Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16/5-cmeres az jó méret? Mért nem érzem amikor benem van?
szerintem ilyet ne mondj neki, nekem nagyon nem esne jol ha egy lány ezt mondaná. akkor inkább fogalmazd meg másképp a dolgot, hogy az orvos szerint is tág vagy és szerinted is és hogy neki ez igy jo e meg ilyesmi mert neked ez igy nem teljesen.
szerintem probáljátok ki ugy hogy te vagy felül igy tudod irányitani és ne csak huzogassa hanem ha igy körkörösen is tud dugni, na jo ezt hülyén fogalmaztam de kb ugy hogy a segge körkörösen megy akkor ha benned van akkor sokkal izgatobb ha nem csak ki-be történik a dolog, és akkor belül jobban hozzádér. bocs a megfogalmazásért, de nem tudom jobban kifejezni.
de ha olyan srácot akarsz akinek nagy van akkor azt csak ugy tudod megoldani hgy neten keresel valakit felveszed msn-re és csak ugy poénossan rákérdezed flörtölés képpen. már emgoldást nem tudok.
Ez egy jo ätlag vagyis az ätméröje mert igazäbol ez jobban szämit
De a 16cm lehetne 1-2cm el hosszabb
Amugy tčnyleg probäljätok meg a pl lovaglo pozba a körbe forgatäst čs keressčtek a legjobb pozt
Vagy ajänlančk 1 vibrätort
Esetleg ha 1 kčt colos polifoam csövet a farkära huzna
Teljesen átlagos a mérete, valószínűleg tényleg te vagy tágabb mint az átlag.
Ha semmit nem érzel a fiú iránt akkor keress mást, de őt azért ne bántsd meg azzal hogy túl kicsi neki, mert ez nem igaz. Viszont a te "méreteddel" később is lehet ilyen problémád, úgyhogy a helyedben én elkezdeném a hüvelytornát a jövőre való tekintettel.
A tág vagina azt jelenti, hogy NORMÁLIS TÁGASSÁGÚ HÜVELY! Nincs veled semmi baj...lehet, hogy már pszichikai okok miatt érzed, hogy "nem érzed" :) [link]
Nézd meg! Orvos válaszol rovat, benne van a te problémád is! És hajrá!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!