Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találok olyan pasit,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan pasit, akire tényleg fel tudok nézni? 22/L

Figyelt kérdés
A mai férfiak majdnem mindannyian csak mutatják, hogy erősek, és ebből adódóan az ágyban sem nagy durranások. Létezik kivétel?
2009. dec. 13. 15:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Nézd ez sok mindentöl függ,mert az igazi az valamiféle kép,a tökéletesség megtestesülése ami csak az elménkben van.Valamire vágynak az emberek,de a helyzet az,h mindig másra vágynak,mindig más kell. A legnagyobb szerelem is elmúlik 2-3 éven belül és utána valaki más kell majd.Férfiaknál ha qurvás akkor lehetne háziasabb,kedvesebb.Nőknél ha sármos vagány akkor lehetne egy kicsit szendébb,jószívű vagy nem is tudom milyen. Nők a kedves megértő pasit keresik fehér lovon de ilyen szerintem nem létezik vagy ha mégis a nő elöbb útóbb ráun a dologra és a macsó rosszfiú kell majd.Ha valamit megkapunk elöbb vagy utóbb nem értékeljük..
2009. dec. 13. 15:50
 2/29 anonim ***** válasza:
irj privit rám felnézhetsz,ez öszinteség kérdése,az elözö voltam..
2009. dec. 13. 15:51
 3/29 A kérdező kommentje:

Nem ismerkedem neten. :)

Csak egy kérdés volt. :P

2009. dec. 13. 15:53
 4/29 anonim ***** válasza:
0%

Amióta Ádám először szidta le Évát,

mert az leszakitotta az almát a Tudás

Fájáról és mindkettejüket kiűzette a

paradicsomból, az igaz szerelem rögös

utakat járt be. Még az Olimposzon lakó

hatalmas istenek is, minden varázstudományukkal

együtt is képtelenek voltak saját magukat boldoggá

tenni: Héra istennő nem talált más megoldást,

mint hogy férje szeretőit tehenekké és egyéb

állatokká változtassa.

Salamon király mindama mágikus hatalommal,

amely oly halhatatlanná tette, amennyire csak

egy halandót tenni lehet, egy napon türelmetlenül

jegyezte meg: "Ezer feleségem van, de eggyik sem felel

meg nekem!" Sose fedezte fel azt a titkos varázslatot,

amellyel az ideális partnert megszerezhette volna magának!

2009. dec. 13. 16:19
 5/29 anonim ***** válasza:
Álmaidban! Filmekben, koncerteken, focimeccseken! Nektek csak ez az ideál, itt Magyarországon nem lehet túl jó senki sem számotokra, ahogy elnézem, csinálhat a srác bármicsodát.
2009. dec. 13. 16:26
 6/29 anonim ***** válasza:
Egy bíróságon, a jólöltözött ügyvédek között :D És most nem viccelek.. :D
2009. dec. 13. 16:27
 7/29 anonim válasza:
0%

És akikre nem lehet felnézni, azok meg dögöljenek meg? :P

És mi az, hogy hol? HÁt a valóságban! Mindenesetre nem lehet minde férfi olyan tökös és vagány, mint Bruce Willis.

2009. dec. 13. 16:28
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
nekem is többnyire ez a problémám.. annyira fatökűek ezek a mai férfiak.. nem találkoztam még olyannal akivel jól el lehetett volna beszélgetni, de közben tényleg férfias is lett volna.. egy szöget nem tudnak beverni a falba.. :( pedig nem kérünk sokat..
2009. dec. 13. 16:48
 9/29 anonim ***** válasza:
16:26 IGAZ
2009. dec. 13. 16:58
 10/29 anonim ***** válasza:
16:48 Na azért ilyet ne mondj,mert ti csajok meg állandóan rinyáltok,hogy ez nem jó az nem jó! Ha túl macsós akkor az a baj,ha meg túl szende akkor meg az,xal itt veletek is van gond!
2009. dec. 13. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!