Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ölelgetés = b*szhatnék?! L/17
Nyáron egy zsúfolt plazában leszólított egy pasi. Türelmesen hallgattam a monológját( egészen jó napom volt, úgy voltam bele hagy f*ssa a szót). Egyszer csak hirtelen befejezte,és megkérdezte, hogy átölelhet-e. Igent mondtam, mert imádom(/tam...) ölelgetni az embereket,* azt hittem ő is hasonló hülye szokásoktól szenved**.A "beszélgetésből"( a szülei múltját ecsetelte) sem szűrtem le hátsó szándékot. Egy ideig tényleg csak baráti ölelésnek tűnt, aztán elkezdte puszilgatni a nyakamat ( ekkor "kissé" ledermedtem), ezt "kihasználva" megpróbált a számba mászni. Finoman el akartam lökni, erre teljesen magához húzott (ilyen satu szerűen), és hozzám nyomta (a kitudja mióta kőkemény) farkát. "Nem szeretnéd?"-kérdezte. "NEM" "Jó, akkor legyünk csak barátok." "ELENGEDSZ!?" Válasz ohne, helyette újra próbálkozott. Azt már nem írom le hogy végül is hogy ráztam le, mert így is hosszú lett... :D
Kérem a kedves válaszolókat, döntsék el, hogy én vagyok-e a naiv hülye (megjegyzem, még sose volt barátom), vagy ők sem számítottak volna ilyesmire 10 perc után? :D
*de csak lányokat mertem, nehogy még rám varrják hogy ribanc :D Így csak az a pletyka kezdett el terjengeni, hogy leszbikus vagyok x'D
**legalábbis nálam már "elvonási tünetek" jelentkeznek, ha nincs kit megszorongatni. Most pedig már hozzáérni sem merek az emberekhez X'D
Az nem baj, ha szeretsz ölelkezni, csak tudni kell kivel!
Fiatal vagy naív, s azt vettem észre, szeretsz élni, szerteted az embereket.
Önzetlenségnek tartom, ha megengedted, hogy egy vadidegen megöleljen.
Önzetlennek lenni jó. Egy határig.
Családtaggal, legjobb baráttal.
Szokták mondani, hogy az ember a hibáiból tanul.
Tanultál, legközelebb légy óvatos.
Semmi elitélendő nincs abban amit tettél.
Nagy szíved van, kár, hogy ezt sokan nem értékelik.
figyi, elárulok egy nagy-nagy titkot
bármi=b@szhatnék
Az ilyeneknek csuklóból törném el a karját!
Sajnos sokan mennének haza törött kézzel.
24F
03:05
Én az előttem szóló seggfogdosós hapsira, meg a baszhatnékos srácra gondoltam, de neked is eltöröm szívesen, ha magadra vetted. :P
Smile fogalmával tisztában vagy? Ismered a neten használatos hangulatjeleket?
Fórumoztál már valaha is?
Szellemi és értelmi szinted még mindig alulról veri a 12-t, szerintem jobb lenne vitánkat hanyagolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!