Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar az a tény, hogy hány pasival feküdt le a jelenlegi lány, akivel ismerkedek? Fejezzük be?
23 éves fiú vagyok, 4 lánnyal voltam együtt.
A lány 21 éves és 7 fiúval volt már együtt.
Esküszöm, hogy ennyire még nem szerettem senkit, nagyon aranyos és nagyon jól kijövünk, de ez az egy tény zavar engem valahogy.
Mondta, hogy kihasználták, otthagyták és én ezt tökéletesen meg is értem.
Nem ő tehet róla!
Nem tartom emiatt k.urvának!
Csak legbelül, a lelkem mélyén engem iszonyatosan zavar a dolog.
Már-már mi is ott tartunk, hogy szex lesz, nagyon kívánjuk egymást.
Mit mondjak neki?
Nyugodtan lehúzhatnak a kommentelők, de sajnos nekem van egy ilyen negatív hülye gondolkodásom, amin én is szeretnék változtatni, de engem zavarnak az ilyen dolgok.
Mi legyen? :( :(
2 hónapja ismerem.
"Irigységet érzek, hogy ő volt olyan helyzetekben, hogy ennyi férfival megismerkedhetett, én pedig egy szerencsétlen sz.ar alak voltam, nekem eddig csak társkeresőről volt barátnőm."
Én nem vagyok túl szép lány, örülök ha az átlagos kategóriát megütöm. Ha elmegyek buliba, vagy végigmegyek az utcán miniszoknyába mégis van mindig jelentkező. Ilyen szempontból mázlisták a lányok. Emiatt ne légy irigy, mert akkor az összes nőre irigykedhetnél. Ahhoz nem kell nagy tudomány nekünk, hogy a sok kanos jelentkező nagy részével összefeküdjünk. Vannak lányok, akik ezt megértik és vannak akik nem.
#20. válaszoló: igen, ezt a lány is mondta már, hogy túl naív volt régebben, de már nem érzi olyannak magát, bízhatok benne, hogy nem fog ott hagyni, hisz állítása szerint nem hagyna el soha és nem szeretett még meg valakit ilyen rövid időn belül (a korábbi pasijaival is találkozgatott 1-2 hetet, a konkrét egy éjszakás kalandok az csak azt hiszem kettő darab volt)
Annyira őszintén mondta, hogy én törölgettem a könnyeit.
Én azon néztem úgymond nagyot ,amikor azt mondta, hogy kiélte magát. 18 éves kora után nem sokkal vesztette el, szóval ez most jelenleg pont 3 év. De nem is ez a lényeg, hanem hogy biztosan ,,kiélte" magát?
Engem már ez a szó is felidegesít abban az értelmében.
Tehát egy lány 21 éves kora előtt feküdjön le ahány emberrel csak bír és ne előbb gondolkodjon, hogy valóban kell-e a pasiknak? Mindegy...
Elmondta, hogy megbánta, nem így tervezte és igen: azért, mert imponálni akart ezzel a férfiaknak, de utána megcsalták és otthagyták őt.
Most én megpróbálom ,,elfogadni" őt. De kicsit úgy érzem ezt a dolgot, mint katolikusoknál a meggyónást, hogy annak a tudatában vagy, hogy bármit megtehetsz, mert ha később ,,megbánod" (márpedig ő megbánta, de felőlem büszke is lehet rá, már úgy is megtörtént, na meg nem tartozik nekem beszámolóval..), akkor bármit megtehetsz, meg ,,egyszer élsz" szöveg.
Lehet, hogy én egy kicsit konzervatívnak tűnök, de bennem van tartás, és ha például egy baráti társaságban előjött ez a téma, én akkor is kiálltam a véleményem mellett, hogy márpedig én nem fogok akár milyen nővel lefeküdni csak azért, hogy elmondhassam, meg skalpot gyűjtsek.
Erkölcsösebb és a bizonyos lány is jobban fog értékelni engem -szerintem.
Nem vagyok ennyire szentimentális, csak vannak dolgok, és elvek, amikhez nagyon makacsul tudok ragaszkodni és nem mindig jó, tudom. (:
# 20-nak és kérdezőnek: ezzel egyben azt mondjátok, hogy aki valaha is életében hibázott, bármiben, az soha többé ne kapjon esélyt az élettől, és meg is érdemli? Hogy nincs értelme fejlődni, mondjuk önismeretben, értékrendben, mert úgyis a múltja determinálja? Ezzel én nagyon nem értek egyet! Ilyen alapon biztos ti is követtetek már el hibákat életetekben, amire azt lehet mondani, hogy nem érdemeltek jobbat, egyétek meg amit főztetek! És akkor hiába próbálnátok változtatni, esélyt sem kapnátok!
Kérdező: te is arra hajlasz, amerre a szél fütyül! Az elején azt mondtad, nem a szám zavar, hanem azt, hogy volt előtted más. Most meg azt mondod, hogy de neked elveid vannak, és nem tudnál olyannal kavarni, aki nem veled azonos értékrendet vall. Miközben nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy nincs is kikristályosodott értékrended, hanem az éppen aktuális "elvárásoknak" próbálsz megfelelni.
