Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet külső alapján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet külső alapján megítélni, hogy egy lánynak szőrös-e a nemi szerve?

Figyelt kérdés

"Megismerkedtem egy lánnyal kb 6 hónapja. Nagyon Szép fullos csaj.15 éves. Eggyütlétünkor zavart hogy szőrös a puncija. Pedig ha ránéznétek nem gondolná ezt senki. Hogyan vegyen rá hogy borotválja le?"

Erről a kérdésről jutott eszembe... Mi az,hogy "ha ránéznétek, nem gondolná ezt senki"??? Ezt így ránézésből meg szokás állapítani valakiről,hogy milyen a fanszőrzete?

És ha ez így van,akkor milyen kinézet utal szőrre,és milyen utal szőrtelenségre?Ez nagyon érdekelne XD

Köszi(19/L)

2009. nov. 29. 01:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű: ránézésre látszik. Bugyi nélkül 100% - ha bugyi is van, már egy kicsit nehezebb a helyzet. Ha kilóg, vagy átlátszik, szintén 100% - ha nem, még mindig kiderülhet abból, hogy mennyire domborodik.

De vastag nadrágban ez már nem egyértelmű - néhány lánynak más domborodik ott, nem a szőre.

2009. nov. 29. 01:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell kérdezni. Az külsőleg van.
2009. nov. 29. 01:22
 3/14 A kérdező kommentje:
A "ránézésre senki nem gondolná"-dolog szerintem úgy értendő,hogy teljesen felöltözve nem gondolná róla senki
2009. nov. 29. 01:23
 4/14 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Gondolom fiatalka barátunk arra gondolt, hogy a lány nagyon gyönyörű és igényes csaj minden téren és nem feltételezte volna róla, hogy a nunit nem szőrteleníti!

Persze amúgy nem lehet megállapítani, de nekem mindegy is, én a szőrösebb nunit is csipázom és nyalom-falom, nem csinálok belőle ügyet!:)

22/F

2009. nov. 29. 01:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt gyakorolhatsz. Egy ruhás egy ruhátlan kép minden lányról. Találd ki, hogy melyik csupasz, melyik nem.

2009. nov. 29. 01:34
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

szőrös hónalj->szőrös punci,

cicababa->szőrtelen,

konzervatív lányok valószínűbb, h szőrösek,

és a tapasztalatlanok is, mert nagy macera a borotválás meg viszket (meg kell szokni) és be is gyulladhat/pirosodhat...

kérd meg, h rövidítse le. (szvsz az néz ki a legjobban, ha picit szőrös, de már épp nem szúr...)

F/22

2009. nov. 29. 02:01
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Ez most normális ha ezt valaki 19 évesen kérdezi?
2009. nov. 29. 02:08
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
Ja hát mert manapság úgy megy hogy azt hiszik egy szép lány biztosan ad magára annyira hogy csupasz mint egy újszülött. Ha nem szőrtelenít valaki ott lent akkor az már tök igénytelen nő kell hogy legyen. Ez az elképzelés... sajnos.
2009. nov. 29. 02:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ég világon semmi nem utal arra, attól még ha egy csaj a hónalját borotválja attól még lehet szőrös a puncija, van jó pár lánybarátom és velük is beszélgettem erről, va aki nem borotválja csak máshol, van aki sehol, van aki mindenhol, kinek hogy kényelmes.

19f

2009. nov. 29. 02:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
pont azért írtam, h szőrös hónalj->szőrös punci, mert aki a hónalját nem borotválja, az valószínűleg nem borotválja lent sem, viszont fordítva, ahogyan Te is írtad, nem mindig igaz.
2009. nov. 29. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!