Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy van ezzel?
Köszönöm a válaszokat! :)
Gondolom fogok támadást kapni, azért nem is akartam le írni először, de leírom. 5 éve vagyunk együtt a párommal, még a gimi végén jöttünk össze., azóta együtt vagyunk. A gond viszont most az, hogy egy ideje úgy érzem, nem kíván engem. Ha szóba jön a szex, mindig azt mondja, de tényleg mindig, hogy neki ehhez nincs kedve, nem akar meg mozdulni sem, stb… Viszont, azt állandóan megkapom, (de tényleg nagyon erőlteti ) hogy szopjam le. A szopással nem is volt gondom, míg nem erőltette, így már kényszernek érzem, főleg úgy, hogy jó ideje ő sem elégített ki engem orálisan, de még csak nem is próbált. Ma viszont úgy maszturbált, hogy én is itthon voltam, a hálószobában feküdtem, ő meg kiment a nappaliba , majd jön vissza , kérdeztem kiverted ? Az volt a válasza:” attól még le szophatsz este!”… rendben , csinálja ha annyira akarja, de miért kell az orromra kötni?
Nem tudom , mi lehet a gond velem? Unalmas vagyok? Hogy tudnék ezen változtatni? Ez nekem is rossz nagyon, hisz én is kívánom a szexet, az önkielégítés meg számomra nem annyira jó, mint az aktus.
Férfiak, valami ötlet? Totál nem érzem magam így nőnek mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!