Kimenekülhetsz ebből a helyzetből (is), de tudd, hogy újra és újra fel fogja adni az élet a leckét, amíg egyszer csak szembe nem nézel önmagaddal és a problémáiddal.
Az elején még az volt a bajod, hogy minden lányt interneten ismertél meg... most megismertél valakit más módon, és ez se jó, mert találsz benne valami kifogást. Te mindig, mindenkiben találni fogsz valami kifogást, ahelyett, hogy egyszerűen élveznéd, hogy valaki szeret és valakit szerethetsz. Mert ilyen egyszerű lenne az egész, ha képes lennél elengedni magad. De nem, agyalni kell, hibákat keresni, nehogymár véletlenül boldog legyél!
Tudod, hány olyan 40 feletti pasit ismerek, akik ugyanezt csinálják, amit most te? Ha végre valami összejönne nekik, akik keresnek valami jó kifogást, hogy miért ne lehetne jó... nyalogatják a sebeiket, sajnáltatják magukat, miközben elmegy mellettük az élet. És közben iszonyatosan vágynak arra, hogy valaki szeresse már őket, csak éppen minden számításba jöhető partnert eltaszítanak. Minél jobban illik hozzájuk, annál nagyobb erővel tolják el! Aztán összejönnek valakivel, aki épp csak megfelel az elképzeléseiknek, megkötnek egy sor kompromisszumot, utána panaszkodnak, hogy megint nem működik... naná, mert félnek szeretni és szeretve lenni.
Ne akarj te is 40 felett sebeket nyalogatni! Inkább merj kockázatot vállalni és merj szeretni!
#20-as vagyok
Nem vonom kétségbe, lehet, hogy rendes lány, de így tényleg kár nekivágni egy komoly kapcsolatnak. Hiszen még akkor is ritkán sikerül egy kapcsolat, amikor ott a lila köd és csak a jót látjuk meg egymásban. Én nem csak a lány korábbi szexuális életére értem ezt, hanem ha mondjuk az zavarna téged ennyire, hogy pl. miért szőke a haja és miért nem barna az ugyanakkora probléma lenne, mert később gátat vethet közétek. Egy párkapcsolat elkezdéséhez nem szabad megalkuvásoknak lenni, én is csak olyanokkal kezdtem, akikre szinte istenként tekintettem és még így is rossz végük lett. Amíg ott motoszkál benned az az érzés, hogy még nem elég jó, vagy nem vagy felhőtlenül boldog és nem érzed azt, hogy lehet, hogy megtaláltad életed párját, addig ez nem szerelem. Az idő pedig drága és nem pocsékoljuk olyan dolgokra, amiben még mi sem vagyunk biztosak, hogy egyáltalán jó sülne-e ki belőle.
"Aztán összejönnek valakivel, aki épp csak megfelel az elképzeléseiknek, megkötnek egy sor kompromisszumot, utána panaszkodnak, hogy megint nem működik..."
A kérdező is egy sor kompromisszumot kötne ebben a helyzetben, mert ez a lány nem felel meg az értékrendjének. Kérdező, tegyél saját belátásod szerint, szerintem megéri kivárni az igazit, én is így tettem és nem bántam meg.
Esélyt meg mindenki érdemel, ez így igaz, de nem azon az áron, hogy a párja bizonyos dolgokon nem fog tudni majd túllépni. Ezzel a lánynak is árt és saját magának is.
Mindenesetre én ehet, hogy nem hajtom el ezt a lányt is mert igaz és elismerem, hogy nagyon válogatok, utána meg sajnálkozok, de egy sor régi sérelem miatt van ez így, amit a mai napig nem tudok feldolgozni, nem tudom kinek elmondani, mert csak az a válasz rá, hogy miért nem oldod meg, mit keseregsz, szóval ilyen együtt érzés nélkül telt el a tizenéves korom.
Én együtt lennék ezzel a lánnyal, de mint eddig mindegyiknél, nála sem mernék megesküdni, hogy őt veszem majd el feleségül. De most nem is azért mondom ezt a házasság példát. hanem mert akkor számít komolynak valami, ha el tudod képzelni vele a jövőtöket, igaz? Én pedig hosszútávon, több éver nem hiszem... Bár ki tudja, hogy hogy alakul.
Kérdező, kezdelek megsajnálni, nem szabad ennyire döntésképtelennek lenni! :)
Tudod mit? Akkor próbáld meg a lánnyal, de akkor elmondasz neki mindent ŐSZINTÉN ugyanúgy, ahogy nekünk. Adsz neki néhány hét vagy hónap próbaidőt, testiség nélkül, megpróbálsz vele minél több időt együtt tölteni, hátha sikerül megismerned. És ha még később is fennáll ez az érzés, akkor véget kell vetni a kapcsolatnak. De a lánynak muszáj lesz megmondanod az elején, hogy neked komplexusaid vannak, és nem várhatja, hogy azonnal el is jegyzed, neked idő kell. Aztán az idő mindent elintéz majd, valahogy alakulnak a dolgok. DE KOMPROMISSZUMOT SOHA NE KÖSS!! Nagyon rá lehet fázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!