Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez irántam valamit, tetszek neki, vagy csak hülyéskedik? (Tudni kell, hogy velem azonos neműről van szó-nő)
Boltban eladó ez a bizonyos ismerősöm,aki idősebb,mint én.Bementem egyik nap abba a boltba,és csizmát néztem.Kiválasztottam egyet,felpróbáltam.Ő érdekes módon legugolt(utálom két g-vel írni),és felnézett és mondta,hogy az ő lányának nem áll jól ez a csizma(micsoda véletlenek,a lányának is ilyen csizmája van!Jól beletrafáltam!)Meghát mikor felnézett,csillogott is a szeme.Volt még egypár hasonló eset ebben a boltban,meghát itt,ahol élek,és vele kapcsolatban voltak ezek az "élményeim".
Akkor most érez irántam valamit,tetszek neki,vagy mi van?Ha hülyéskedik,belemenjek-e a kis játékaiba?hm?
basszus. kedves. barátkozik.
ugy birom, h az emberekkel mostmár barátkozni se lehet?
mindig azt kell hinni h akar tőlük valamit? tele van itt olyan kérdéssel, h ezmegez mit akar tőlem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!