Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az zavaró, ha a nemi szervemnek nem minden része van szőrtelenítve? (lány)
Figyelt kérdés
Csak a hasam alatti részt szőrtelenítem,oldalt meg csak ami a combomon van,és a bugyiból kilógna(nem tanga bugyiból,hanem rendes bugyiból),szóval ami ott a puncim körül van,azt nem.Elég erős a szőröm meg sűrű,ezért is nem vagyok hajlandó leszedni,mert fájna.A borotvától/kérmtől csak még erősebb lenne.A többi részét krémmel csinálom.(amúgy a testem többi része szőrtelen).Ez egyébként ilyen ciki dolognak számít,vagy nem zavarja az embereket,vagy ez milyen?Ha vki szeret,akkor még tűrhető a dolog?2009. dec. 17. 13:32
21/46 anonim válasza:
csaj vok és elég sok ideje borotválom és semmi gond nincs.meg am is sztem annál undorítóbb nincs mikor a pasid szedegeti a szájából a szőrszálakat.majd ha már nem használod ráérsz meghagyni.
22/46 anonim válasza:
Én pl. utálom ha egy csaj szőrös és kiábrándító ha bajusza "kezdeményeződik".
Egy csaj akkor szép, ha megmutathatja magát, és ez minden részére, puncijára is igaz. Legyen szörtelen, de fején azért legyen haj. :)
Szőrös puni elveszi az izgalmat a szexből. Ha EZMIATT nincs nyalás, akkor nem is kell a csaj.
Szőrtelen punci hivogatóan vágykeltő. A pasik vizuálisak és szeretik nézni. Csupasz punci mindenek felett.
31/F
23/46 A kérdező kommentje:
Hát én márpedig nem fogok azért fájdalmat okozni magamnak,hogy valakinek tetsszen :S Na de mind1,hát ha valaki emiatt akarna velem szakítani,akkor meg is mondanám neki,hogy menjen nyugodtan :)
Köszi a válaszokat amúgy
2009. dec. 17. 17:01
24/46 anonim válasza:
Akkor majd azt se várd el, hogy ne nyomják le a torkodra miközben szopsz. Mert ő meg azt szereti :P
25/46 A kérdező kommentje:
Ilyen lelkületű fiúval biztos nem jönnék össze
2009. dec. 17. 17:29
26/46 anonim válasza:
lehet hogy egyszer majd beleszeretsz valakibe es o eppen nem szereti ha szoros , akkor tuti megteszed a kedveert.
17/L
27/46 anonim válasza:
Szerintem ne félj ennyire a gyantáztatástól, én is gyantáztatom, és igaz, hogy kellemetlen, de túl lehet élni és sokkal jobb érzés, nem csak hogy a fiúnak, szerintem magadnak is!
28/46 anonim válasza:
mért nem próbálod ki csak egyszer a borotvát? Utána majd meglátod, hogy jobb neked. Egy alkalomtól nem fogsz "elszőrösödni"...
29/46 anonim válasza:
egyébként meg minek teszed fel a kérdést, ha te már eldöntötted, hogy nem fogsz változtatni? (az előző)
30/46 A kérdező kommentje:
Már a kérdésben is írtam,hogy nem vagyok hajlandó leszedni.Csak a véleményekre voltam kíváncsi.De az,hogy kíváncsi vagyok,nem jelenti azt,hogy azt fogom csinálni,amit mások mondanak nekem.
2009. dec. 17. 21:33
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!