Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lánynak bejön, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak bejön, hogyha szerelmet vallanak neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon,tetszik,sőt szerelmes is vagyok belé,ezt kijelenthetem.Régebben sokat beszéltünk,de azóta ez valahogy megváltozott.Azóta szinte sehogy se tudom kimutatni neki,hogy szeretem.Minap is odamentem hozzá beszélgetni,de mivel hirtelen nem jutott eszembe semmi(nem volt semmi amin esetleg hülyéskedtünk vagy valami),ezért csak odamentem mellé,és az arcát kezdtem el nézni,csodáltam milyen szép,de így se sikerült elkapnom a tekintetét.

Gondoltam rá,hogy elhívom,de azt se lehet csak úgy minden ok nélkül,szóval mi legyen az indok?

Valamint ha jól sikerül a randi akkor én úgy képzeltem el,hogy elmondom neki mit érzek. Ez bejöhet neki,vagy riasztó?

Köszönöm a válaszokat,és kérem értelmesek legyenek,ne hülyéskedjen senki : D

14/f

2011. febr. 21. 22:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
sztem 2-3 randi után mond el neki, mit érzel. én megbecsülném, ha egy pasi felvállalná az érzéseit és nem csak tettekben, de egyenes szavakban is tudtomra adná, mert ahhoz kell igazi bátorság:)
2011. febr. 23. 16:33
 12/12 anonim ***** válasza:
A szerelmi nagy bevallás sem fog azon segiteni, hogy nincs közös témád. Ezt az állapotot ismerem. El tudod képzelni, hogy gyalogoltok egymás mellett kézenfogva és ne tudtok miröl beszélgetni? Velem történt ilyen. Baromi vacak állapot. Az jár a fejedben, hogy mi a fenéröl lehetne beszélni? Tehát a feladat adott. Közös témák akkor vannak ha vannak közösen megélt élmények. nem kell nagy dolog. Elég ha egy fura alakot láttok az utcán és már lehet is róla röhögcsélni. Vagy a zene. Mindenki szereti az zenét. Jól ki lehet kérdezni a dolgokról. A lényeg, hogy ne legyen izzadságszagú az egész. Spontán jöjjön. A legjobb ha tarsaságban beszélgettek, mert nem feltétlenül a lánnyal beszélgetsz hanem mindenkivel. Kezd ezzel. Legyetek kézösen egy tarsaságban. A kommunikáció igazából akkor müködik ha mindketten nyitottak vagytok rá. Ha valamelyik zár akkor nincs beszélgetés. Ha az elejtett gondolatodat nem veszi fel és nem kezd el kézenfogva járni vele körbe körbe akkor sajnos el kell könyvelned, hogy nem jösz be neki. Van ilyen. De még itt nem tartotok. Szoval következö lépés egy band'at szervezni, egy bulit jo nagy beszélgetésekkel tarsasjátékozással. Ne szegyeljetek "játszani" Activity pl. Szét röhögitek egyben magatokat.
2011. febr. 24. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!