Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar az a tény, hogy hány pasival feküdt le a jelenlegi lány, akivel ismerkedek? Fejezzük be?
23 éves fiú vagyok, 4 lánnyal voltam együtt.
A lány 21 éves és 7 fiúval volt már együtt.
Esküszöm, hogy ennyire még nem szerettem senkit, nagyon aranyos és nagyon jól kijövünk, de ez az egy tény zavar engem valahogy.
Mondta, hogy kihasználták, otthagyták és én ezt tökéletesen meg is értem.
Nem ő tehet róla!
Nem tartom emiatt k.urvának!
Csak legbelül, a lelkem mélyén engem iszonyatosan zavar a dolog.
Már-már mi is ott tartunk, hogy szex lesz, nagyon kívánjuk egymást.
Mit mondjak neki?
Nyugodtan lehúzhatnak a kommentelők, de sajnos nekem van egy ilyen negatív hülye gondolkodásom, amin én is szeretnék változtatni, de engem zavarnak az ilyen dolgok.
Mi legyen? :( :(
2 hónapja ismerem.
SENKI nem tudhatja egy kapcsolat elején, hogy mi lesz belőle, de ha egyébként minden stimmel, akkor kár kifogásokat keresni. Döntsd el, hogy valóban annyira fontos neked ez a hány pasival volt korábban dolog, vagy sem. Mert szerintem ez nem egyértelmű, nekem eléggé kifogás-szagú a dolog. Az, hogy valakivel mennyire passzoltok (tehát lehet-e belőle házasság) úgyis csak évek alatt derül ki. Nincs értelme előre agyalni, hogy min fog megbukni a dolog, mert ha megbukik, úgysem azon, amit te elképzelsz (sokkal inkább a te kifogáskereséseden, persze csak ha nem tudsz egy picit tudatosan alakítani rajta, mert lehet!).
Ha nagyon súlyosnak érzed a problémát, fordulj szakemberhez! Komolyan! Hihetetlenül sokat tud segíteni egy sérült önértékelésen. De ez, hogy mindig kimenekülsz a helyzetből, semmit nem old meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!