Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az zavaró, ha a nemi szervemnek nem minden része van szőrtelenítve? (lány)
Szerintem a kérdező nem úgy értette, h a szeméremdombon leszedi. Vagy igen? Nem csak a bikinivonalat szeded le?
Ha úgy van, ahogy gondolom, akkor a teljesen szőrösnél mindenféleképpen jobb. Kicsit meg is nyírhatod, h rövidebb legyen.
De amíg nem élsz szexuális életet, addig marhára mindegy, h h néz ki. Nem látja senki. Az a lényeg, h a strandon a bugyiból ne lógjon ki, mert az tényleg gáz.
A többieknek pedig:
1. tényleg van, akinek erősödik a borotvától (például nekem is)
2. lehet, h ha legyantáztatná (amit amúgy sem szeretne, meg amúgy is az ő döntése), akkor szépen begyulladnának a szőrtüszői és benőne a szőre. Mert h van ilyen is...ezzel meg marhára nem tud szerencsétlen mit kezdeni. Hát akkor már inkább szőrös legyen, minthogy vörös pöttyök legyenek rajta és fájjon, nem?
3. Nem a szőrös részt kell nyalni....
Amúgy ha vki szeret, az el fogja fogadni. Vagy megmondja, ha nem tetszik neki, akkor meg eldöntöd, h inkább leszedeted, vagy inkább kidobod az illetőt.
Csak a vélemény érdekel? Rendben:
ha alul szőrős, az zavaró. Nem kellemes érzés sűrű, erős bozótban utat vágni.
Ha azt meghagyod, akkor már teljesen mindegy, hogy máshol leszeded-e - max. akkor számít, amikor nem lóg ki a bugyidból. Az meg ugye addig számít, amíg ez a bugyi rajtad van.
Ezzel szemben az a háromszög, ahol most vágod - az nyugodtan maradhat. Az nem zavar.
Kíváncsi vagyok, te mit szólnál, ha a fiúd szerszáma végig szőrös lenne, még a makkja is. Pedig ott nem is neked kellene keresgélni, hogy merre van egyáltalán...
05:27 szerinted nekem szőrös a csiklóm meg a hüvelyem,vagy miért mondasz ilyen elmebeteg hasonlatokat???? :S istenem...
Amúgy igen,már próbáltam hideggyantával is,epilátorral is,begyulladt,gennyes lett...akkor már inkább ez...
2:24-es vagyok. Én megértelek:) Tudom milyen mikor semmit nem lehet kezdeni vele, mert mindenhogy sz*r...
A mostani és az előző barátomat se zavarta...ezek szerint vannak olyan pasik, akiket ez nem zavar:) Sztem ne aggódj, majd találsz olyat:) Mást meg ne érdekeljen, úgy se látja..:)
"szerinted nekem szőrös a csiklóm meg a hüvelyem,vagy miért mondasz ilyen elmebeteg hasonlatokat????"
A csiklód meg a hüvelyed mennyire emelkedik ki a bundádból? Nagyjából semennyire, ugye. Aki hozzád közelít, először 4 cm szőrön kell keresztülverekednie magát. Ez bizony pont olyan, mintha a fiúnak a makkja is szőrös lenne.
Még egyszer: az természetes, hogy aki szeret téged, az elviseli ezt IS. De nem fogja élvezni! - kivéve néhány olyan embert, aki imádja a bundát. Van ilyen is, de nem sok.
Amúgy megoldást én se nagyon látok. Elhiszem, hogy tortúra lenne leszedni a szőröd - főleg, ha hetente kéne.
Én azt tanácsolom, hogy majd ha fiúd lesz, ollóval vágjad rövidre.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!