Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok, mikor elmondtam a barátomnak eléggé mérges lett, hogy miért nem szóltam előbb, most úgy viselkedik, mintha majd ő szívességet tenne nekem azzal, hogy elveszi. Miért ilyen?
Ennyire rossz az, ha valaki még nem feküdt le senkivel?
Persze, ha ezek után hagyom, hogy elvegye...
Első,0:32,0:33 - újra:
Na csak hogy erősítsünk a hitedben én sose voltam szűzlánnyal,de a két kezem összetettem volna érte ha szeretem is.Ja amúgy a "sokkal jobban ragaszkodnak az elsőhöz"-el nem értek egyet.Azok a fiúk inkább.Sok lány ezen csak túlesik és ejti az elsőt.
sztem nemaz a baj h nemnormális.
ha a szexre kellenél neki, akkor inkább mégjobban örülne, hiogy nah, ittegy szűz, elveszem a szüzességét.
eccerűen az a baja h titkoltad, és én megértem h ez elég idegesítő. ezértis jobb már a kapcsolat elején tisztázni. ah akkor elmondod neki sztem ebből semminemlenne.
26 éves, sztem frusztrálja h most egy szűzzel "kell bajlódnia". azért szűzzel lefeküdni nemolyan, mint egy már "bejáratottal" eccerűen csak nemszámított erre és most kcsiit ideges.
sztem ez egyáltalán nemazt jelenti h csak a szexer kellesz neki.
neked kellettvolna hamarabb közölnöd, sztem ez eléggé alap h ilyet megbeszélnek egymással a párok akik járnak.
itt ezen az oldalon sokan azt mondják h áááh, dehogy kell szólni, de aztán meg jönnek ide a kérdések, hogy nemmondtam el és most ideges a párom. sztem ez elég érthető.
azért gondoljunjk bele, egy NORMÁLISABB pasinak nemannyi egy szüzességet elvenni, hogy na durr bele. erre őkis készülnek, mert ez vmennyire nekik is nagy dolog, ha elveszik a barátnőjük szüzességét. ésha te titkoltad x hónapig, éscsak most közlöd vele amikor le akartok feküdni, hát sztem érthető h idegesebb lesz.
énsem úgyértettem h szia juli vagyok, 21 éves és szűz.
hanem úgy h amikor már kicsit mélyül a kapcsolat akkor a lánynak kéne felhoznia, hogy ő még szűz, mivel 21 éves korban már ritkán feltételezik vkiről, hogy még szűz, így logikus is h nemkérdezi meg a pasi.
Mi az, hogy "apáca"? Aki nem fekszik le tizenévesen mindenkivel, már apáca?
Meg miért ne lehetne velem is öröme egy fiúnak? Vagy az, aki szűz, az már semmire se jó? Örülök, hogy ezt is megtudtam, hogy a szüzekkel nem lehet öröme senkinek... Remélem ezt te sem gondoltad komolyan...
Milyen mindenkivel? Nem arról beszéltem.
Tartogasd a szüzességed addigra amikor már nem fog kelleni senkinek. Azthiszed a fiatalság örök? Majd kapálózol még a pasik után 30 éves korod után. Nemhogy addig használnád ki amég jönnek. Mégis mirevársz?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!