Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Még szűz vagyok, mikor elmondt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szűz vagyok, mikor elmondtam a barátomnak eléggé mérges lett, hogy miért nem szóltam előbb, most úgy viselkedik, mintha majd ő szívességet tenne nekem azzal, hogy elveszi. Miért ilyen?

Figyelt kérdés

Ennyire rossz az, ha valaki még nem feküdt le senkivel?

Persze, ha ezek után hagyom, hogy elvegye...

2009. nov. 16. 00:21
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
66%

Első,0:32,0:33 - újra:

Na csak hogy erősítsünk a hitedben én sose voltam szűzlánnyal,de a két kezem összetettem volna érte ha szeretem is.Ja amúgy a "sokkal jobban ragaszkodnak az elsőhöz"-el nem értek egyet.Azok a fiúk inkább.Sok lány ezen csak túlesik és ejti az elsőt.

2009. nov. 16. 00:45
 12/56 anonim ***** válasza:
8%

sztem nemaz a baj h nemnormális.

ha a szexre kellenél neki, akkor inkább mégjobban örülne, hiogy nah, ittegy szűz, elveszem a szüzességét.

eccerűen az a baja h titkoltad, és én megértem h ez elég idegesítő. ezértis jobb már a kapcsolat elején tisztázni. ah akkor elmondod neki sztem ebből semminemlenne.

26 éves, sztem frusztrálja h most egy szűzzel "kell bajlódnia". azért szűzzel lefeküdni nemolyan, mint egy már "bejáratottal" eccerűen csak nemszámított erre és most kcsiit ideges.

sztem ez egyáltalán nemazt jelenti h csak a szexer kellesz neki.

neked kellettvolna hamarabb közölnöd, sztem ez eléggé alap h ilyet megbeszélnek egymással a párok akik járnak.

itt ezen az oldalon sokan azt mondják h áááh, dehogy kell szólni, de aztán meg jönnek ide a kérdések, hogy nemmondtam el és most ideges a párom. sztem ez elég érthető.

azért gondoljunjk bele, egy NORMÁLISABB pasinak nemannyi egy szüzességet elvenni, hogy na durr bele. erre őkis készülnek, mert ez vmennyire nekik is nagy dolog, ha elveszik a barátnőjük szüzességét. ésha te titkoltad x hónapig, éscsak most közlöd vele amikor le akartok feküdni, hát sztem érthető h idegesebb lesz.

2009. nov. 16. 00:59
 13/56 anonim ***** válasza:
96%
0:59:Nem is írt ilyet h titkolta volna x hónapig vagy én nem figyelek?Ja amúgy szerintem ez nem olyan téma hogy bemutatkozol "Szia,Juli vagyok,21 éves és szűz..."Vagy igen?
2009. nov. 16. 01:02
 14/56 anonim ***** válasza:
100%
Én se értek egyet azzal, hogy a lányok ragaszkodnak az elsőhöz. Úgy esetleg igaz, hogy a lányok nem felejtik el az elsőt, ha szerelem volt és szép volt az esemény. Én kapcsolatban vesztettem el, de nem volt szerelem, és amikor a pasi részéről a tapasztalatlanság butasággal és érzéketlenséggel párosul, az nagyon rossz... Ha ezzel fekszel le, van esélyed Neked is egy rossz elsőre. Akinek nyűg a szüzességed, az nem fog majd óvatosan, szépen bánni Veled... Van egy barátnőm, aki 23 éves koráig őrizgette, pedig nem gondolta volna senki egy ilyen vagány, dögös csajsziról. Harmincas barátja odavolt az örömtől, amikor megtudta. Meglepődött ő is, de megtisztelve érezte magát. (Na nem mintha nem szerette volna ugyanúgy, ha nem lett volna szűz, érted... :) )Azóta megtörtént, és boldogan együtt vannak. Tudni kéne, hogy a Te pasid most csak meglepődött, vagy tényleg csalódott - de én azt gondolom, negatív a reakciója, nem csak egyszerű meglepődés...
2009. nov. 16. 01:06
 15/56 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, de valami megváltozott, durvább lett, már nem annyira nyomul, mint előtte, szerintem sejti, hogy ebből semmi nem lesz, ezért. De tényleg nem bírom felfogni, ez miért kiábrándító. Nem titkoltam, csak akkor mondtam el, mikor szóba jött a szex.
2009. nov. 16. 01:18
 16/56 A kérdező kommentje:
Valahogy felhozódott a szex, és én meg mondtam, hogy még nem voltam senkivel, szóval még szűz vagyok. Erre ő: Szűz??? Mondom, miért, baj? Ő: Á, nem... Csak hát... blablabla... Meg mi a f.száért nem szóltam, jó hogy nem már az ágyban szólok, meg ilyenek.
2009. nov. 16. 01:27
 17/56 anonim ***** válasza:
3%
Hát rossz. Biztos nem gondolta hogy egy apácába botlott akivel nem lehet része ilyen örömökben. Biztos már beléd szeretett és késő mostmár szakítania.
2009. nov. 16. 01:30
 18/56 anonim ***** válasza:
11%

énsem úgyértettem h szia juli vagyok, 21 éves és szűz.

hanem úgy h amikor már kicsit mélyül a kapcsolat akkor a lánynak kéne felhoznia, hogy ő még szűz, mivel 21 éves korban már ritkán feltételezik vkiről, hogy még szűz, így logikus is h nemkérdezi meg a pasi.

2009. nov. 16. 01:32
 19/56 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy "apáca"? Aki nem fekszik le tizenévesen mindenkivel, már apáca?

Meg miért ne lehetne velem is öröme egy fiúnak? Vagy az, aki szűz, az már semmire se jó? Örülök, hogy ezt is megtudtam, hogy a szüzekkel nem lehet öröme senkinek... Remélem ezt te sem gondoltad komolyan...

2009. nov. 16. 01:36
 20/56 anonim ***** válasza:
0%

Milyen mindenkivel? Nem arról beszéltem.

Tartogasd a szüzességed addigra amikor már nem fog kelleni senkinek. Azthiszed a fiatalság örök? Majd kapálózol még a pasik után 30 éves korod után. Nemhogy addig használnád ki amég jönnek. Mégis mirevársz?

2009. nov. 16. 01:39
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!