Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan pasit, akire tényleg fel tudok nézni? 22/L
Figyelt kérdés
A mai férfiak majdnem mindannyian csak mutatják, hogy erősek, és ebből adódóan az ágyban sem nagy durranások. Létezik kivétel?2009. dec. 13. 15:42
12/29 A kérdező kommentje:
A francokat velünk van a gond. Nézd meg, itt is milyen hisztit levágtok. Én visszatenném az összeset az óvodába, akkor a maradékból végre egyszerűbben megtalálnánk a normálisakat. Bunkók...
2009. dec. 13. 17:24
13/29 anonim válasza:
látszik hogy csak úgy sugárzik az értelem..pffff
14/29 anonim válasza:
mi az hogy ha macsós az a baj, ha szende akkor az.. más nincs, vagymi?? én azt nem értem, hogy miért kell egy faszinak vagy rosszfiunak lenni, vagy olyannak akin anyáskodni kell.. ez az összes felhozatal? röhejesek vagytok.
az itt a nagy baj, hogy már a fiuk várják el hogy udvaroljanak nekik a lányok, de ha fényesre van nyalva a segggük, akkor se várhatsz több figyelmességre. tapasztalat..
15/29 anonim válasza:
repülőgép pilóta vagyok. ismerkedünk?
16/29 anonim válasza:
18:30 Na azért a lányok sem szentek!
17/29 anonim válasza:
Manapság ha már itt tartunk hogy fatökűek vagyunk dolgokhoz, meg nincs bennünk férfiasság, akkor kérdem én ti mi az amit adtok nekünk? Nagy Lóf@szt se! Mi az amitől ti is különlegesek lennétek számunkra ??? Semmi szenvedély nincs már a többségben! Csak a szex kell nektek is érzelem nélkül! Manapság már nem ér annyit egy kapcsolat, mint régebben! Manapság nem érdemes sok lányért megküzdeni! Elég felvillantani előtettek a lóvét, mert nektek az kell a legjobban...
19/29 A kérdező kommentje:
Azért adják be a derekukat sokan a pénz láttán, és azért érzelem nélküli a szex, mert nincs más választásunk. Úgy is tudjuk, hogy többre nem vagytok képesek, csak itt hisztiztek egy fórumon, és ilyen baromságokat írtok, hogy nem vagyunk nektek elég szenvedélyesek. Az ilyenekre egy szót nem pazarolnék.
2009. dec. 13. 22:34
20/29 anonim válasza:
Na hogy kinyilt a csipa,akkor meg mi francnak oztod itt az észt ha tudod a választ? Hol találok olyan pasit, akire tényleg fel tudok nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!