Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Szeretitek ha Szerelmet vallanak nektek?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy egy lánynak aki tetszik(én is bejövök neki úgy érzem)szerelmet vallok, tetszeni fog neki? Szeretitek az ilyen romantikus vallomásokat??2010. jún. 10. 17:06
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
ha ő is szeret és el is hiszi neked akkor igen
4/8 anonim válasza:
csak ne úgy kérdezd meg h járunk? mert az gáz...:/bnöm tapasztaata..
és ha kosarat kapsz és vársz akkor lehet h még összejön...(én tapasztalatom)
14L
5/8 anonim válasza:
én nem. egyáltalán nem. a macskaegérjátékot szeretem és csöppet sem vagyok romantikus. nem szeretem ha rámnehezednek a vallomásokkal. sok beszédnek sok az alja
6/8 anonim válasza:
Hát, ez elég érdekes kérdés, mert minden lányynak más az ízlése, és nemtudod, hogy az a lány, amelyik tetszik neked, az melyyik tipúsba tartozik! de én szeretem, szöval, szerintem a z jó, ha a fiú szerelmetvall, főként ha személyesen ismered, és már régóta jóbavagytok!:D
7/8 anonim válasza:
sok közhelynek, nincs értelme.
Szerintem akár lány, akár fiú az illető, általában mindenkinek jólesik egy szép szerelmi vallomás.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:D
2010. jún. 10. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!