Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért nem vallanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem vallanak soha szerelmet?

Figyelt kérdés
Félnek a visszautasítástól? Vagy csak jó érzés nekik ha a fiú hódítja meg őt?
2009. dec. 11. 16:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok. Gyáva és gyenge azért vagyok nő.

A pasi ha kezdeményez, még mindig nem olyan megalázó, mintha egy nő kezdeményez.

A férfi a kezdeményezéssel bizonyítja be, hogy a nőért küzd és fontos neki, komolyak a szándékai.

A nő ha kezdeményezéssel kiszolgáltatja magát annak, hogy megalázza magát a pasi előtt, aki csak kihasználja!

Ezért inkább a férfiakra terelődik az, hogy kezdeményezzen, mert ha a nő úgysem vonzódik nemet fog mondani. a pasi nem biztos.

Tehát a nő jobban pórul járhat.

Mi van pasik, ennyire elkényelmesedtetek, hogy egy nőért nem vagytok képesek kiállni????

Amúgy is, ha egy pasi kezdeményez, legalább bizonyosodjon meg arról, hogy a nő bírja -e őt egyáltalán!!!!!

(Szemezés, mosoly,ha hozzáérsz élvezi, ő közeledik...stb.) A testbeszédből is kiderül. Annyit csak megláttok, hogy csillog -e a nő szeme, mosolyog-e, kedves-e veled...stb.

Oké vannak visszahúzódó pasik, akik tényleg nagyon félnek a nőktől, csalódásoktól...stb. de ebben az esetben a félénk pasi is adhat a nőknek jeleket, bókokat, kedvességet, segítőkészséget, mosolyt...és talán a nő kezdeményez.

De ilyenkor mit kérdezzen a nő?

Meghívhatlak egy kávéra?????

Uh... szerintem ezt a pasinak kellene kérdeznie...

2009. dec. 11. 17:52
 12/27 anonim ***** válasza:
Olvasd el még egyszer,amit írtam.Nem Ő vallott szerelmet,hanem én,és minden fiúnak majdnem én vallottam szerelmet.Szövegértelmezési képességed egyes.Nem sír a szám,mert boldog párkapcsolatban élek.Csak előtte sokszor estem pofára.Nyilván Te is,amit tényleg sajnálok,rossz nőkkel próbálkoztál,de erről nem én tehetek,gondolom,ezt sejted.Amúgy én sosem lúzereztem le senkit,és nem gyáváztam le senki,a mostaninál is én kezdeményeztem,mint már írtam.Azért,mert vannak ilyen pi..ák,nem minden csaj olyan.A pasikban is vannak rendesek,csak néhányan nem akarják ezt észre venni.Szóval,sok dologban egyet értünk,ezért nem értem Tőled ezt a támadó stílust.Azért ,mert Neked eddig csak Miss pi..kkal volt dolgod,nme azt jelenti,hogy a világ teli van ilyenekkel.A vitát nem én kezdtem egyébként,hogy Te frusztrált vagy,az nem az én hibám.
2009. dec. 11. 17:57
 13/27 anonim ***** válasza:
Én kezdeményezek. Csak aztán kapom a fejemre az alázást és mehetek tovább. Ennyi. Szerelmet meg a nő valljon. Mi férfiak vagyunk. Kemények. Harcosok. Ne ömlengjek már én. Tettekben hajlandó vagyok sok mindenre. Főzök a lánynak, meg táncolok vele, de kimondani, hadd ne én mondjam már ki!
2009. dec. 11. 17:57
 14/27 anonim ***** válasza:

Szeretem ha a pasi kezd el közeledni,akár a szerelem vallás terén is :) Nehezen mondom ki azt,hogy "szeretlek" és csak akkor használom,ha tényleg így van :)

Mindig megvártam hogy az aktuális barátom mondja ki,legtöbbször én ezt nem is viszonyoztam..Ez van gonosz vagyok :)

A mostani párom tudta hogy nehezen mutatom ki az érzéseim,csak ha nagyon megnyílók,félév után tudtam neki kimondani hogy "szeretlek"De ezt akkor és most is tiszta szívből mondom,nem csak a levegőbe :)Már 1 éve élünk boldogan,és mostmár teljes mértékben kimutatom hogy Ő a mindenem,a szívemet odaadtam neki,abban a reményben,hogy nem töri össze :)

18/L

2009. dec. 11. 18:08
 15/27 anonim ***** válasza:
Sztem ez akkor is gáz. Számító kis p*csa vagy. Ennyit is érsz.
2009. dec. 11. 18:11
 16/27 anonim ***** válasza:
Mi van kisfiú,nem jött még össze SOHA SEMMI,és most idegeneken vezeted le a feszültséget név és arc nélkül?Ne félj,majd Neked is összejön ám valami,frusztrált fiúcska...Ne irigykedj,mert nem áll jól! :-D
2009. dec. 11. 18:14
 17/27 anonim válasza:
Azért ritkább,hogy egy lány vall szerelmet ,ezt a fiúk dolgának tartják ,és jobb érzés,mer tha ők vallanakj a fiúk meg visszautasítják...
2009. dec. 11. 18:15
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Mi az 81%? Rájöttél, hogy mekkora gyáva vagy és most savanyú a szőlő? Menjél vissza a tükör elé és bámuljál bele, hogy "tessék. ennyi vagyok". Ennyit is érsz. Érzelmileg visszamaradott senkiházi. Sírjon a szád, hogy egy csávónak szerelmet vallottál és nem jött be. Az bezzeg ne érdekeljen, hogy mi menetelünk, mint a katonák rendületlenül. Több tucatnyi heg tarkítja a szívünket. Ez egyáltalán nem fontos.
2009. dec. 11. 18:18
 19/27 anonim ***** válasza:
Látom,Te nem tudsz olvasni.Én pont lesz@rom,hogy 5 évvel ezelőtt mi volt,mert most így jó,ahogy van,boldogan,a Párommal.TE sajnos értelmileg vagy visszamaradott,én érzelmileg sem.A tükörbe nézős dolgot nme szó szerint értem,ha elolvastad volna végig,amit írtam,akkor rájöttél volna.
2009. dec. 11. 18:22
 20/27 anonim ***** válasza:
Ja,és a számító szó jelentését nézd már meg a szótárban ,légyszíves!Köszike!Cupp! :-D
2009. dec. 11. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!