Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az zavaró, ha a nemi szervemnek nem minden része van szőrtelenítve? (lány)
Figyelt kérdés
Csak a hasam alatti részt szőrtelenítem,oldalt meg csak ami a combomon van,és a bugyiból kilógna(nem tanga bugyiból,hanem rendes bugyiból),szóval ami ott a puncim körül van,azt nem.Elég erős a szőröm meg sűrű,ezért is nem vagyok hajlandó leszedni,mert fájna.A borotvától/kérmtől csak még erősebb lenne.A többi részét krémmel csinálom.(amúgy a testem többi része szőrtelen).Ez egyébként ilyen ciki dolognak számít,vagy nem zavarja az embereket,vagy ez milyen?Ha vki szeret,akkor még tűrhető a dolog?2009. dec. 17. 13:32
41/46 A kérdező kommentje:
kösziiiiii :))))
2009. dec. 20. 09:34
42/46 anonim válasza:
szerintem ott is borotváld le :D mert...az a lényeg:D...ha kinyalnak főleg ne legyen semmi mert bele ragadna a fogába a szőr....
44/46 A kérdező kommentje:
Engem nem igazán vonz az,hogy kinyaljanak,szívem szerint inkább kihagynám... És ha a pasi is emiatt inkább kihagyná,akkor az még jobb is :)
2009. dec. 22. 12:29
45/46 anonim válasza:
miért, a férfiak olyan vakok, hogy a szőrt nyalják a punci helyett? ez nekem új. jah, és kitépi a fogával.. miért, 3 mmes rés van a nyúlfogai közt? nem rágni kell bakker.. jaj.
csak nyírd körbe ollóval, jó rövidre.. istenem :D 22:19es vagyok.
46/46 anonim válasza:
Mindenne van célja... de ezt is magad döntöd el. Én azt olvastam, hogy higénikusabb, ha meghagyod, egyébként az előttem szólóknak igazat adod, ahogy Magadnak kényelmes úgy "viseld"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!