Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ölelgetés = b*szhatnék?! L/17

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ölelgetés = b*szhatnék?! L/17

Figyelt kérdés

Nyáron egy zsúfolt plazában leszólított egy pasi. Türelmesen hallgattam a monológját( egészen jó napom volt, úgy voltam bele hagy f*ssa a szót). Egyszer csak hirtelen befejezte,és megkérdezte, hogy átölelhet-e. Igent mondtam, mert imádom(/tam...) ölelgetni az embereket,* azt hittem ő is hasonló hülye szokásoktól szenved**.A "beszélgetésből"( a szülei múltját ecsetelte) sem szűrtem le hátsó szándékot. Egy ideig tényleg csak baráti ölelésnek tűnt, aztán elkezdte puszilgatni a nyakamat ( ekkor "kissé" ledermedtem), ezt "kihasználva" megpróbált a számba mászni. Finoman el akartam lökni, erre teljesen magához húzott (ilyen satu szerűen), és hozzám nyomta (a kitudja mióta kőkemény) farkát. "Nem szeretnéd?"-kérdezte. "NEM" "Jó, akkor legyünk csak barátok." "ELENGEDSZ!?" Válasz ohne, helyette újra próbálkozott. Azt már nem írom le hogy végül is hogy ráztam le, mert így is hosszú lett... :D

Kérem a kedves válaszolókat, döntsék el, hogy én vagyok-e a naiv hülye (megjegyzem, még sose volt barátom), vagy ők sem számítottak volna ilyesmire 10 perc után? :D

*de csak lányokat mertem, nehogy még rám varrják hogy ribanc :D Így csak az a pletyka kezdett el terjengeni, hogy leszbikus vagyok x'D

**legalábbis nálam már "elvonási tünetek" jelentkeznek, ha nincs kit megszorongatni. Most pedig már hozzáérni sem merek az emberekhez X'D

2009. nov. 29. 18:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
32%
Tudom milyen az amikor valaki ezzel viccelődik, hogy eltöri a kezemet. Baromi humoros vagy tényleg.
2009. nov. 30. 15:05
 22/34 anonim ***** válasza:
Az a vicces, hogy totál nem voltál képben, amikor előszőr írtál nekem. Ha tudtad volna mire reflektálok, akkor nem írtál volna hülyeséget. A többi válaszodból meg az jön le, hogy fel sem fogtad, és még humorérzéked sincs.
2009. nov. 30. 15:09
 23/34 anonim ***** válasza:
32%
Ez milyen humorérzék már bocs? "eltöröm a kezed hehehe!" Menjél le a kocsmába és humorizáljál egyet ezzel. Meglátjuk mi marad belőled.
2009. nov. 30. 15:15
 24/34 anonim ***** válasza:

Lépcsőház szindróma (sötét, és korlátolt)!

Csá!

2009. nov. 30. 15:19
 25/34 anonim ***** válasza:

De annak az illetőnek nem törném el a kezét aki téged fog molesztálni, mert ésszel nem bírod felfogni még mindig, hogy mire mit írtam.

Én tisztelem annyir a nőket, hogy nem ütöm meg őket, nem fogdosom, stb., de ha ezt most se esett le neked, akkor tényleg reménytelen eset vagy.

2009. nov. 30. 15:21
 26/34 anonim ***** válasza:
32%
Nem tisztelsz te senkit. Ha bárkinek el akarod törni a kezét, akkor ennyit is érsz. Barom. Menjél autót szerelni, meg tuningolni a ladádat! Lemész a mucsai dizsibe aztán tolhatod a mulatós diszkót. Paréj!
2009. nov. 30. 15:25
 27/34 anonim ***** válasza:

Ok, ezt majd akkor mondd,mikor egy szexuális zaklatás áldozata leszel!

Egy vagy több olyan férfi ellen, aki tényleg molesztálós egy nő semmit nem tud tenni, maximum sikít.

Csak tedd ki a lábad a való életbe sötétedés után, és ne monitor előtt legyél nagyszájú pics@!

2009. nov. 30. 15:28
 28/34 anonim ***** válasza:
32%
Lúzer! Egyáltalán fogtál már puncit? Ezzel akarsz benyalni a csajoknak. Hogy "eltöröm a kezüket, ilyen kemény vagyok". Közbe meg fel se áll. Menjél vissza autót szerelni, te betanított munkás! A kocsmába meg majd keménykedhetsz!
2009. nov. 30. 15:31
 29/34 anonim ***** válasza:

Igen biztos így akarok puncit fogni!

Mint már írtam sötét vagy és korlátolt!

Jah és utálom a disco zenét nincs kocsim, se.

De ha már személyeskedünk te is biztos egy kiégett 40 éves lehetsz vagy egy kövér kamaszlány akinek csak monitor előtt nagy a szája életben meg a kutya se veszi észre!

2009. nov. 30. 15:39
 30/34 anonim ***** válasza:
46%
Egyik se vagyok te paraszt! Te meg vered a nyáladat, hogy "juj de kemény vagyok, eltöröm a lányok karját, ha beszólnak, de annak is eltöröm, aki őket bántja!". Egyszer a sz*rt is kiverik belőled, ha így gondolod. De az is lehet, hogy csak a nőket vered/töröd el a karjukat, mert a férfiaktól már félsz. Szerencsére civilizált helyeken az ilyen nem talál magának csajt. Nem tudod kinek megkeseríteni az életét, remélem! Mehetsz majd Mucsára keménykedni! Ott verheted a lányokat gratulálok! Mocsok!
2009. nov. 30. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!