Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az zavaró, ha a nemi szervemne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az zavaró, ha a nemi szervemnek nem minden része van szőrtelenítve? (lány)

Figyelt kérdés
Csak a hasam alatti részt szőrtelenítem,oldalt meg csak ami a combomon van,és a bugyiból kilógna(nem tanga bugyiból,hanem rendes bugyiból),szóval ami ott a puncim körül van,azt nem.Elég erős a szőröm meg sűrű,ezért is nem vagyok hajlandó leszedni,mert fájna.A borotvától/kérmtől csak még erősebb lenne.A többi részét krémmel csinálom.(amúgy a testem többi része szőrtelen).Ez egyébként ilyen ciki dolognak számít,vagy nem zavarja az embereket,vagy ez milyen?Ha vki szeret,akkor még tűrhető a dolog?
2009. dec. 17. 13:32
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem a kérdező nem úgy értette, h a szeméremdombon leszedi. Vagy igen? Nem csak a bikinivonalat szeded le?

Ha úgy van, ahogy gondolom, akkor a teljesen szőrösnél mindenféleképpen jobb. Kicsit meg is nyírhatod, h rövidebb legyen.

De amíg nem élsz szexuális életet, addig marhára mindegy, h h néz ki. Nem látja senki. Az a lényeg, h a strandon a bugyiból ne lógjon ki, mert az tényleg gáz.

A többieknek pedig:

1. tényleg van, akinek erősödik a borotvától (például nekem is)

2. lehet, h ha legyantáztatná (amit amúgy sem szeretne, meg amúgy is az ő döntése), akkor szépen begyulladnának a szőrtüszői és benőne a szőre. Mert h van ilyen is...ezzel meg marhára nem tud szerencsétlen mit kezdeni. Hát akkor már inkább szőrös legyen, minthogy vörös pöttyök legyenek rajta és fájjon, nem?

3. Nem a szőrös részt kell nyalni....

Amúgy ha vki szeret, az el fogja fogadni. Vagy megmondja, ha nem tetszik neki, akkor meg eldöntöd, h inkább leszedeted, vagy inkább kidobod az illetőt.

2009. dec. 17. 22:24
 32/46 anonim ***** válasza:

Csak a vélemény érdekel? Rendben:

ha alul szőrős, az zavaró. Nem kellemes érzés sűrű, erős bozótban utat vágni.

Ha azt meghagyod, akkor már teljesen mindegy, hogy máshol leszeded-e - max. akkor számít, amikor nem lóg ki a bugyidból. Az meg ugye addig számít, amíg ez a bugyi rajtad van.

Ezzel szemben az a háromszög, ahol most vágod - az nyugodtan maradhat. Az nem zavar.

Kíváncsi vagyok, te mit szólnál, ha a fiúd szerszáma végig szőrös lenne, még a makkja is. Pedig ott nem is neked kellene keresgélni, hogy merre van egyáltalán...

2009. dec. 18. 05:27
 33/46 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok és nekem az a véleményem, ha nem fogad el egy fiú Téged és a puncid, olyannak amilyen, akkor meg sem érdemel!!! Úgy borotváld a puncid, ahogy Te akarod!!! Senkinek semmi beleszólása nincs!!!
2009. dec. 18. 08:08
 34/46 A kérdező kommentje:

05:27 szerinted nekem szőrös a csiklóm meg a hüvelyem,vagy miért mondasz ilyen elmebeteg hasonlatokat???? :S istenem...

Amúgy igen,már próbáltam hideggyantával is,epilátorral is,begyulladt,gennyes lett...akkor már inkább ez...

2009. dec. 18. 09:06
 35/46 anonim ***** válasza:

2:24-es vagyok. Én megértelek:) Tudom milyen mikor semmit nem lehet kezdeni vele, mert mindenhogy sz*r...

A mostani és az előző barátomat se zavarta...ezek szerint vannak olyan pasik, akiket ez nem zavar:) Sztem ne aggódj, majd találsz olyat:) Mást meg ne érdekeljen, úgy se látja..:)

2009. dec. 18. 09:20
 36/46 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. dec. 18. 14:37
 37/46 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is igencsak szokott fájni, de én meg nemis tudom hogy fogalmazzak de szégyellném ha szőrösen hagynám.. de te tudod.. szerintem kiábrándító..:S L/17
2009. dec. 18. 17:53
 38/46 anonim ***** válasza:

"szerinted nekem szőrös a csiklóm meg a hüvelyem,vagy miért mondasz ilyen elmebeteg hasonlatokat????"

A csiklód meg a hüvelyed mennyire emelkedik ki a bundádból? Nagyjából semennyire, ugye. Aki hozzád közelít, először 4 cm szőrön kell keresztülverekednie magát. Ez bizony pont olyan, mintha a fiúnak a makkja is szőrös lenne.

Még egyszer: az természetes, hogy aki szeret téged, az elviseli ezt IS. De nem fogja élvezni! - kivéve néhány olyan embert, aki imádja a bundát. Van ilyen is, de nem sok.

Amúgy megoldást én se nagyon látok. Elhiszem, hogy tortúra lenne leszedni a szőröd - főleg, ha hetente kéne.

Én azt tanácsolom, hogy majd ha fiúd lesz, ollóval vágjad rövidre.

2009. dec. 19. 02:05
 39/46 anonim ***** válasza:
39%
jólvan emberek, hozzátok rá a frészt, gratula. csak h tudd, én is a szőrös fajtába rtartoztam /om (mostmár jobab fogamzásgátló miatt) ugyanis PCOS-em van. NAmármost, a teljes szőrtelenség meg a fujjolás könnyen megy egy olyannak, akinek kitarta gyanta 4 hétig, nem úgy mind nekünk "igénytelen nlányoknak". A borotva tébnyleg nem jó, és kellemes kipattogzó , viszkető napokat kívánok a borotválóknak :D Szóval szerintem kak.ntsd le nbagy ívben, én se szedem, a barátom mégis kinyal, mert szeret, thats all. NEm éri meg a szenvedést :D az meg h "fujj nem teljesen szőrtelen" hát, örülök h mindenkinek angyalhabteste van :D
2009. dec. 19. 22:16
 40/46 anonim ***** válasza:
39%
elnézést a typokért, de úgy felb-sz mikor itt osztják az észt. Igen, az átlag nőnek még mindig egyszerűbb mint azoknak, akiknek tényleg erősebb, és nem hajlandóak duplaannyit szenvedni. Szóval be lehet fogni. az is elég amúgy ha ollóval körbevágod, és máris nem kell "4 centi szórön" átvágnia magát a lusta férfiállatnak.
2009. dec. 19. 22:19
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!