Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az zavaró, ha a nemi szervemne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az zavaró, ha a nemi szervemnek nem minden része van szőrtelenítve? (lány)

Figyelt kérdés
Csak a hasam alatti részt szőrtelenítem,oldalt meg csak ami a combomon van,és a bugyiból kilógna(nem tanga bugyiból,hanem rendes bugyiból),szóval ami ott a puncim körül van,azt nem.Elég erős a szőröm meg sűrű,ezért is nem vagyok hajlandó leszedni,mert fájna.A borotvától/kérmtől csak még erősebb lenne.A többi részét krémmel csinálom.(amúgy a testem többi része szőrtelen).Ez egyébként ilyen ciki dolognak számít,vagy nem zavarja az embereket,vagy ez milyen?Ha vki szeret,akkor még tűrhető a dolog?
2009. dec. 17. 13:32
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
62%
ha alul vagy szőrös az rossz.. pont ott nyalják a puncidat (vagy a szőrödet) :D
2009. dec. 17. 13:34
 2/46 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem igénytelen, ha itt-ott van szőr, máshol meg nincs. Ha már elkezdted, akkor szedd le rendesen!
2009. dec. 17. 13:35
 3/46 A kérdező kommentje:

Ja és a végbél környéke is szőrös,az már nagyobb gáz?

Amúgy kinyalásról le tudok mondani,inkább ne nyaljanak ki,minthogy legyantáztassam

2009. dec. 17. 13:37
 4/46 anonim ***** válasza:
55%
Ez így gázabb mintha egyáltalán nem borotválnád.
2009. dec. 17. 13:38
 5/46 A kérdező kommentje:
Mindig így szoktam,nem olyan,h itt-ott van,körülötte nagyobb "ívben" van leszedve,de közvetlenül mellette meg meg van hagyva,mert onnan nem lenne kellemes leszedni,meg az se lenne kellemes,ha megerősödne a szőr
2009. dec. 17. 13:38
 6/46 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ezt azzal kell majd megbeszélned, akivel együtt vagy/leszel, mert teljesen mindegy, hogy másoknak mi a véleménye róla. Ezekre a dolgokra nincs szabály, hogy így vagy úgy a szép/jó.

Ha egyelőre nincs párod, én a helyedben úgy viselném, ahogy nekem kényelmes/tetszik, aztán majd meglátjátok.

Aki igazán szeret majd Téged, annak valószínűleg kívánatos leszel úgy, ahogy vagy, és egy jó kapcsolatban lesz módod arra is, hogy ezekre rákérdezz, hogy neki hogyan tetszik jobban...

2009. dec. 17. 13:42
 7/46 anonim ***** válasza:
69%

Ha valaki tényleg szeret téged, az elfogadja.

Ettől még nincs teljesen rendben a dolog. A félelmeid egy része számomra alaptalannak tűnik, beszélgess el erről profi kozmetikussal, bőrgyógyásszal. Vannak különböző módszerek, biztosan megtaláljátok a megoldást! Persze ehhez keresni kell azt.

Amit most teszel, az inkább egy olyan köztes állapot. Egyrészt közlöd, hogy számodra ez zavaró, (tehát probléma forrás,) másrészt eleve elutasítod a megoldásokat. Mégis mit szeretnél a válaszolóktól??? Megértő szavakat, vagy alternatívákat a megoldásra? Előbb ezt döntsd el, aztán abba az irányba mehetünk tovább. :)

2009. dec. 17. 13:43
 8/46 anonim ***** válasza:
70%

második vagyok

szerintem ha a s*gged szőrös az undorító. főleg ha ilyen nagyon szőrös :-S

2009. dec. 17. 13:44
 9/46 anonim ***** válasza:
92%

ugyan már, nem erősödik a borotvától, sem a krémtől.. ez téveszme. én ezekkel csinálom magamnak, de legtöbbször borotválom, és nem erősebb mint először volt

pont az a gáz, ha a alulsó részen vagy szőrös, így semmi értelme csinálni, felül szoktak kis fazont/csíkot hagyni

hogy ciki-e azt csak az tudja megmondani, akivel együtt vagy, hogy preferálja a szőrt vagy sem.. de legtöbb srác nem szereti.

10/46 A kérdező kommentje:
Hát most még nem vagyok együtt senkivel,de szerintem én se fogok abba beleszólni,hogy neki milyen legyen
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!