Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Emiatt is lehet büdös a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt is lehet büdös a barátnőm puncija?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátnőmet , soha semmi ilyen gondunk nem volt de mostanába bármit csinálunk az aktus előtt , közös fürdő stb. akkor is fura illatú ott lennt.. 2hónapja megkértem , hogy hagyjon egy kis csikot mert az nekem nagyon tetszik lehet , hogy ez okozza ezt a dolgot? Nem értem h fürdő után is miért ilyen.. Gombája meg ilyen bajai nem hinném , hogy lenének mert semmyi folyása , égető érzése nincs. Nem tudom , hogy mondjam el ezt neki mert engem nagyon zavar de nem szeretném ha emiatt lenne vége az amúgy jól müködő kapcsolatunknak.. De hát ahogy a Káma Szutra is irja az illatok nagyon fontos dolgok a vágyfokozásban vagy épp forditva.. szóval.. Aki tud valami hasznos ötletet azt szivesen meghallgatom .
2009. dec. 15. 09:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy mégis van valami fertőzése, gombája, ami amúgy nem okoz tüneteket. El kéne mennie a nőgyógyászhoz, aki megvizsgálja, hogy minden rendben van-e. Ha eddig nem volt fura illata, akkor lehet hogy most valami ilyesmitől van.
2009. dec. 15. 09:56
 2/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Első válaszolóval teljesen egyetértek!Ha fura a szaga,akkor belül valami nem stimmel,menjen el egy nőgyógyászhoz.A szőrtelenitésnek semmi köze a szagokhoz!

2009. dec. 15. 10:01
 3/21 anonim ***** válasza:

Szia!Ezt most komolyan írom: Nekem is volt ilyen!Éreztem saját magamnak!-és rájöttem, hogy attól volt, hogy hagymát ettem(pl.:Rántott tojásba tettem)!Ezt már a tv-ben is hallottam amúgy!Nem lehet, hogy neki is ettől van?Barátom utólag megmondta, hogy érzett valamit!Persze én hoztam fel neki a témát, mert már zavart, hogy lehet nem mer szólni, mint pl. most te a barátnődnek!Valahogyan el kellene neki mondanod!

Jah meg ez a furi szag, akkor is előfordult velem,amikor nem voltam benedvesedve eléggé!

Beszélj vele mindenképp!De nem igaz, hogy ő nem érzi!?

20L

2009. dec. 15. 10:09
 4/21 Szupermókus ***** válasza:
14%
Mondd meg neki, hogy máshol tartsa a halat .. pl akvárium!
2009. dec. 15. 10:21
 5/21 A kérdező kommentje:
probléma már régebb óta fenn-t áll , amióta talán nem szörtelenit teljesen.. azért gondoltam ezt.. de hát , hogy kaphatott elvolna bármit amikor csak velem volt?:S Most egy ilyen kényes témát , hogy mondjak el neki ?:(
2009. dec. 15. 10:29
 6/21 anonim ***** válasza:
43%

EZEK EGYÁLTALÁN NEM kényes témák. Inkább az a gáz, hogy itt kérdezősködsz ahelyett hogy leülnél vele és elmondanád neki. Na ez a gáz, hogy nem csinálod. Hány éves vagy 16? Hogy húú de ciki ilyenekről beszélni... akkor minek jártok ha nem mersz neki elmondani dolgokat??? Most hiába adunk tippeket hogy mitől lehet attól még ugyan úgy lew kell vele ülnöd megbeszélni. Nem?!

És azt tudtad, hogy számít hogy mind a kettőtöknek "bejöjjön" a másik teste "szaga", és akkor "összepasszoltok"?! Ugyan úgy mint az állatoknál. Lehet hogy ami neked nem jön be (pl. barátnőd punciszaga), az más pasinak meg bejön. De mindenféleképpen menj el vele nődokihoz. 22/L

2009. dec. 15. 10:47
 7/21 anonim ***** válasza:
85%
Ez akkora baromság, hogy azt hiszitek fiúk, hogy csak akkor kaphatunk el valamit ha félrekefélünk. Ez bármitől lehet. Nyilvános wc, munkahelyen, fürdőben, stb. Szóval nem kell hogy azt gondolja, hgoy esetleg azt hiszed megcsalt. Kérdezd meg hogy ő másmilyennek érzi e mostanában a puncija szagát. Nem kell hogy te vázold hogy milyen. Lehet hogy kap az alkalmon mert ő sem meri felhozni. Pl, mondd hogy mégis szedje le a szőrt teljesen, mert most úgy izgatna jobban, és meglátod van e változás. Ha nem akkor beszéljetek róla. Ha szeretitek egymást akkor ezt is tudni kell megbeszélni.
2009. dec. 15. 10:50
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem sok pasi miért is gondolja, hogy ha a csajnak fertőzése van az csakis attól lehet, hogy félre lépett. Sok helyen el lehet kapni gombás fertőzést. Illetve az emberi szervezetben sok baktérium van ami valami oknál fogva túl is szaporodhat. Ilyen a cancida albacans. Nem minden esetben jelentkezik azonnal a tünet. Van akinél nincs is, de mégis gombája van vagy más fertőzése. Ha túl sok élesztős ételt eszik az is okozhat gondot. Menjen el dokihoz és ő megmondja mi van.
2009. dec. 15. 12:07
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem gombás, hanem bakteriális fertőzés tipikus tünete a kellemetlen szag. Ehhez elég, ha felborul a normál baktériumflóra egyensúlya a hüvelyben. Nőgyógyászhoz kell menni vele.
2009. dec. 15. 12:51
 10/21 anonim ***** válasza:
49%

Jól működő kapcsolat? Már hogy lenne, az, ha ilyen dolgot nem tudtok megbeszélni?

Jesszus.

2009. dec. 15. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!