Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki hogy van ezzel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy van ezzel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Fiúk, férfiak, ti szoktatok úgy gyakran önkielégíténi, hogy van párotokkal együtt éltek ?

nov. 17. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam már.
nov. 17. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van szex, akkor nem. Szerencsére többnyire van.
nov. 17. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
en igen
nov. 17. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha mensi van. Bár szopni akkor is tud, de én nem szoktam erőltetni!
nov. 17. 19:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Gondolom fogok támadást kapni, azért nem is akartam le írni először, de leírom. 5 éve vagyunk együtt a párommal, még a gimi végén jöttünk össze., azóta együtt vagyunk. A gond viszont most az, hogy egy ideje úgy érzem, nem kíván engem. Ha szóba jön a szex, mindig azt mondja, de tényleg mindig, hogy neki ehhez nincs kedve, nem akar meg mozdulni sem, stb… Viszont, azt állandóan megkapom, (de tényleg nagyon erőlteti ) hogy szopjam le. A szopással nem is volt gondom, míg nem erőltette, így már kényszernek érzem, főleg úgy, hogy jó ideje ő sem elégített ki engem orálisan, de még csak nem is próbált. Ma viszont úgy maszturbált, hogy én is itthon voltam, a hálószobában feküdtem, ő meg kiment a nappaliba , majd jön vissza , kérdeztem kiverted ? Az volt a válasza:” attól még le szophatsz este!”… rendben , csinálja ha annyira akarja, de miért kell az orromra kötni?

Nem tudom , mi lehet a gond velem? Unalmas vagyok? Hogy tudnék ezen változtatni? Ez nekem is rossz nagyon, hisz én is kívánom a szexet, az önkielégítés meg számomra nem annyira jó, mint az aktus.

Férfiak, valami ötlet? Totál nem érzem magam így nőnek mellette.

nov. 17. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi valtozott? Elhiztal? Elhagytad magad? Ha egyik sem akkor siman csak elkenyelmesedett a baratod. A legjobb ha nyiltan megmondod, hogy ez igy neked nem okes, szedje ossze magat. Ha nem teszi par het alatt akkor mondd meg neki, hogy lapat.

Ne az zavarjon, hogy onkielegit, minden fiu csinalja. Ami zavaro az ha a szex karara teszi. Ezeket a dolgokat nyiltan meg kell beszelni, plane ha mar ennyi ideje egyutt vagytok ez nem lehet tabu.

nov. 18. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!