Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Érez irántam valamit, tetszek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez irántam valamit, tetszek neki, vagy csak hülyéskedik? (Tudni kell, hogy velem azonos neműről van szó-nő)

Figyelt kérdés

Boltban eladó ez a bizonyos ismerősöm,aki idősebb,mint én.Bementem egyik nap abba a boltba,és csizmát néztem.Kiválasztottam egyet,felpróbáltam.Ő érdekes módon legugolt(utálom két g-vel írni),és felnézett és mondta,hogy az ő lányának nem áll jól ez a csizma(micsoda véletlenek,a lányának is ilyen csizmája van!Jól beletrafáltam!)Meghát mikor felnézett,csillogott is a szeme.Volt még egypár hasonló eset ebben a boltban,meghát itt,ahol élek,és vele kapcsolatban voltak ezek az "élményeim".

Akkor most érez irántam valamit,tetszek neki,vagy mi van?Ha hülyéskedik,belemenjek-e a kis játékaiba?hm?

2009. dec. 13. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem nem tűnik úgy, hogy tetszel neki. egyszerűen csak kedves volt...
2009. dec. 13. 20:00
 2/5 A kérdező kommentje:
kösz a választ;) kérek mégtöbbet:D
2009. dec. 13. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:

basszus. kedves. barátkozik.

ugy birom, h az emberekkel mostmár barátkozni se lehet?

mindig azt kell hinni h akar tőlük valamit? tele van itt olyan kérdéssel, h ezmegez mit akar tőlem?

2009. dec. 13. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
.
2009. dec. 14. 01:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Még ha végigsimította volna a lábad vagy valami... de így?! nem tudom miből gondolod, hogy lehet bármi is, szeretnéd? Szerintem semmit nem akar tőled, még csak nem is játszik veled simán csak barátságos akart lenni, biztos jó eladó. Ne csinálj magadból hülyét, semmi egyértelmű jelet nem adott, nehogy bepróbálkozz nála.
2009. dec. 14. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!