Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetett a barátnőm? Nagyon sürgős!!
Sziasztok,
Tegnap lefeküdtem a bartánőmmel, gumit használtunk védekezésként, és benne mentem el. Utána kb. 5 másodpercre ki is vettem belőle. Amikor kivettem ugye leszedtem a gumit, de előtte megnéztem hogy jött-e ki vmi belőle (szivárgás). Nem vagyok benne biztos, de mindha egy picit találtam volna a tovében. Ha az volt akkor teherbe eshet? És ha igen, gyógyszeren kívül mit tudunk tenni, hogy 100%-ig biztosak legyünk benne, hogy nem lesz terhes!? (Hallottam már forró fürdőről, hogy akkor nem biztos hogy teherbe eshet a csaj.)Nagyon nem szeretnénk belőle bajt. Légyszi segítsetek. 17/F
beleültetnéd a barátodat forró vízbe??noooormális aki ezt kitalálta?? Nőgyógyászhoz kísérd el, és ő (max. 72 órán belül) és ő ír fel esemény utáni tablettát.
Azt kiváltjátok a patikában (nem lesz a legolcsóbb dolog) és barátnőd szépen vízzel beveszi! Így tuti nem lesz terhes. De legközelebb azért jobban húzd rá a fütykösre a gumit.
Nagyon kicsi az esélye annak hogy terhes legyen.
Meg kellene tudni, milyen időszakban volt éppen a barátnőd, mert a menstruáció után két héttel van a legnagyobb esély a teherbeesésre.
Ha nem volt épp termékeny időszakban, véleményem szerint felesleges felborítani esemény utáni tabival a hormonháztartását.
Hiszen nem is vagy benne biztos hogy volt ott valami, és ha volt is az nem volt olyan közel, hogy bejusson a barátnőd méhébe...
Miért él meg kínokat, ha beveszi az esemény utánit?
én egyszer már vettem be, de nem tapasztaltam semmi rosszat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!