Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ölelgetés = b*szhatnék?! L/17
Nyáron egy zsúfolt plazában leszólított egy pasi. Türelmesen hallgattam a monológját( egészen jó napom volt, úgy voltam bele hagy f*ssa a szót). Egyszer csak hirtelen befejezte,és megkérdezte, hogy átölelhet-e. Igent mondtam, mert imádom(/tam...) ölelgetni az embereket,* azt hittem ő is hasonló hülye szokásoktól szenved**.A "beszélgetésből"( a szülei múltját ecsetelte) sem szűrtem le hátsó szándékot. Egy ideig tényleg csak baráti ölelésnek tűnt, aztán elkezdte puszilgatni a nyakamat ( ekkor "kissé" ledermedtem), ezt "kihasználva" megpróbált a számba mászni. Finoman el akartam lökni, erre teljesen magához húzott (ilyen satu szerűen), és hozzám nyomta (a kitudja mióta kőkemény) farkát. "Nem szeretnéd?"-kérdezte. "NEM" "Jó, akkor legyünk csak barátok." "ELENGEDSZ!?" Válasz ohne, helyette újra próbálkozott. Azt már nem írom le hogy végül is hogy ráztam le, mert így is hosszú lett... :D
Kérem a kedves válaszolókat, döntsék el, hogy én vagyok-e a naiv hülye (megjegyzem, még sose volt barátom), vagy ők sem számítottak volna ilyesmire 10 perc után? :D
*de csak lányokat mertem, nehogy még rám varrják hogy ribanc :D Így csak az a pletyka kezdett el terjengeni, hogy leszbikus vagyok x'D
**legalábbis nálam már "elvonási tünetek" jelentkeznek, ha nincs kit megszorongatni. Most pedig már hozzáérni sem merek az emberekhez X'D
Lépcsőház szindróma (sötét, és korlátolt)!
Csá!
De annak az illetőnek nem törném el a kezét aki téged fog molesztálni, mert ésszel nem bírod felfogni még mindig, hogy mire mit írtam.
Én tisztelem annyir a nőket, hogy nem ütöm meg őket, nem fogdosom, stb., de ha ezt most se esett le neked, akkor tényleg reménytelen eset vagy.
Ok, ezt majd akkor mondd,mikor egy szexuális zaklatás áldozata leszel!
Egy vagy több olyan férfi ellen, aki tényleg molesztálós egy nő semmit nem tud tenni, maximum sikít.
Csak tedd ki a lábad a való életbe sötétedés után, és ne monitor előtt legyél nagyszájú pics@!
Igen biztos így akarok puncit fogni!
Mint már írtam sötét vagy és korlátolt!
Jah és utálom a disco zenét nincs kocsim, se.
De ha már személyeskedünk te is biztos egy kiégett 40 éves lehetsz vagy egy kövér kamaszlány akinek csak monitor előtt nagy a szája életben meg a kutya se veszi észre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!