Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ölelgetés = b*szhatnék?! L/17
Nyáron egy zsúfolt plazában leszólított egy pasi. Türelmesen hallgattam a monológját( egészen jó napom volt, úgy voltam bele hagy f*ssa a szót). Egyszer csak hirtelen befejezte,és megkérdezte, hogy átölelhet-e. Igent mondtam, mert imádom(/tam...) ölelgetni az embereket,* azt hittem ő is hasonló hülye szokásoktól szenved**.A "beszélgetésből"( a szülei múltját ecsetelte) sem szűrtem le hátsó szándékot. Egy ideig tényleg csak baráti ölelésnek tűnt, aztán elkezdte puszilgatni a nyakamat ( ekkor "kissé" ledermedtem), ezt "kihasználva" megpróbált a számba mászni. Finoman el akartam lökni, erre teljesen magához húzott (ilyen satu szerűen), és hozzám nyomta (a kitudja mióta kőkemény) farkát. "Nem szeretnéd?"-kérdezte. "NEM" "Jó, akkor legyünk csak barátok." "ELENGEDSZ!?" Válasz ohne, helyette újra próbálkozott. Azt már nem írom le hogy végül is hogy ráztam le, mert így is hosszú lett... :D
Kérem a kedves válaszolókat, döntsék el, hogy én vagyok-e a naiv hülye (megjegyzem, még sose volt barátom), vagy ők sem számítottak volna ilyesmire 10 perc után? :D
*de csak lányokat mertem, nehogy még rám varrják hogy ribanc :D Így csak az a pletyka kezdett el terjengeni, hogy leszbikus vagyok x'D
**legalábbis nálam már "elvonási tünetek" jelentkeznek, ha nincs kit megszorongatni. Most pedig már hozzáérni sem merek az emberekhez X'D
Szóval nem tetszett a pasi? Hát nyilván nem a legjobbak fognak ilyen átlátszó trükkel felszedni.
Ő mi is volt a kérdés?
szerintem gyanús, h vmi ismeretlen fazon ölelgetni akar. én nem engedném.
engem hátulról támadott le egyszer egy ilyen elmebeteg. megyek fényes nappal az utcán, és hirtelen érzem, hogy vki hátulról megragad és magához szorít és elkezd taperolni meg csókolgatja a nyakamat. annyira abszurd volt, hogy meg sem lepődtem, lefejtettem magamról és mentem tovább, csak percek múlva döbbentem rá, milyen furcsa helyzet volt :D
hát szerintem kifogtal egy beteg embert...
ez nem normalis dolog h vki iet csinal.
am meg sztem rendben van h szereted az embereket ölelgetni ha lesz fiu haverod majd azt is:D
emiatt ne veszitsd el a bizalmat a többi emberrel szemben ^^
ha lesz baratod es majd le akar fekdüni nem az lesz h magahoz rant és a kőkemny farka miatt kel majd tudnod h ő mit akar. legközeleb ne beszelj ien nyomorekokkal :D
Azt hiszem, tudod a választ. Hülye vagy és naiv. Engeded, hogy egy vadidegen ölelgessen? Gondolom, az illető nem veled egykorú srác volt, hanem felnőtt. Mégis mit hittél, mit akar? Homokvárat építeni vagy legózni veled? Több eszed is lehetne.
Szokj le az állandó ölelgetésről, legyél bizalmatlanabb. Belegondoltál abba, hogy ha ez az eset egy kihalt utcában történik meg, akkor mi a folytatása?!
3. válaszoló : 21 éves volt :D
utolsó (10 perces) : nem nem randi, sose láttam ezelőtt, egyszerűen megkérdezte, hogy hol vettem a szemüvegemet, (csak úgy spontán, igen) merthogy a volt barátnőjének is ilyen van. Aztán elkezdett rezegni a telefonja, ekkor (mint gondolom bármelyik normális ember), intettem egyet és tovább mentem. Erre utánam szólt, hogy "szeretnék-e beszélgetni egy kicsit". Innentől már tudjátok...
7.
Éjszaka nem járkálok sehová (nem vagyok valami nagy party arc X') )de sötétben és kihalt helyen már nekem is gyanús lett volna. :D
De ott: egy könyvesboltból jöttem ki, nem volt rajtam semmi kihívó, ráadásul fényes nappal volt, és tömeg.
De esetleg a "volt barátnő"-kor (lehet hogy rá emlékeztettem?) gyanakodhattam volna... farncba :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!