Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy álltok a jelenlegi párotok múltjához? Zavar, hogy ti vagytok neki a sokadikok vagy épp az első?
Én sosem csináltam gondot abból, hogy a páromnak voltam én az első vagy épp a sokadik.
Nem ezen múlik a kapcsolat minősége.
Bár bevallom, hogy az olyan férfiakat fenntartásokkal kezelem aki több nőt dugott meg mint ahányszor felkelt. Mert azért ott nagyobb a rizikó arra, hogy én is strigula lennék az ágytámláján.
Soha nem értettem mi a baj ezzel, az ember addig fusson nők után amíg fiatal.
Ezerszer rosszabb szerintem, amikor valaki 30-40 évesen kezd el félrekefélni, mert nem élte ki magát még akkor amikor kellett volna, értsd házasság vagy összeköltözős komoly párkapcsolat előtt.
Mert ugye hirtelen rájön, hogy egy fél élet már a háta mögött van.
A számlák halmozódnak, a gyerekkel virrasztani kell mert jön a foga, és neki ez nem tetszik, ő élni szeretne.
Ezért érdemes fiatalon, huszonévesen nagy kanállal. Házasság után úgyis ott lesz egy egész élet szolidan és visszafogottan élni. Aki ezt nem hiszi, az gondoljon bele, miért olyan sok a megcsalás, biztos azért mert mindenki gyarló rongy. Fenét. Ezért is köztudott, hogy diákszerelmek csak szárnypróbálgatások még, mert éppen ez a természetes rendje. Próbálgatni magad, feszegetni a saját határaid.
Az az 1 a 100-ból, aki a diákkori szerelmével házasodik össze, sehol nem cáfolja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!