Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg velem, hogy nem akarok semmit tôle a biztonságom érdekében? Még stalkol is?
Elöször is elnézést,de nem tudom hosszú ü-t és ö-t írni. Ha vannak hibák a szövegemben, sajnálom, de fáradt vagyok.
Ebben a kérdésben egy olyan tematikáról is lesz szó, amivel a többség nem ért egyet. Ha nem kedveled a hozzám hasonló embereket, semmi gond, viszont kérlek ne írj semmi bántót, mert nekem tényleg kell a segítség ezen a téren, mert nagyon tapasztalatlan vagyok és a szüleimhez nem merek fordulni.
Itt lesznek információk, amik nem tünnek relevánsnak, de majd amikor a szöveg végére érsz, látni fogod, hogy azért mégis releváns, legalább valamennyire.
22 éves transz lány vagyok, aki lánynak néz ki abszolút és aki egy hormon rendellenesség miatt, soha nem érte el az átlag férfi magasságot. (Nem dwarfism-usról van szó.) 140 cm és 30 kg vagyok.
Sokszor ért bántalmazás az iskolában a másságom miatt és 2021-ben majdnem meg is öltek, amikor én elmondtam rögtön a srácnak, aki velem kezdett el flörtölni, hogy transz vagyok.
Ezek az események mélyen megsebeztek,oly annyira, hogy nem érzem magam biztonságban heterószexuális emberekkel.
Van egy 24 srác, aki felém érdeklôdik és tudja, hogy transzszexuális vagyok és én is vonzónak találom ôt, viszont ô heterónak vallja magát és nem érezném magam velem biztonságban, 1 a traumáim miatt és 2 sokszor történt az, hogy egy magát heterónak valló férfi lefeküdt egy transz nôvel , ezt késôbb megbánta és megölte a transz nôt, gondolván, hogy ezzel helyre állítja a heterószexualitását és a férfiasságát.
A srác le szeretne velem feküdni és azt mondta, hogy még a párkapcsolatot is el tudja velem képzelni.
Elmondtam a srácnak mindent részletesen és nagyon nem akarja elfogadni, hogy nem akarok töle semmit, mert nem érezném biztonságban magam vele.
3 hete (1 héttel azután,hogy elmondtam neki mindent) a boltban voltam müzlit venni és az a sor pont üres volt akkor. Én nyugodtan nézegettem a müzliket,amikor a semmibôl megjelent, mondván, hogy beszélni akar velem. Ami nem tetszett az egészben, hogy pont olyan helyen álltam, ahol könnyen sarokba szorított, de szerencsére, amikor mondtam neki, hogy nem szeretnék semmit tôle, akkor nem tartott ott erôszakkal, hanem engedte, hogy elmenjek.
Múltkor meg haza felé mentem a sétámból, amikor észre vettem, hogy követ. Amikor láttá, hogy lebukott, azt mondtam, hogy ô csak beszélni szeretne és bocsánatot szeretne kérni, amiért sarokba szorított a boltban. Én mondtam neki, hogy már mindent elmondtam neki és nem akarok semmit és ô megfordult és element.
Kedvesnek tûnik, de én magukat heterónak valló srácoktól nem akarok semmit,mert nem érezném magam biztonságban velük és úgy néz ki, hogy stalk-ol is, bár az sem kizárt, hogy ez a két eset véletlen volt.
Olyan sötét van itt, valaki nem látta a villanykapcsolót? ...
kiégek bazmeg
" Hogyan értessem meg velem? "
Saját magaddal akarod megértetni.
Vele*
Mondtam, hogy fáradt voltam és az autocorrect is beleavatkozott!
Játszd a hülyét
Hát neked nem kell megjátszani a hülyét az biztos.
Te alapból sívó hülye vagy!
Szerintem amúgy nem heteró 100%
Inkább kiváncsi bi. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!