Mekkora volt a babád, amikor ruhából már a 80-as méret kellett neki?
9-12 hónapos kor között hordta a 80-as ruhákat kisfiam. 9 hónaposan volt 9,7 kg, és kb. 75-76 cm, 1 évesen volt 10,5 kg és kb. 80-81 cm.
Felső teste hosszabb, így azokat hamarabb le kellett cserélnem a következő, 86-os méretre, mint a felsőket.
A pólókból és pulcsikból 80-as hord a lányom, ő most 10 hónapos, de a nadrágokból és bodykból 74-est hord.
Ő most 8,7 kg és 74 cm.
Amúgy más a babák alkata, rövidebb-hosszabb a lábuk, kisebb-nagyobb a pocakjuk, így teljesen pontosan nem tudom megmondani a te babádnak mikor lesznek jók a ruhák.
A kislányom most 71 centi és 8 kiló. Neki is a felsőteste a hosszú. Pl. bodyból már nem sokáig lesz jó a 74-es, de pulcsiból és nadrágból talán igen. De még csak augusztus vége van, őszre még ki tudja, mekkora lesz. :)
Szóval fogalmam sincs, hogy miből mekkorát vegyek majd. Csak most láttam jó áron nacikat, meg pulcsikat. De előbb-utóbb csak belenő! :D
Hát, azt hiszem 74-est már nem veszek semmiből. Igazából a nadrágok miatt vaciláltam, de majd olyat veszek, aminek gumis a szára. Ami meg van 74-es, azt max. harisnyával adom rá, ha hűvös lesz.
De úgy nő, mint a gomba! Alig merek pár darabot venni mindenből! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!