Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ölelgetés = b*szhatnék?! L/17
Nyáron egy zsúfolt plazában leszólított egy pasi. Türelmesen hallgattam a monológját( egészen jó napom volt, úgy voltam bele hagy f*ssa a szót). Egyszer csak hirtelen befejezte,és megkérdezte, hogy átölelhet-e. Igent mondtam, mert imádom(/tam...) ölelgetni az embereket,* azt hittem ő is hasonló hülye szokásoktól szenved**.A "beszélgetésből"( a szülei múltját ecsetelte) sem szűrtem le hátsó szándékot. Egy ideig tényleg csak baráti ölelésnek tűnt, aztán elkezdte puszilgatni a nyakamat ( ekkor "kissé" ledermedtem), ezt "kihasználva" megpróbált a számba mászni. Finoman el akartam lökni, erre teljesen magához húzott (ilyen satu szerűen), és hozzám nyomta (a kitudja mióta kőkemény) farkát. "Nem szeretnéd?"-kérdezte. "NEM" "Jó, akkor legyünk csak barátok." "ELENGEDSZ!?" Válasz ohne, helyette újra próbálkozott. Azt már nem írom le hogy végül is hogy ráztam le, mert így is hosszú lett... :D
Kérem a kedves válaszolókat, döntsék el, hogy én vagyok-e a naiv hülye (megjegyzem, még sose volt barátom), vagy ők sem számítottak volna ilyesmire 10 perc után? :D
*de csak lányokat mertem, nehogy még rám varrják hogy ribanc :D Így csak az a pletyka kezdett el terjengeni, hogy leszbikus vagyok x'D
**legalábbis nálam már "elvonási tünetek" jelentkeznek, ha nincs kit megszorongatni. Most pedig már hozzáérni sem merek az emberekhez X'D
Figyelj nem én veszek mindent magamra egyből, tudod a válaszok egymás után jönnek, ha elolvasnád őket, lehet még értenéd is mit írnak benne, de persze sorban.
Az hogy nem ütöd emg akellő értelmi szintet és itt fröcsögsz nekem az megint nem az én hibám.
Egyébként látszik előitéleteid vannak mind a discosokkal, mind a vidékiekkel, és minden sráccal, aki komplett hangrendszert épít az autójába.
Szerintem nem ártana megkeresned egy pszichiátert, mert vagy valami traumán estél át, amit csak így tudsz feldolgozni, hogy mindenkivel kötözködsz, vagy a hiba mélyebben van.
Mindenesetre remélem, hogy egyszer benő a fejedlágya, és majd értelmesen is tudsza majd társalogni a férfinem többi
tagjával.
Nekem most lett belőled elegem és a továbbiakban sem rád, sem amit írsz nem vagyok kíváncsi!
Szia!
Hát nekem jól esne, ha odajönne vki és eltörné az illető kezét, hogyha vki így "ölelgetne"....az ilyenek meg is érdemlik...úgyh igazad van sztem
18/L
csak sztem kevés ember menne oda segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!