Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megerőszakoltak, 3 honapja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakoltak, 3 honapja, raadasul 1 olyan srac akit szinte minden nap latok. Örök életemre tartsam magamban?

Figyelt kérdés
3honapja történt a dolog,szűz voltam.es tudom h ha a szuzhartyam nem is szakadt at(habar az sincs kizarva),most mar nem vok az:(es persze mindenkinek azt mondom h az vagyok,mit mondhatnek?a szüleim ha megtudnak...pfff...bele se gondolok...nem h nem ertenek meg,tobbe nem allnanak mellem,pedig en abszolut tehetetlen voltam.es a szüzessegemre büszke voltam,mert sok olyan srac akarta aki nagyon joo pasi,es visszautasitottam mind oket.ezert mindenki ugy nezett ram h "huu,nem csak jó csaj,hanem rendes,kedves,megbizhato" ...a barátaim mellém állnának,de nem mondhatom el senkinek!ráadásul megfenyegetett h ha vkinek szolok a dologrol,nem lesz jó vége.és ő azzal dicsekedik a haverjainak h igy meghúztam a csajt s úgy meg...s én tűröm,de mar bele vagyok betegedve ha ragondolok...feljelenteni késő,úgyis tagadná es mit mondhatnék??ja es en ugy veszem h szűz vagyok,nem szamitom bele az eletembe az ien erőszakokat.Helyes ez?kerkek segitsetek!mit tehetnék?örök életemre maradjak a ténnyel h így jártam?!amúgy 16vok,az idiota faxfej,aki meg most is mosolyog a szemembe de en ranezni se birok 27
2008. júl. 3. 13:15
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szüleidnek nem tudod, akkor mondd el a testvérednek! Kérj segítséget valakitől, nem szabad magadban tartanod!
2008. júl. 3. 15:47
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
De jó ha a tesódnak megmondod az is elég! Ő megbeszéli a szüleiddel és elmentek a rendőrségre, meg a nőgyógyászhoz, aki bebizonyítja hogy nem vagy szűz, 1-2 vizsgálat és már börtönbe van! A bátyjád helyébe ha ezt megtudnám elkapnám valahol a csávót addig ütném amíg levegőt vesz a rohadék!!!! Hol történt ez melyik megyében laksz?
2008. júl. 3. 15:47
 23/48 A kérdező kommentje:
1ik bena valaszadonak:hidd el szeretnem ha csak kamu volna...amugy a tesom csaj.de a szuleim nelkul semmikepp nem lehet elintezni???:(((Romaniaban tortent,pontosabban Erdely...
2008. júl. 3. 16:15
 24/48 anonim ***** válasza:
75%

Ha van egy ismerősöd a bűnüldözésnél..az csodákra képes...ismerősnek volt...gyerek el is lett intézve..pereskedés, minden, és még mielőtt bevonult volna...a pasija haverjai olyan mértékben megverték, hogy soha életében nem fog tudni lábra állni...utána nem tudom hogy mi történt..de különösebben nem is érdekel...megérdemelte.

A másik eset egy lánnyal volt...megerőszakolták...elmondta szüleinek...apja megkereste a gyereket, és szabályosan tökön lőtte. Lett ebből is pereskedés, meg minden...

A tanácsom az, hogy minél hamarabb fordulj a szüleidhez, és ha nem tudsz hozzájuk, akkor a legközelebb álló rokonodhoz.

2008. júl. 3. 18:09
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Ebből látszik, hogy mind 2 esetben, szólt valakinek...ezért kellene neked is szólnod...

Az előző válaszadó

2008. júl. 3. 18:16
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

ide figyelj, eloszor is el kell mondanod kerek-perec anyadeknak, aztan feljelentes a rendorsegen (de ne hagyd magad lerazni, nagykarolyi vagyok, tudom milyen szemetek itt a zsaruk!) aztan ossze kell szedned a tobbi megeroszakolt csajt is tanuskodas celjabol, igy muszaly lesz komolyan venniuk!

ha ennek ellenere nem tortenik semmi, tapostasd ki a belet a fickonak! az ilyen mocskos goreny seggszopok nem erdemelnek mast! rohadt szemetek! ha en volnek az apad lenyuznam a boret annak a ganenak! fu hogy felhergeltem magam...az istokat. a TETU!!!

2008. júl. 3. 21:10
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha orvoshoz fordulsz akkor ő tud papírokat készíteni erről de mindenképpen forduljatok rendőrökhöz!!!
2008. júl. 3. 21:39
 28/48 A kérdező kommentje:
sokan ki akarjak nyirni ezt a tagot,f;lek h mielőtt rendőrségre kerül az ügy,kinyírjak:Pamúgy tenyleg köszi mindenkinek,úgy döntöttem beszélek előbb a tesómmal(megnézem ő mennyire akad ki),s aztán eldől.nah de nem fogom ennyiben hagyni...1 ilyen szemét alak ne bassza el az életem...
2008. júl. 3. 21:47
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Helyes, és írd meg a fejleményeket.
2008. júl. 3. 22:33
 30/48 anonim ***** válasza:
66%
ki volt ez a beteg "ember"?ha szabad kérdezni?(nem név szerint...de ha akarod névszerint...tehetünk róla hogy ne legyen még 1 ilyen eset csak keresni kell pár srácot én jelentkezek:P)
2008. júl. 4. 00:59
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!