Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel nem olyan jó a sex. Megoldás ?
Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon nedvesedig és nem annyira tudok elmenni.
Van erre valami megoldás,hogy kevésbé nedvesedjen ?
ma 19:15
2/7 anonim válasza:
Add kölcsön a lányt hátha be tudom tanítani. Ha nem max megpróbáltam.
4/7 anonim válasza:
Örülj neki, h nedvesedik.
Amúgy meg ne a nuniba fejezd be, vagy gyakran töröljétek meg a nunit, és a farkadat is.
5/7 anonim válasza:
Kezdeti túlnedvesedés elmúlik. Szexeltek 10-20 percet, utána már rendesen “kenhető”. Szóval a túlnedvesedés okozta gond önmegoldó. “Elhasználódik az anyag.” Utána meg már fárad a nő is, szóval csökken az utánpótlás. Legalább is nekem ez a személyes tapasztalatom. 31/F
6/7 anonim válasza:
jóból is megárt a sok
néhányszor megálltok törölni rajta és folytatjátok.
7/7 anonim válasza:
Pedig az nagyon jó ha nedvesedik.
Próbáld meg hátulról hogy össze szorítja a combját.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!