Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez miért van? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? (lent)

Figyelt kérdés

Akármikor elezdek a barátnőmmel szexuális témáról beszélni mindig terel vagy olyan visszahúzódó!Szexeltünk már többször is de még nem tudom h neki mi jó meg hogy hogy szereti mivel semmire se képes válaszolni!!!Mit tehetek, hogy vegyem rá hogy válaszoljon???

Kösz előre is!!!

Ja és ha lehet akkor normális válaszokat várok...

17/F

2009. nov. 17. 18:01
 1/8 Andrewka ***** válasza:
AMikor csináljátok akkor kérdezd meg tőle pl " Így jó Édesem?" Vagy valami hasonló
2009. nov. 17. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem ha nem akar válaszolni a kérdéseidre az azért van mert zavarba van..ha visszahúzódó alapbol akkor felesleges még faggatnod majd ha többet csináljátok kitapasztalod h mit szeret és mit nem látszik egy lány arcán h mi jo neki és mi nem :) várj még a kérdéseiddel egy picit :)
2009. nov. 17. 18:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Persze szoktam kérdezgetni h mi jó és mi nem!!!Már fél éve 1ütt vagyunk és még mindig nem nyílik meg előttem.És soha nem bunkón kérdezem meg próbálom inkább rávezetni de amikor látom h leesett neki rögtön terel...Nem értem...Velem lehet a gond?
2009. nov. 17. 18:08
 4/8 Andrewka ***** válasza:
60%

Az első vagyok.

Nem veled van a gond. Ő zárkózottabb típus. Biztos eléggé szégyenlős is. Ne egy kóla mellett a mekiben kérezz rá ilyenekre hanem szex előtt mikor már rá vagytok hangolódva. ADj időt neki és ne erőltesd. Ha nagyon zavarba jön akkor előzd meg és válts témát te. Érezze h nem baj ha nem akar válaszolni. Lassan meg fog nyílni. Csak türelem

2009. nov. 17. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Biztos csinálni szereti és nem beszélni róla.
2009. nov. 17. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

A barátnőd zárkózott, és azért nem akar veled beszélgetni a szexről, mert fél, hogy olyat kér ami neked gondot okozna, vagy perverznek tartanád és ezért elhagynád őt...

De nem biztos, hogy félelem lehet, hogy csak nem tud rá válaszolni, mert még nincs elég tapasztalata, hogy választ tudjon adni neked...

Ne erőltesd vele ezt a fajta beszélgetést, csak magadat idegesíted vele...

Ha nem mondja meg, hogy neki mi a jó, akkor törődj azzal ami neked jól esik...Majd ha az nem esik jól neki, akkor azt jelezni fogja úgyis, ha meg nem akkor magára vessen...

2009. nov. 17. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
sokáig én se beszéltem szívesen ilyesmiről a barátommal. idő kellett hozzá, hogy megnyíljak, neki is menni fog előbb utóbb.
2009. nov. 17. 18:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat!Épp az előbb beszéltem meg vele a dolgokat és azt válaszolta h azért csinálta mert az előző kapcsolataiban nem beszéltek az ilyenről és furcsának találta!Elmondása szerint mostmár sokkal jobban érzi magát h elmondott pár dolgot és mostantól mindent megbeszélünk 1mással.Én is helyeseltem a dolgot, végre valami jó hir a mai napon!Még1x kössz a kommenteket!!!
2009. nov. 17. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!