Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon zavar az a tény, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar az a tény, hogy hány pasival feküdt le a jelenlegi lány, akivel ismerkedek? Fejezzük be?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok, 4 lánnyal voltam együtt.

A lány 21 éves és 7 fiúval volt már együtt.

Esküszöm, hogy ennyire még nem szerettem senkit, nagyon aranyos és nagyon jól kijövünk, de ez az egy tény zavar engem valahogy.

Mondta, hogy kihasználták, otthagyták és én ezt tökéletesen meg is értem.

Nem ő tehet róla!

Nem tartom emiatt k.urvának!

Csak legbelül, a lelkem mélyén engem iszonyatosan zavar a dolog.

Már-már mi is ott tartunk, hogy szex lesz, nagyon kívánjuk egymást.

Mit mondjak neki?

Nyugodtan lehúzhatnak a kommentelők, de sajnos nekem van egy ilyen negatív hülye gondolkodásom, amin én is szeretnék változtatni, de engem zavarnak az ilyen dolgok.

Mi legyen? :( :(

2 hónapja ismerem.

2014. máj. 10. 16:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:

Miért zavar? Komolyan kérdezem, mert ha ezt a kérdést meg tudod válaszolni, akkor talán sikerül feldolgozni is. Személyes véleményem, hogy érdemes lenne magadban helyretenni a dolgot, mert annyira ritka az, hogy két ember összeillik, és ha tényleg úgy érzed, hogy minden rendben van, akkor a legnagyobb ostobaság lenne emiatt szakítani.

(Gondolj csak bele, lehet, hogy a következő csak kettőt "vall be", miközben végigment rajta a fél város...)

2014. máj. 10. 16:50
 2/33 A kérdező kommentje:

Mondta, hogy sokat meg is bánt már, és nem büszke erre egyáltalán. Nagyon érzékeny lány. Volt, hogy utána rögtön ott hagyták. Volt kettő külföldi srác is, amikor külföldön tartózkodott.

Rendes barátja csak egy volt és az is fél évig, a legelső kapcsolata.

2014. máj. 10. 16:51
 3/33 A kérdező kommentje:

Ezt még akkor tudtam meg, amikor facebook-on beszélgettünk, utána történt az, hogy többször i elkezdtünk, sűrűbben találkozni.

Azért zavar, mert sokszor eszembe jut, hogy mások hogy ölelték, szexeltek vele és ez féltékennyé tesz. Nem azt mondom, hogy szűz legyen, csak a 7 nekem magas szám.

2014. máj. 10. 16:54
 4/33 anonim ***** válasza:

Ha alaposabban belegondolsz, ez a magyarázat ellentmondásos részedről. Mert ha tényleg az zavar, hogy mások is ölelték, akkor kettőnek is zavarni kellene, sőt, egynek is! Úgyhogy nem ez lehet az igazi ok szerintem. (Néha nehéz megtalálni MAGUNKBAN az igazi okot, de tényleg segíti az elfogadást, ha megtaláljuk, ezt tapasztalatból írom!)

Szerintem gondold még át, alaposan, hogy mit érzel, amikor arra gondolsz, hogy másokkal volt előtted. (Függetlenítve a számoktól.) Mit éreznél akkor, ha nem tudnád, hogy előtted hány partnere volt, csak annyit tudnál, hogy volt valamennyi?

2014. máj. 10. 16:57
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértem a problémádat, sokáig én is így gondolkoztam(szintén 23f), aztán rájöttem, hogy fszság. Mindegy, hogy mit csinált korábban, csak az számít, hogy most milyen, hogy veled milyen. Te sem tartanád fair dolognak, ha régi dolgok miatt tartana kevesebbre, nem?
2014. máj. 10. 16:59
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fel kéne nőnöd, és helyretenni magadban ezeket a dolgokat. Neked is volt előéleted, neki is. Pont, vége. Most veled van, örülj neki.
2014. máj. 10. 17:01
 7/33 A kérdező kommentje:

Ha nem tudnám, az kicsit zavarna, mivel már néztem nagyokat olyan szende lányokon, akikről eleinte azt hittem, hogy szüzek és olyanokon is, akik állandóan buliznak.

Leírom, hogy mit érzek.

Irigységet érzek, hogy ő volt olyan helyzetekben, hogy ennyi férfival megismerkedhetett, én pedig egy szerencsétlen sz.ar alak voltam, nekem eddig csak társkeresőről volt barátnőm.

Ő az első, aki nem onnan lenne.

De nem tudom ezért őt okolni, sőt magamra vagyok dühös, hogy hogy lehetek ilyen kretén.

Tehát megfogalmazom: az, hogy fiatalabb és több emberrel volt együtt, engem nagyon féltékennyé tesz.

Nem vagyok büszke magamra, de ez szinte naponta eszembe jut.

Azon gondolkozom, hogy megbeszélem ezt vele. De annyira édes és kért, hogy ne hagyjam őt emiatt ott, mivel amikor élőben is szóba került a dolog, egy nagyot néztem és hümmögtem egyet, de semmi bunkót nem mondtam. Szinte sírt, majd én megölelgettem. De a helyzet nincs megoldva, legbelül nagyon zavar engem. :(

2014. máj. 10. 17:04
 8/33 A kérdező kommentje:
Egyet értek, fasság, csak hogyan tudnám leküzdeni ezt a frusztrációt. : (
2014. máj. 10. 17:05
 9/33 A kérdező kommentje:

Tehát én nem kisajátítani akarom, hogy csak velem legyen, dehogy!

Csak amilyen visszafogott, ügyes, okos (!), érett gondolkodású lány, ezt valahogy nem tudom összeegyeztetni ezzel.

2014. máj. 10. 17:07
 10/33 A kérdező kommentje:
És igen, emiatt nem tartom magamat érettnek. Elmondjam ezt neki, és külön váljunk? Csak sajnálom őt, hogy most én leszek a következő, aki otthagyja, de legalább nem feküdtünk le. (?)
2014. máj. 10. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!