Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lánynak bejön, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak bejön, hogyha szerelmet vallanak neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon,tetszik,sőt szerelmes is vagyok belé,ezt kijelenthetem.Régebben sokat beszéltünk,de azóta ez valahogy megváltozott.Azóta szinte sehogy se tudom kimutatni neki,hogy szeretem.Minap is odamentem hozzá beszélgetni,de mivel hirtelen nem jutott eszembe semmi(nem volt semmi amin esetleg hülyéskedtünk vagy valami),ezért csak odamentem mellé,és az arcát kezdtem el nézni,csodáltam milyen szép,de így se sikerült elkapnom a tekintetét.

Gondoltam rá,hogy elhívom,de azt se lehet csak úgy minden ok nélkül,szóval mi legyen az indok?

Valamint ha jól sikerül a randi akkor én úgy képzeltem el,hogy elmondom neki mit érzek. Ez bejöhet neki,vagy riasztó?

Köszönöm a válaszokat,és kérem értelmesek legyenek,ne hülyéskedjen senki : D

14/f

2011. febr. 21. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

jajj annyira drága vagy:)

hívd el sütizni, és mondd meg neki, hogy tetszik neked :)

2011. febr. 21. 22:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Csak ne úgy közöld mint velem az egyik nagyon bunkó férfitársad: "csipázlak"
2011. febr. 21. 22:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha nem jössz be neki, akkor nem jön be neki.
2011. febr. 21. 22:39
 4/12 anonim ***** válasza:
nyugodtan elhívhatod indok nélkül is randizni, mondjuk egy jó filmre a moziba. És aztán ha jól sikerült a dolog akkor azt úgyis érezni fogod és akkor elmondhatod az érzéseidet.
2011. febr. 21. 22:41
 5/12 anonim válasza:
Az első válaszoló ötlete jó :) vagy akár elég ha sétálni hívod és elbeszélgetsz vele.
2011. febr. 21. 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Csak úgy ne vallj neki szerelmet semmiképp. Hívd el randizni! Ha alapból azért már beszélgetni szoktatok, akkor nyugodtan megteheted minden előzmény nélkül is. Ha nem nagyon szoktatok, akkor először valami baráti viszonyt alakíts ki vele!
2011. febr. 22. 01:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha te is tetszel neki, akkor több, mint valószínű jól sülne el a dolog. Hívd el randizni, ha igent mond, szerintem nyert ügyed van.:) A lényeg, hogy ne támadd le, hanem szépen, finoman közöld vele, hogy mit érzel iránta.
2011. febr. 22. 11:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem igy ne valj neki szerelmet! Sok egyéb dologgal el lehet ezt modani. Ha nem jösz be neki, akkor nagyon rosszul fogod érezni magd és ö is. Attól kezdve kerülni fog. Amig nem kerül addig dolgozhatsz az eseten. Puhitgathatod az érdeklödését.

Van egy rakás dolog amivel szavak nélkül el lehet mondani. PL véletlen hozzáérsz a kezéhez. Ha mindig elkapja a legkisebb érintésre akkor semmit se csinalj! Ha temészetesnek érzi az érintést és nem huzza el pillanatokon belül akkor tovabbb léphetsz. A moziban a sötétben a kisujjadat picit a kezéhez nyomod. Ha nem veszi el a kezét akkor azzal a kisujjal elkezded simogatni lassan lasan (a kezét nem a punciját) addig amig meg nem fogod teljesen a kezét. A lényeg a lassuság! Idöt adni! Ha elveszi akkor vársz egy honapot és addig fözöd, viccekkel stb.

2011. febr. 23. 15:50
 9/12 anonim ***** válasza:

aart

Nagyon jókat írtál :)

2011. febr. 23. 15:53
 10/12 A kérdező kommentje:
jókat írt,de én már nem is tudom... igazából az a baj,hogy sehogy se tudom kimutatni neki,hogy tetszik,mert nincs témánk közös
2011. febr. 23. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!