Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Még szűz vagyok, mikor elmondt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szűz vagyok, mikor elmondtam a barátomnak eléggé mérges lett, hogy miért nem szóltam előbb, most úgy viselkedik, mintha majd ő szívességet tenne nekem azzal, hogy elveszi. Miért ilyen?

Figyelt kérdés

Ennyire rossz az, ha valaki még nem feküdt le senkivel?

Persze, ha ezek után hagyom, hogy elvegye...

2009. nov. 16. 00:21
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%

lenne az ideális reakciója.

Szerintem nem ilyen.

Milyen furcsa ez a társadalom, hogy ma már az számít presztízsnek, ha egy lány prostituáltakat megszégyenítő szexuális múlttal rendelkezik...

Biztos sokan örülnek ennek.

Engem inkább elkeserít.

2009. nov. 16. 10:12
 32/56 anonim ***** válasza:
10%

Nah, ez azért túlzás :D

Prosti múlt vs 21 éves szűz.

Nem, egyik sem jó.

Ne legyünk már ilyen szélsőségesek.

Tanulni tőle? Mit?

Arról nem szól a "fáma", miért szűz még mindig -...-

2009. nov. 16. 10:20
 33/56 A kérdező kommentje:

Azért vagyok szűz még mindig, mert eddig kivétel nélkül, olyan fiúkkal találkoztam, akik megbántottak, vagy összeférhetetlenek voltak. De ez már nem az első, hogy valaki itt hagy (?), mert szűz vagyok. Úgyhogy lehet le fogok feküdni a barátommal, bár ő már nem annyira sürgeti, de most már én fogom. Mást nem tudok csinálni. Egyébként már annyira nem szeretem, csalódtam benne, durva lett, de hátha megváltozik majd utána.

Köszi mindenkinek!

2009. nov. 16. 11:52
 34/56 anonim ***** válasza:

Én előszőr tagadtam a barátnőmnél hogy szűz vagyok, mert szégyeltem, de mikor elmondtam neki az igazat nem haragudott.

Sztem ha a barátod igazán szeretne akkor nem kapná fel ezen a vizet, hanem megértőnek kéne lennie és arra törekednie hogy neked ne fájjon az első.

2009. nov. 16. 12:03
 35/56 anonim ***** válasza:
100%
10:09: Egy józan felfogású ember lehet, az ő véleménye nem utal elfogultságra. Akik verik a nyálukat, és kikérik maguknak, hogy még szűz vagy, és ezt itt le is írod, bizonyára nem élték még át az IGAZ szerelem varázsát. Jól gondold meg! Én is beleestem anno ebbe a hibába, mert a sok kis hülye osztálytársam már cikizett miatta... ne legyen ez egy ennyire elcsépelt és szégyellnivaló fogalom! Akármennyire "felvilágosult" társadalomban élünk, ennek igenis van jelentősége!
2009. nov. 16. 12:05
 36/56 A kérdező kommentje:
De pont ez van, amit itt is egyből írnak, hogy biztos van oka annak, ha valaki még 21 évesen szűz. Ebből vagy arra céloznak, hogy talán fogyatékos lennék, vagy írtó ronda, de ha akartam volna már lett volna bőven esélyem még anno 13 éves koromban is egy akkor 20 éves fiúval, majd volt 14-15 éves koromban is, meg még egy pár. De egyik sem volt az a "hű de nagy szerelem", aztán szakítottak is velem mind, vagy én velük.
2009. nov. 16. 12:12
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki!
2009. nov. 16. 12:48
 38/56 anonim ***** válasza:
76%
Nem hinném, hogy fogyatékos vagy, de azért nem ártana 1 nagy leltár, hogy mégis miért dob ki mindenki...
2009. nov. 16. 12:55
 39/56 anonim ***** válasza:
jajajaja...a 65%-os a kedvencen lett....:)
2009. nov. 16. 13:15
 40/56 anonim ***** válasza:
9%

Hehe!

Nyugi, ezek után holnap már nem leszek 65 :D

Max 60 :P

2009. nov. 16. 13:19
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!