Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet külső alapján megítélni, hogy egy lánynak szőrös-e a nemi szerve?
"Megismerkedtem egy lánnyal kb 6 hónapja. Nagyon Szép fullos csaj.15 éves. Eggyütlétünkor zavart hogy szőrös a puncija. Pedig ha ránéznétek nem gondolná ezt senki. Hogyan vegyen rá hogy borotválja le?"
Erről a kérdésről jutott eszembe... Mi az,hogy "ha ránéznétek, nem gondolná ezt senki"??? Ezt így ránézésből meg szokás állapítani valakiről,hogy milyen a fanszőrzete?
És ha ez így van,akkor milyen kinézet utal szőrre,és milyen utal szőrtelenségre?Ez nagyon érdekelne XD
Köszi(19/L)
Nagyon egyszerű: ránézésre látszik. Bugyi nélkül 100% - ha bugyi is van, már egy kicsit nehezebb a helyzet. Ha kilóg, vagy átlátszik, szintén 100% - ha nem, még mindig kiderülhet abból, hogy mennyire domborodik.
De vastag nadrágban ez már nem egyértelmű - néhány lánynak más domborodik ott, nem a szőre.
Gondolom fiatalka barátunk arra gondolt, hogy a lány nagyon gyönyörű és igényes csaj minden téren és nem feltételezte volna róla, hogy a nunit nem szőrteleníti!
Persze amúgy nem lehet megállapítani, de nekem mindegy is, én a szőrösebb nunit is csipázom és nyalom-falom, nem csinálok belőle ügyet!:)
22/F
Itt gyakorolhatsz. Egy ruhás egy ruhátlan kép minden lányról. Találd ki, hogy melyik csupasz, melyik nem.
szőrös hónalj->szőrös punci,
cicababa->szőrtelen,
konzervatív lányok valószínűbb, h szőrösek,
és a tapasztalatlanok is, mert nagy macera a borotválás meg viszket (meg kell szokni) és be is gyulladhat/pirosodhat...
kérd meg, h rövidítse le. (szvsz az néz ki a legjobban, ha picit szőrös, de már épp nem szúr...)
F/22
Az ég világon semmi nem utal arra, attól még ha egy csaj a hónalját borotválja attól még lehet szőrös a puncija, van jó pár lánybarátom és velük is beszélgettem erről, va aki nem borotválja csak máshol, van aki sehol, van aki mindenhol, kinek hogy kényelmes.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!