Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet külső alapján megítélni, hogy egy lánynak szőrös-e a nemi szerve?
"Megismerkedtem egy lánnyal kb 6 hónapja. Nagyon Szép fullos csaj.15 éves. Eggyütlétünkor zavart hogy szőrös a puncija. Pedig ha ránéznétek nem gondolná ezt senki. Hogyan vegyen rá hogy borotválja le?"
Erről a kérdésről jutott eszembe... Mi az,hogy "ha ránéznétek, nem gondolná ezt senki"??? Ezt így ránézésből meg szokás állapítani valakiről,hogy milyen a fanszőrzete?
És ha ez így van,akkor milyen kinézet utal szőrre,és milyen utal szőrtelenségre?Ez nagyon érdekelne XD
Köszi(19/L)
ezekszerint csak ő látta olyan fullosnak.
én úgy vettem észre hogy az elmaradottak nem szőrtelenítik. még az is lehet hogy kötött pulóverbe vagy sima pólóba jár a nő. Én olyanokról tudom elképzelni.
Hát elég fura olvasni, hogy ennyire az igénytelenséggel azonosítják a szőrösséget. Nem mellesleg, elég megalázó ez alapján megítélni valakit. Nekem is tetszik a csupasz, de nincs bajom a szőrössel, és azt gondolom, ez egy hóbort, ami az orális szex miatt terjedt el, és szerencsétlen nőktől így is annyi értelmetlenséget várnak el, most már ez is.
23F
"Szép fullos csaj. 15 éves" B@zdmeg az még gyerek... -_-" Meg csak az én szememet b@ssza, hogy a kérdő is csaj, meg az említett szőrös szépség is?! Awww...
20/F
""Megismerkedtem egy lánnyal kb 6 hónapja. Nagyon Szép fullos csaj.15 éves. Eggyütlétünkor zavart hogy szőrös a puncija. Pedig ha ránéznétek nem gondolná ezt senki. Hogyan vegyen rá hogy borotválja le?"
Erről a kérdésről jutott eszembe... Mi az,hogy "ha ránéznétek, nem gondolná ezt senki"??? Ezt így ránézésből meg szokás állapítani valakiről,hogy milyen a fanszőrzete? "
Nem fogtad fel a leírást, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!