Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem vallanak soha szerelmet?
Én lány vagyok. Gyáva és gyenge azért vagyok nő.
A pasi ha kezdeményez, még mindig nem olyan megalázó, mintha egy nő kezdeményez.
A férfi a kezdeményezéssel bizonyítja be, hogy a nőért küzd és fontos neki, komolyak a szándékai.
A nő ha kezdeményezéssel kiszolgáltatja magát annak, hogy megalázza magát a pasi előtt, aki csak kihasználja!
Ezért inkább a férfiakra terelődik az, hogy kezdeményezzen, mert ha a nő úgysem vonzódik nemet fog mondani. a pasi nem biztos.
Tehát a nő jobban pórul járhat.
Mi van pasik, ennyire elkényelmesedtetek, hogy egy nőért nem vagytok képesek kiállni????
Amúgy is, ha egy pasi kezdeményez, legalább bizonyosodjon meg arról, hogy a nő bírja -e őt egyáltalán!!!!!
(Szemezés, mosoly,ha hozzáérsz élvezi, ő közeledik...stb.) A testbeszédből is kiderül. Annyit csak megláttok, hogy csillog -e a nő szeme, mosolyog-e, kedves-e veled...stb.
Oké vannak visszahúzódó pasik, akik tényleg nagyon félnek a nőktől, csalódásoktól...stb. de ebben az esetben a félénk pasi is adhat a nőknek jeleket, bókokat, kedvességet, segítőkészséget, mosolyt...és talán a nő kezdeményez.
De ilyenkor mit kérdezzen a nő?
Meghívhatlak egy kávéra?????
Uh... szerintem ezt a pasinak kellene kérdeznie...
Szeretem ha a pasi kezd el közeledni,akár a szerelem vallás terén is :) Nehezen mondom ki azt,hogy "szeretlek" és csak akkor használom,ha tényleg így van :)
Mindig megvártam hogy az aktuális barátom mondja ki,legtöbbször én ezt nem is viszonyoztam..Ez van gonosz vagyok :)
A mostani párom tudta hogy nehezen mutatom ki az érzéseim,csak ha nagyon megnyílók,félév után tudtam neki kimondani hogy "szeretlek"De ezt akkor és most is tiszta szívből mondom,nem csak a levegőbe :)Már 1 éve élünk boldogan,és mostmár teljes mértékben kimutatom hogy Ő a mindenem,a szívemet odaadtam neki,abban a reményben,hogy nem töri össze :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!