Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek az elsőtöl, vagyis nem is magától a szextől hanem attól ami utána lesz, mármint nem fizikailag hanem lelkileg. Lehet ebben vmi?
figyi, életed során nemcsak egy férfival fogsz lefeküdni, erre készülj fel. ahogy idősödsz a pasik száma is gyarapodhat és ez teljesen természetes. nemettől leszel ribanc. attól leszel az, ha fiatalon vanmár mögötted egy rakás pasi. de pl 25 éves korodra lesz 3 pasi mögötted, ebbe tényleg semmi nincsen.
énis 17 évesen vesztettem el, most 24 vagyok, és eddig 3 pasival feküdtem le. ahogy idősödsz, egyre közelebb kerülsz ahhoz h megtaláld az igazit, aki után már nemlesz tovább. úgyhogy ettől nefélj, ribanc már semmiképpen sem lesz belőled.
csak arra figyelj h ne feküdj le senkivel 1 hét után a továűbbiakban mertt így könnyen ráfázhatsz
köszönöm a válszokat, kedvesek vagytok, h nem mondtátok h teljesen hülye vagyok. ilyenre számítottam. de teljesen normális válaszokat kaptam és sikerült is nagyjából megnyugtatnotok. köszi
jöhetnek még válaszok.
Tanácsot ugyan nem tudok adni, nem vagyok vallásos. Véleményem ugyan van, de nem akarlak megbántani.
Amit mégis leírnék, hogy az én (volt) osztályomban, baráti körömben a legnagyobb r.banc a legvallálosabb lány volt. Ő az én egyik legjobb barátnőm, nagyon szeretem, most már közel a 30-hoz, de sajnos azt kell, hogy mondjam, a legnagyobb ribi, akit eddig életemben láttam, pedig már láttam egyet s mást.
Diploma után ment férjhez, nászéjszakáján veszítette el a szüzességét, mégis...
Én mindig próbáltam lebeszélni erről az istenverte barom szüzességi mániáról, de nem sikerült. Aztán egy idő után rejöttem, az ő lelkében ez sajnos már annyira mélyen benne van, hogy észérvekkel már nem lehet kiírtani belőle ezt a buta bűntudatot. Ekkor jöttem rá, hogy sajnos ez a dolog már végleges és a házasság előtti szex akkora bűntudatot okozna neki, hogy nem éri meg! Ezért aztán nem piszkáltam ezzel tovább.
Természetesen pár év házasság után már másfelé kacsintgatott...
Nekem meg a hülye kérdések nem hiányoznak.
Lelkileg nem lesz veled az égvilágon semmi. Csak te is elindulsz az igazi nővé válás útját=ribanc leszel (ahogy mondtad ;)...) :D
Amikor olvastam a kérdést csak egy dolog jutott eszembe: túl sokat gondolkodsz.
Szereted a párodat? Igen vagy nem? Vágysz a szexre vele? Igen vagy nem? Örülnél, ha megtörténne? Mi számít inkább, a szerelmed vagy a vallásod? Ezeket tedd fel magadnak, és megtudod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!