Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakoltak, 3 honapja, raadasul 1 olyan srac akit szinte minden nap latok. Örök életemre tartsam magamban?
Figyelt kérdés
3honapja történt a dolog,szűz voltam.es tudom h ha a szuzhartyam nem is szakadt at(habar az sincs kizarva),most mar nem vok az:(es persze mindenkinek azt mondom h az vagyok,mit mondhatnek?a szüleim ha megtudnak...pfff...bele se gondolok...nem h nem ertenek meg,tobbe nem allnanak mellem,pedig en abszolut tehetetlen voltam.es a szüzessegemre büszke voltam,mert sok olyan srac akarta aki nagyon joo pasi,es visszautasitottam mind oket.ezert mindenki ugy nezett ram h "huu,nem csak jó csaj,hanem rendes,kedves,megbizhato" ...a barátaim mellém állnának,de nem mondhatom el senkinek!ráadásul megfenyegetett h ha vkinek szolok a dologrol,nem lesz jó vége.és ő azzal dicsekedik a haverjainak h igy meghúztam a csajt s úgy meg...s én tűröm,de mar bele vagyok betegedve ha ragondolok...feljelenteni késő,úgyis tagadná es mit mondhatnék??ja es en ugy veszem h szűz vagyok,nem szamitom bele az eletembe az ien erőszakokat.Helyes ez?kerkek segitsetek!mit tehetnék?örök életemre maradjak a ténnyel h így jártam?!amúgy 16vok,az idiota faxfej,aki meg most is mosolyog a szemembe de en ranezni se birok 272008. júl. 3. 13:15
41/48 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek! Főleg annak a válaszadónak aki Emilt és a kék vonalat ajanlotta. Nem sajnáltatni akarom magam, lassan már szánalmassá fajulnak a véleményeitek! Köszi annak aki őszintén segíteni akart. Nem várok több választ, úgyis mindegy.
2008. júl. 5. 14:43
42/48 anonim válasza:
Vannak fiú unokatestvéreid vagy barátaid. Szólj nekik hogy verjék nyomorékra az illetőt.
43/48 anonim válasza:
Szia !! Hát lehet ,hogy én sem mondanám el,!!!Elég szomoru ami veled történt! HA a szüleid meg olyanok,akkor mondd el,ha ugy gondolod nem bántanának igy utolag,hogy miért nemszoltál!!! N de te tudod!! SZIA
44/48 anonim válasza:
szia én már írtam választ! tudom milyen hogyha megerőszakolnak valakit és tudom milyen osz utána vele találkozni éve történt velem lecsukták a pasit 4évre és jött a levél hogy október 15én lesz tárgyalás a gyomrom görcsben! tükörbe még a mai napig nem úgy nézek bele hogy büszke vagyok hanem próbálok minnél kevesebbet tükör elött lenni mert szégyenlem magam! pedig én nem is akartam! feljelenteni sem akartam! de valahol jó is hogy megtetük mert legalább más büncslekményei miatt is leültetik! és tudom hogy ha 4évig akkro 4évig de mással nem tudjam egtenni és amire szabadul addigra én már nem itt fogok lakni mert párommal öszefogunk költözni (van párom de neki sem nyíltam meg nagyon sokáig mikor eljött az idő hogy lefekszem vele nem bírtam megtenni sőt volt olyan is párszor hogy eszembejutott szex közben hogy mi volt 2évvel ezelött) margitszigetre ritkán járok mert mindig az az eset jut eszembe! és én tárgyalád óta nem találkoztam az iletővel!
45/48 A kérdező kommentje:
Hat velem is ez a gond. Most van 1 baratom akinek elmondtam az esetet. Ki volt akadva, gyuloli a sracot, egy szep nap ha elkapja, akko a sracnak annyi. Es szeretem a baratomat, rengeteg alkalom lett volna mar h lefekudjek vele, es amikor mar tette volna be, azt mondtam h NEM! Egyszeruen keptelen vagyok megtenni,mindig az jut eszembe, az az este... Nem tudom mit tehetnek.:(
2008. okt. 7. 22:21
46/48 anonim válasza:
vegul is elmondtat a noverednek? kerlek valaszolj mit reagalt?
47/48 A kérdező kommentje:
Igen, és elmondtam a barátomnak is, aki nagyon kiakadt. De persze mellettem állt, segített feldolgozni, de még mindig nem sikerült teljesen...
2009. nov. 10. 14:05
48/48 anonim válasza:
Jajj te szegény!!!
Remélem azóta jobbra fordult a dolog!
Együtt érzek veled.. :(
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!