Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem vallanak soha szerelmet?
Figyelt kérdés
Félnek a visszautasítástól? Vagy csak jó érzés nekik ha a fiú hódítja meg őt?2009. dec. 11. 16:45
1/27 anonim válasza:
Ez nem igaz. Vallnak. Nekem már kettő is vallott. :-)
26/F
2/27 anonim válasza:
Szerintem jobb az ha egy pasi mondja ki először a "szeretlek" szót...de az mindegy mit mondasz, ha nem gondolod komolyan. Mondhatod ezerszer, hogy szeretlek, mikor nem érzel iránta semmit, de néha jobb tettekkel bizonyítani, és jobb őszintén érezni és nem csak úgy kimondani:)
3/27 anonim válasza:
Mert a csajok mindenben előnyt akarnak élvezni. Pedig az ő dolguk lenne szerintem. Ők az érzelmesebbek.
4/27 anonim válasza:
Én már vallottam szerelmet pasinak,és nagyon ráfáztam a dologra!Mondjuk azóta is nyíltan kimondom,ha tetszik egy pasi,de az ilyen ,,szeretlek"-es dolgokkal óvatos vagyok!
5/27 anonim válasza:
Bírom amikor a csajok így "egyszer ráfáznak" a dolgokra és utána soha többet semmit nem csinálnak. Mi pasik meg szanaszét törjük magunkat. Szétaláznak bennünket, mi meg csak megyünk tovább rendületlenül. Minden 10 szerelmünkre jut 9 megalázás, mi meg csak hajtunk tovább. Aztán a csajok, így semmilyen érzelmet nem mernek már kifejezni egy rossz próbálkozás után. Főleg nem akkor, amikor tényleg kéne. Merthát ő fél, hogy akkor otthagyod. Hát hiába. ilyen az élet...
6/27 anonim válasza:
Én eddig csak egyszer vallottam szerelmet, az kudarc volt. Másodjára viszont szinte egyszerre mondtuk ki a sráccal, aki már másfél éve a párom. :) Több igazi szerelmem nem volt.
21/L
7/27 anonim válasza:
Bírom,mikor a pasik így egyszer ráfáznak,és felveszik aNyúl Bála jelmezüket.Aztán én kezdeményezzek,meg én valljak szerelmet.Végül is fussak én a pasi után,ő meg röhögje csak szét az agyát.Aha...
8/27 anonim válasza:
Bírom amikor a lányok így megsértődnek, amikor szembesítik azzal őket, hogy milyen gyávák és gyengék. Bezzeg azért senki nem szól egy szót sem, hogy mi megyünk előre rendületlenül, akárhány csalódás és megalázás ér bennünket. Megyünk, mint a katonák. Néha ejtünk egy-két könnycseppet, de a tartásunk mindvégig egyenes marad. Bezzeg a lányok erre is azt mondják, hogy lúzer, merthogy visszautasították. Mi persze megyünk csak előre rendületlenül. Nem egyszer aláznak meg, hanem sokszor. Tucatszor, több tucatszor. De mi csak megyünk tovább. Ilyenek vagyunk mi.
9/27 anonim válasza:
Ismerek egy lányt,aki ráfázott,csak NEM egyszer,hanem sokszor.Ismerek egy lányt,aki szerelmet vallott fiúknak,nem egyszer,hanem sokszor.Megütötte a bokáját,szintén sokszor.Sok könnyet ejtett,de ment előre,mint kés a vajban,úgy,mint a fiúk,akik rendíthetetlen ólomkatonák.Aztán egy napon megtalálta élete párját,úgy,hogy Ő kezdeményezett,és nem a fiú.Aztán egy napon a gyakorikérdések.hu oldalon jött egy vadidegen,aki kib@szott okos volt,és legyávázta a lányt,Aki ma mellesleg menyasszony.Ha belenézek a tükörbe ,akkor látom a lányt.Mondjuk ez mellékes.Végül is csak 5 éve élek párkapcsolatban,és nem 16 éves vagyok! :-) De nyilván Te többet éltél már,mint én... :-D
10/27 anonim válasza:
Bírom amikor a lányoknak így sír a szájuk. Azért mert éppen a fiú szerelmet vallott neked, az nem jelenti azt, hogy neked nem szabadna. Ugyanúgy vallhattál volna most is, csak most nem fáztál volna rá. Bezzeg ilyenkor megy a pofázás, hogy mi vagyunk a lúzerek, meg szemetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!