Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Emiatt is lehet büdös a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt is lehet büdös a barátnőm puncija?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátnőmet , soha semmi ilyen gondunk nem volt de mostanába bármit csinálunk az aktus előtt , közös fürdő stb. akkor is fura illatú ott lennt.. 2hónapja megkértem , hogy hagyjon egy kis csikot mert az nekem nagyon tetszik lehet , hogy ez okozza ezt a dolgot? Nem értem h fürdő után is miért ilyen.. Gombája meg ilyen bajai nem hinném , hogy lenének mert semmyi folyása , égető érzése nincs. Nem tudom , hogy mondjam el ezt neki mert engem nagyon zavar de nem szeretném ha emiatt lenne vége az amúgy jól müködő kapcsolatunknak.. De hát ahogy a Káma Szutra is irja az illatok nagyon fontos dolgok a vágyfokozásban vagy épp forditva.. szóval.. Aki tud valami hasznos ötletet azt szivesen meghallgatom .
2009. dec. 15. 09:50
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Már ne haragudj, de most komolyan! Mi a franc köze lehet a puncija ízének ahhoz, hogy hagyott felette egy kis "csíkot" ??? Feltételezem, hogy rendesen tisztálkodik, tehát mindenképpen Nőgyógyász a megoldás! Az is lehet, hogy a nuvaring borította fel a puncija ph értékét, vagy esetleg allergiás rá, habár azt meg észre venné. Olvasd el milyen mellékhatásai lehetnek például. Be is másolok neked egy részletet, a lehetséges mellékhatásokról, ami leírja, hogy okozhat ez is gombás fertőzést....

Mint minden gyógyszer, így a NuvaRing is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

A NuvaRing használatakor észlelt súlyos mellékhatásokat és azok kísérő tüneteit a 2.2 pont: "Vérrög (trombózis)" (a vérrög főbb tünetei a következők: egyik lábának szokatlan fájdalma vagy feldagadása, mellkasi fájdalom vagy légzési nehézségek. Ha úgy véli, hogy vérrög jeleit tapasztalja, távolítsa el a NuvaRinget és azonnal forduljon orvoshoz!) valamint a "NuvaRing és a daganatos megbetegedések" rész ismerteti.

Ha Ön allergiás (túlérzékeny) a NuvaRing egyik összetevőjére, a következő tüneteket tapasztalhatja: angioödéma (az arc-, nyelv- és/vagy torok feldagadása és/vagy nyelészavar) vagy csalánkiütés, nehézlégzéssel együtt. Ha ez bekövetkezik, távolítsa el a NuvaRinget és azonnal keresse fel kezelőorvosát!

A NuvaRinget használók a következő mellékhatásokról számoltak be.

Gyakori mellékhatások (100 nő közül több, mint 1-nél, de 10 nő közül kevesebb, mint 1-nél fordulnak elő):

- hasi fájdalom, hányinger,

- a hüvely gombás fertőzése (kandida gomba okozta fertőzés), a gyűrű okozta kellemetlen érzés a hüvelyben, a nemi szervek viszketése, hüvelyváladékozás,

- fejfájás vagy migrén, depressziós hangulat, csökkent nemi vágy,

- emlőfájdalom, fájdalmas menstruáció,

- faggyúmirigy-gyulladás,

- testtömeg növekedés,

- a gyűrű kiesése.

Nem gyakori mellékhatások (1000 nő közül több, mint 1-nél, de 100 nő közül kevesebb, mint 1-nél fordulnak elő):

- látászavar, szédülés,

- haspuffadás, hányás, hasmenés vagy székrekedés,

- fáradtságérzet, rossz közérzet vagy ingerlékenység, hangulatváltozás, hangulatingadozások

- folyadék-felhalmozódás a szervezetben (ödéma),

- húgyhólyag- vagy húgyúti fertőzés,

- vizeletürítési nehézség vagy vizeletürítés közben jelentkező fájdalom, erős vizeletürítési inger vagy vizeletürítési kényszer, gyakori vizeletürítés,

- a nemi érintkezés közben jelentkező problémák, beleértve a fájdalmat, a vérzést, illetve azt, hogy a partner érzi a gyűrűt,

- vérnyomás-emelkedés,

- étvágynövekedés,

- hátfájás, izomgörcsök, láb- vagy karfájás,

- a tapintásérzés csökkenése,

- emlőfájdalom vagy az emlők megnagyobbodása; az emlők fibrocisztás megbetegedése (az emlőkben kialakuló tömlők, melyek megnagyobbodhatnak vagy fájdalmassá válhatnak),

- a méhnyak gyulladása, méhnyak polip (a méhnyakban növekvő szövetszaporulat), méhszájseb (ektropium),

- a havivérzés megváltozása (így a menstruáció lehet erős, hosszú, rendszertelen, de teljesen el is maradhat), kellemetlen érzés a kismedencében, premenstruációs szindróma, méhgörcs,

- hüvelyi fertőzés (gombás és bakteriális), égő érzés, kellemetlen szag, fájdalom, kellemetlen érzés vagy szárazság a hüvelyben vagy a szeméremtesten,

- hajhullás, ekcéma, viszketés, kiütés vagy az arc kipirulása,

- a gyűrű eltörése.

A következő ritka mellékhatásokról számoltak be a NuvaRing forgalomba kerülését követően: csalánkiütés, a partner nemi szervén kialakuló kellemetlen érzés (például irritáció, bőrkiütés, viszketés).

Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

Közben észrevettem, hogy ez egy elég régi kérdés, de ki tudja, hátha azóta sem mertél szólni neki... :D

2013. dec. 3. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!