Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az zavaró, ha a nemi szervemne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az zavaró, ha a nemi szervemnek nem minden része van szőrtelenítve? (lány)

Figyelt kérdés
Csak a hasam alatti részt szőrtelenítem,oldalt meg csak ami a combomon van,és a bugyiból kilógna(nem tanga bugyiból,hanem rendes bugyiból),szóval ami ott a puncim körül van,azt nem.Elég erős a szőröm meg sűrű,ezért is nem vagyok hajlandó leszedni,mert fájna.A borotvától/kérmtől csak még erősebb lenne.A többi részét krémmel csinálom.(amúgy a testem többi része szőrtelen).Ez egyébként ilyen ciki dolognak számít,vagy nem zavarja az embereket,vagy ez milyen?Ha vki szeret,akkor még tűrhető a dolog?
2009. dec. 17. 13:32
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
kösziiiiii :))))
2009. dec. 20. 09:34
 42/46 anonim ***** válasza:
szerintem ott is borotváld le :D mert...az a lényeg:D...ha kinyalnak főleg ne legyen semmi mert bele ragadna a fogába a szőr....
2009. dec. 22. 00:03
 43/46 anonim ***** válasza:
ja aztán kitépné a fogával :D
2009. dec. 22. 09:18
 44/46 A kérdező kommentje:
Engem nem igazán vonz az,hogy kinyaljanak,szívem szerint inkább kihagynám... És ha a pasi is emiatt inkább kihagyná,akkor az még jobb is :)
2009. dec. 22. 12:29
 45/46 anonim ***** válasza:

miért, a férfiak olyan vakok, hogy a szőrt nyalják a punci helyett? ez nekem új. jah, és kitépi a fogával.. miért, 3 mmes rés van a nyúlfogai közt? nem rágni kell bakker.. jaj.

csak nyírd körbe ollóval, jó rövidre.. istenem :D 22:19es vagyok.

2009. dec. 22. 18:06
 46/46 anonim válasza:
Mindenne van célja... de ezt is magad döntöd el. Én azt olvastam, hogy higénikusabb, ha meghagyod, egyébként az előttem szólóknak igazat adod, ahogy Magadnak kényelmes úgy "viseld"
2009. dec. 25. 22:18
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!