Miért hajlamosak az emberek külső alapján megítélni másokat?
Figyelt kérdés
Nekem erről az a véleményem, hogy minden ember magát keresi, ha valaki másra néz, és ha nem találja meg benne önmagát, akkor nem tetszik neki a látott kép... de miért kell így lennie? Mindenkinek más a stílusa, van, akin ez meg is nyilvánul öltözközésben, de miért kell ezért ítélkezni?2010. júl. 2. 12:19
1/8 anonim válasza:
Mert első látásra mi másról ítélhetne? Te talán belelátsz az emberekbe? :D
2/8 anonim válasza:
Nem, talán első látásra nem kéne ítélni. A stílusod megnyilvánulhat a külsődben, de a személyiséged nem. Én utálom azokat, akik első látásra véleményt alkotnak a másikról. Hülye emberi szokás, ahogy az irigység is (összefügg a kettő).
3/8 anonim válasza:
Mert a külső TÉNYLEG rengeteg dolgot elárul egy emberről, csak tudni kell, hogy mi mivel függ össze.
4/8 anonim válasza:
igen az utolsónak igaza van! ha sárga folt van az arcán akkor lehet, hogy májbeteg. ha karikás a szeme akkor lehet, hogy rossz alvó.:D
5/8 anonim válasza:
ha pedig erős piros rúzst használ akkor valószinüleg vad csajszival van dolgunk, másképp nem merné magára kenni. :D
Az emberek azért pakolnak magukra valamit, hogy közvetítsék kifelé a nézeteiket, a külső jegyek összefüggenek a belső tulajdonságokkal.
6/8 anonim válasza:
mert a külső nagyon-nagyon sokmindent elárul a viselőjéről.
Hát miért másért?
Egy hip-hopos lazagyereket,aki lusta és leszar mindent láttál már rószaszín Ed Hardy pólóban?Én nem!
7/8 anonim válasza:
Nem mindenki mert én nem de sokan másik igen az Ítélkezésbe van igazság ha egyikre igaz akkor már a másikra is ami nincs így mindenkit meg kell ismerni:) az igénytelen az gáz .de akkor sem kell meg ítélni a másikat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!