Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Emiatt is lehet büdös a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt is lehet büdös a barátnőm puncija?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátnőmet , soha semmi ilyen gondunk nem volt de mostanába bármit csinálunk az aktus előtt , közös fürdő stb. akkor is fura illatú ott lennt.. 2hónapja megkértem , hogy hagyjon egy kis csikot mert az nekem nagyon tetszik lehet , hogy ez okozza ezt a dolgot? Nem értem h fürdő után is miért ilyen.. Gombája meg ilyen bajai nem hinném , hogy lenének mert semmyi folyása , égető érzése nincs. Nem tudom , hogy mondjam el ezt neki mert engem nagyon zavar de nem szeretném ha emiatt lenne vége az amúgy jól müködő kapcsolatunknak.. De hát ahogy a Káma Szutra is irja az illatok nagyon fontos dolgok a vágyfokozásban vagy épp forditva.. szóval.. Aki tud valami hasznos ötletet azt szivesen meghallgatom .
2009. dec. 15. 09:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ilyennel már találkoztam énis :D Hát nem kicsit lestem h ez meg mi... nah de mostmár legalább tudom...

19/F

2009. dec. 15. 14:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
10:47 Nagy a szád, de Te simán a képébe vágnád a párodnak, hogy büdös odalent? Baromira idillien hangzik, hogy az ilyesmi nem ciki, de igenis könnyen meg lehet bántani a másik felet. Te sem örülnél, ha a párod ilyesmit közölne Veled. Vagy azt reagálnád, "jajj ez nem ciki dejó kicsim beszéljünk még róla milyen a szagom és mennyire undorodsz tőle!"?
2009. dec. 15. 14:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem rég néztem ennek utána.Mivel izzadunk...Ezért ott is.erre azt szokták mondani hogy zuhanyzás után hajszáritóval száritkozzon minde résben és ott is és kevés hintőport tegyen magára és nem lesz kelemetlen szagú.vannak intim dezodorok is(bár ez elgé viccesen hangzik)
2009. dec. 15. 16:05
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

Igen... Ahány partnerem eddig volt megmondtam neki, ha bajom volt akármilyen intim testrészével. És visszafelé is ezt várom el. Sokkal szarabb, mikor jaj kicsim én már hetek óta szenvedek a bűzödtől, nem tennél valamit? Akkor sokkal szarabbul érezném magam, mert én is rosszul lennék a tudattól, hogy hetekig szenvedett egy olyan dologtól, amit együtt biztosan hamar megoldottunk volna. :S

Ha ezzel egyedül vagyok, akkor áldom az eget, hogy olyan fiúkkal hozott össze, amilyenekkel eddig. (Akikkel meg lehetett ilyesmit beszélni kapcsolat romlás nélkül.)

2009. dec. 15. 16:22
 15/21 A kérdező kommentje:
Szerintem minden lány szenved valamilyen önbizalomhiányba akár bevallja akár nem , mindegyiknek van valami problémája a külsejével még ha nincs is igazuk. Sok dolgot képesek magukra venni stb. És most ha ezt csak úgy előhozom biztos , hogy szegénynek nem fog jól esni hisz nem tehet róla. Nem tudom még mit fogok kitalálni ezzel kapcsolatban de hát lehet nem lesz más út .. :(
2009. dec. 15. 17:24
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

10:47-es vagyok.

A Párommal IGEN, vagyunk olyan kapcsolatban, hogy bármit megbeszélünk, és nem sértődik meg rajta a másik, bármiről is szó van. Nem bántódnék meg rajta, ha ilyet mondana, hanem EGYÜTT tennénk valamit, hogy ne legyen.

De ezek szerint kevés olyan pár van, akik mély kapcsolatban vannak a párjukkal. Elég elszomorító.

2009. dec. 16. 11:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt ne mondd neki semmiképp, hogy már hetek óta nem mersz szólni, mert ha magamból indulok ki, na az tényleg nagyon rosszul esne.
2009. dec. 16. 11:17
 18/21 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leirni , hogy azóta van ez az egész amióta Nuvaringet használ a barátnőm. Ezzel kapcsolatos vélemény ?
2009. dec. 16. 12:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem simán elmondhatod neki, hogy valami szagos ott lent. De csak "mintha most kezdődne". És ha legközelebb is fennáll, akkor hozd fel neki a dokit. Én is elvárnám a Páromtól, hogy szóljon. Hisz kinek lenne kedve nyalni a bűzt? Ha szólna a Párom, nem erőltetném Őt az orális szexre, csak ha majd megszűntettem a problémát.
2009. dec. 16. 12:34
 20/21 anonim ***** válasza:

10:47-es vagyok:)

Én 1 hónapja használok Nuvaringet, és semmi szagot nem tapasztaltam azóta, sőt megkérdeztem most a Párom, hogy azóta más szagú, ízű e a puncim és azt mondtam, hogy nem.

De menjél már el vele nődokihoz, attól hogy itt kérdezed már 2 napja nem fog megoldódni.

2009. dec. 16. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!