Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg velem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg velem, hogy nem akarok semmit tôle a biztonságom érdekében? Még stalkol is?

Figyelt kérdés

Elöször is elnézést,de nem tudom hosszú ü-t és ö-t írni. Ha vannak hibák a szövegemben, sajnálom, de fáradt vagyok.

Ebben a kérdésben egy olyan tematikáról is lesz szó, amivel a többség nem ért egyet. Ha nem kedveled a hozzám hasonló embereket, semmi gond, viszont kérlek ne írj semmi bántót, mert nekem tényleg kell a segítség ezen a téren, mert nagyon tapasztalatlan vagyok és a szüleimhez nem merek fordulni.

Itt lesznek információk, amik nem tünnek relevánsnak, de majd amikor a szöveg végére érsz, látni fogod, hogy azért mégis releváns, legalább valamennyire.

22 éves transz lány vagyok, aki lánynak néz ki abszolút és aki egy hormon rendellenesség miatt, soha nem érte el az átlag férfi magasságot. (Nem dwarfism-usról van szó.) 140 cm és 30 kg vagyok.

Sokszor ért bántalmazás az iskolában a másságom miatt és 2021-ben majdnem meg is öltek, amikor én elmondtam rögtön a srácnak, aki velem kezdett el flörtölni, hogy transz vagyok.

Ezek az események mélyen megsebeztek,oly annyira, hogy nem érzem magam biztonságban heterószexuális emberekkel.

Van egy 24 srác, aki felém érdeklôdik és tudja, hogy transzszexuális vagyok és én is vonzónak találom ôt, viszont ô heterónak vallja magát és nem érezném magam velem biztonságban, 1 a traumáim miatt és 2 sokszor történt az, hogy egy magát heterónak valló férfi lefeküdt egy transz nôvel , ezt késôbb megbánta és megölte a transz nôt, gondolván, hogy ezzel helyre állítja a heterószexualitását és a férfiasságát.

A srác le szeretne velem feküdni és azt mondta, hogy még a párkapcsolatot is el tudja velem képzelni.

Elmondtam a srácnak mindent részletesen és nagyon nem akarja elfogadni, hogy nem akarok töle semmit, mert nem érezném biztonságban magam vele.

3 hete (1 héttel azután,hogy elmondtam neki mindent) a boltban voltam müzlit venni és az a sor pont üres volt akkor. Én nyugodtan nézegettem a müzliket,amikor a semmibôl megjelent, mondván, hogy beszélni akar velem. Ami nem tetszett az egészben, hogy pont olyan helyen álltam, ahol könnyen sarokba szorított, de szerencsére, amikor mondtam neki, hogy nem szeretnék semmit tôle, akkor nem tartott ott erôszakkal, hanem engedte, hogy elmenjek.

Múltkor meg haza felé mentem a sétámból, amikor észre vettem, hogy követ. Amikor láttá, hogy lebukott, azt mondtam, hogy ô csak beszélni szeretne és bocsánatot szeretne kérni, amiért sarokba szorított a boltban. Én mondtam neki, hogy már mindent elmondtam neki és nem akarok semmit és ô megfordult és element.

Kedvesnek tûnik, de én magukat heterónak valló srácoktól nem akarok semmit,mert nem érezném magam biztonságban velük és úgy néz ki, hogy stalk-ol is, bár az sem kizárt, hogy ez a két eset véletlen volt.

nov. 17. 19:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

És mégis kikkel akarsz lefeküdni, ha nem heteró férfiakkal? Van libidód és orgazmuskészséged? Tulajdonképpen mi van a lábad között? És Ő tudja már, hogy mi van a lábad között - és úgy kellesz neki, ahogy vagy?

Netán transz-leszbikus vagy? - ha igen, akkor ezt miért nem mondod meg neki?

nov. 17. 19:21
 2/17 anonim ***** válasza:
11%
#1. Nagyon nem érted akkor ezt a dolgot.
nov. 17. 19:22
 3/17 A kérdező kommentje:
1. Biszexuális férfiakkal. A nôkhöz nem vonzódom. A srác tudja, hogy péniszem van.
nov. 17. 19:25
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

#1 persze az a lényeg mi van a lába között... te jó egek, le van írva, ha nem vagy képbe inkább keress neked való kérdést.

Kedves kérdező, sajnálom hogy ilyen történik veled. Mennyire gyakori hogy stalkol? Ha ezeken kívül még előfordul tuti követ

nov. 17. 19:27
 5/17 A kérdező kommentje:
Eddig csak kétszer vettem észre.
nov. 17. 19:29
 6/17 anonim ***** válasza:

#2 - mit nem értek? Ha az illető "transz", akkor nyilván az az életheppje, hogy a külső attitűdjével a heteró férfiakat akarja felizgatni. Ha normális "cisz" homoszexuális férfiként élne, akkor nem nyomulnának rá az ízlésficamos heterók sem - ennyi a téma!

Mégis ki az ördöggel érezhetné valaki magát nagyobb biztonságban, mint egy neki szerelmet valló emberrel?

Itt bizony csakis a fejben lehet valami nagyon nagy probléma!

🤦

nov. 17. 19:29
 7/17 anonim ***** válasza:

Már hogyne lenne lényeges egy szexuális kapcsolatba nyomuló férfi számára, hogy mi van a szerelmi ambíciója tárgyának a lába között? Hisz manapság már egy transznak "bármije is" lehet ott, így kb. a lényegről nem tudni semmit!

Nem biztos, hogy mindenki szereti az anális szexet, és az sem biztos, hogy valakit érdekel a szex egy anorgazmiás átoperált személlyel.

Tán a Föld nevű bolygón még élnek a valóságtól annyira elszakadt lények, akik azt hiszik, hogy egy szerelmi kapcsolat megállhat a randizás, vagy egy aszex együttélés szintjén?

nov. 17. 19:38
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok aszex!
nov. 17. 19:41
 9/17 anonim ***** válasza:

Kérdező - aki rád nyomul, az már definícióból eredően biszex, hisz biológiailag egy férfi vagy - hisz még a péniszed is megvan!

Kevésbé vonzó fiatalok mit megadnának azért, hogy valaki nyomuljon rájuk és így már lehessen egy igazi szerelmi kapcsolatuk...

nov. 17. 19:42
 10/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Roppant csekély az esélye, hogy bárki is megöljön Téged, pláne nem azért mert lefeküdt veled és megbánta.

Azért mert valaki hetero, még nem jelenti azt, hogy agresszív hajlamai lennének, mint ahogy a biszexualitás sem garancia arra, hogy neki meg nincsenek.

Ne vedd rossz néven de kicsit paranoiásnak tűnsz.

nov. 17. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!