Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak bejön, hogyha szerelmet vallanak neki?
Van egy lány aki nagyon,tetszik,sőt szerelmes is vagyok belé,ezt kijelenthetem.Régebben sokat beszéltünk,de azóta ez valahogy megváltozott.Azóta szinte sehogy se tudom kimutatni neki,hogy szeretem.Minap is odamentem hozzá beszélgetni,de mivel hirtelen nem jutott eszembe semmi(nem volt semmi amin esetleg hülyéskedtünk vagy valami),ezért csak odamentem mellé,és az arcát kezdtem el nézni,csodáltam milyen szép,de így se sikerült elkapnom a tekintetét.
Gondoltam rá,hogy elhívom,de azt se lehet csak úgy minden ok nélkül,szóval mi legyen az indok?
Valamint ha jól sikerül a randi akkor én úgy képzeltem el,hogy elmondom neki mit érzek. Ez bejöhet neki,vagy riasztó?
Köszönöm a válaszokat,és kérem értelmesek legyenek,ne hülyéskedjen senki : D
14/f
jajj annyira drága vagy:)
hívd el sütizni, és mondd meg neki, hogy tetszik neked :)
Szerintem igy ne valj neki szerelmet! Sok egyéb dologgal el lehet ezt modani. Ha nem jösz be neki, akkor nagyon rosszul fogod érezni magd és ö is. Attól kezdve kerülni fog. Amig nem kerül addig dolgozhatsz az eseten. Puhitgathatod az érdeklödését.
Van egy rakás dolog amivel szavak nélkül el lehet mondani. PL véletlen hozzáérsz a kezéhez. Ha mindig elkapja a legkisebb érintésre akkor semmit se csinalj! Ha temészetesnek érzi az érintést és nem huzza el pillanatokon belül akkor tovabbb léphetsz. A moziban a sötétben a kisujjadat picit a kezéhez nyomod. Ha nem veszi el a kezét akkor azzal a kisujjal elkezded simogatni lassan lasan (a kezét nem a punciját) addig amig meg nem fogod teljesen a kezét. A lényeg a lassuság! Idöt adni! Ha elveszi akkor vársz egy honapot és addig fözöd, viccekkel stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!