Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok, mikor elmondtam a barátomnak eléggé mérges lett, hogy miért nem szóltam előbb, most úgy viselkedik, mintha majd ő szívességet tenne nekem azzal, hogy elveszi. Miért ilyen?
Figyelt kérdés
Ennyire rossz az, ha valaki még nem feküdt le senkivel?
Persze, ha ezek után hagyom, hogy elvegye...
2009. nov. 16. 00:21
51/56 anonim válasza:
Kedves 16:50-es. Persze hogy van különbség. Előbbi egy kis ribi (főleg aki 14 éves kor alatt veszíti el), utóbbit meg hülyének nézik mert nem akar fűvel-fával összefeküdni csak azért hogy elveszítse a szüzességét.
15:52-es voltam.
52/56 A kérdező kommentje:
Nem fekszek le fűvel-fával, 21 év alatt ezt bizonyítottam is (magamnak, nem másnak). De ma beszélgettem a barátommal, és ma tök kedves volt, azt mondta, csak meglepődött, nem haragudott meg, meg ha esetleg mostanában szemétnek tűnt, az csak a melóhelye miatt volt. Szóval péntekre megbeszéltük, hogy felmegyünk hozzá, és ott alszok, de ha nem akarom, semmi nem fog történni.
2009. nov. 16. 23:20
53/56 anonim válasza:
Nah, 65.vok.
Nem akarok én meggyőzni senkit.
Te mért is akarsz meggyőzni engem?
Van véleményem, elmondtam, és?
Te is elmondtad. Mondtam én, hogy minek puncsolod ezt? Nem. nah látod -...-
54/56 anonim válasza:
Szerencsére megoldódott a talány, nem dől össze a Világ, ha leállsz végre a bunkózással. Kérdező, örülök, hogy happy end-del végződött az ügyed!
55/56 anonim válasza:
Hehe!
Mert akkor összedől ha bunkózok mi?
Gyááááá....
Nah puszcsi
56/56 MurdR válasza:
Szerintem köpd pofán. Te a legnagyobb kincsedet adnád neki oda, ő meg nem tudja ezt értékelni. Idióta pasid van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!