Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az zavaró, ha a nemi szervemnek nem minden része van szőrtelenítve? (lány)
Ja és a végbél környéke is szőrös,az már nagyobb gáz?
Amúgy kinyalásról le tudok mondani,inkább ne nyaljanak ki,minthogy legyantáztassam
Szerintem ezt azzal kell majd megbeszélned, akivel együtt vagy/leszel, mert teljesen mindegy, hogy másoknak mi a véleménye róla. Ezekre a dolgokra nincs szabály, hogy így vagy úgy a szép/jó.
Ha egyelőre nincs párod, én a helyedben úgy viselném, ahogy nekem kényelmes/tetszik, aztán majd meglátjátok.
Aki igazán szeret majd Téged, annak valószínűleg kívánatos leszel úgy, ahogy vagy, és egy jó kapcsolatban lesz módod arra is, hogy ezekre rákérdezz, hogy neki hogyan tetszik jobban...
Ha valaki tényleg szeret téged, az elfogadja.
Ettől még nincs teljesen rendben a dolog. A félelmeid egy része számomra alaptalannak tűnik, beszélgess el erről profi kozmetikussal, bőrgyógyásszal. Vannak különböző módszerek, biztosan megtaláljátok a megoldást! Persze ehhez keresni kell azt.
Amit most teszel, az inkább egy olyan köztes állapot. Egyrészt közlöd, hogy számodra ez zavaró, (tehát probléma forrás,) másrészt eleve elutasítod a megoldásokat. Mégis mit szeretnél a válaszolóktól??? Megértő szavakat, vagy alternatívákat a megoldásra? Előbb ezt döntsd el, aztán abba az irányba mehetünk tovább. :)
második vagyok
szerintem ha a s*gged szőrös az undorító. főleg ha ilyen nagyon szőrös :-S
ugyan már, nem erősödik a borotvától, sem a krémtől.. ez téveszme. én ezekkel csinálom magamnak, de legtöbbször borotválom, és nem erősebb mint először volt
pont az a gáz, ha a alulsó részen vagy szőrös, így semmi értelme csinálni, felül szoktak kis fazont/csíkot hagyni
hogy ciki-e azt csak az tudja megmondani, akivel együtt vagy, hogy preferálja a szőrt vagy sem.. de legtöbb srác nem szereti.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!