Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok, mikor elmondtam a barátomnak eléggé mérges lett, hogy miért nem szóltam előbb, most úgy viselkedik, mintha majd ő szívességet tenne nekem azzal, hogy elveszi. Miért ilyen?
Figyelt kérdés
Ennyire rossz az, ha valaki még nem feküdt le senkivel?
Persze, ha ezek után hagyom, hogy elvegye...
2009. nov. 16. 00:21
1/56 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok?Amúgy szerintem zsigerből ne hagyd...
2/56 anonim válasza:
Ja,első újra:Most nagyjából kinyilvánította mire is kellesz neki...
3/56 A kérdező kommentje:
Én 21, ő 26.
2009. nov. 16. 00:24
4/56 A kérdező kommentje:
Ezt gondolom én is. Pedig még azt hittem, lehet örülni is fog neki, mivel nem mondaná meg rólam senki, hogy még nem feküdtem le senkivel, állandóan próbálkoznak, persze nem tudják, hogy úgysem feküdnék le velük, de vele máshogy indult, meglepődött, aztán furcsán kezdett el viselkedni. Mert hát előttem olyan barátnője volt... aki már 14 évesen nem volt az. Engem meg ne hasonlítgasson hozzá, azt mondtam neki.
2009. nov. 16. 00:28
5/56 anonim válasza:
hát ha már ennyi ideig őrizgetted, én nem neki andám oda. :/
18/f
6/56 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok, egy "normális" fiú nem így kellene, hogy reagáljon?
2009. nov. 16. 00:32
7/56 anonim válasza:
21 évesen szűz vagy ez tök szép - komolyan.Mikor itt olvasgatom a "12 éves vagyok de nagyon érett gondolkodású,a barátom 40 de nagyon összeillünk mindent meg tudunk beszélni és a 17 éves fia is elfogad anyukájának"-típusú kérdéseket akkor a te kérdésed adja vissza a reményt hogy igenis ÉRDEMES élni.Szerintem ha eddig vártál és nem volt más oka ennek akkor nyugodtan várj is tovább.Ha eddig nem volt rá méltó senki hogy nekiadd magad akkor ő abszolút nem az .Írok még ha írsz :)
9/56 anonim válasza:
Miért ilyen?
Mert nem szerelmes beléd, csak alkalmi kapcsolatra szeretett volna téged megkapni, de most borult a terve...
Tudnillik, a lányok ahhoz jobban ragaszkodnak, akik az "elsők" voltak náluk, azt soha nem felejtik el, ezt meg ő nem szeretné...
Az is lehet a problémája, hogy akkor nyilván tapasztalatlan vagy, nem sok öröme lesz az együttlétben...
Nem olyannal kellene "először" együtt lenned, aki ennyire nem szerelmes beléd! :-[
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!