Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megerőszakoltak, 3 honapja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakoltak, 3 honapja, raadasul 1 olyan srac akit szinte minden nap latok. Örök életemre tartsam magamban?

Figyelt kérdés
3honapja történt a dolog,szűz voltam.es tudom h ha a szuzhartyam nem is szakadt at(habar az sincs kizarva),most mar nem vok az:(es persze mindenkinek azt mondom h az vagyok,mit mondhatnek?a szüleim ha megtudnak...pfff...bele se gondolok...nem h nem ertenek meg,tobbe nem allnanak mellem,pedig en abszolut tehetetlen voltam.es a szüzessegemre büszke voltam,mert sok olyan srac akarta aki nagyon joo pasi,es visszautasitottam mind oket.ezert mindenki ugy nezett ram h "huu,nem csak jó csaj,hanem rendes,kedves,megbizhato" ...a barátaim mellém állnának,de nem mondhatom el senkinek!ráadásul megfenyegetett h ha vkinek szolok a dologrol,nem lesz jó vége.és ő azzal dicsekedik a haverjainak h igy meghúztam a csajt s úgy meg...s én tűröm,de mar bele vagyok betegedve ha ragondolok...feljelenteni késő,úgyis tagadná es mit mondhatnék??ja es en ugy veszem h szűz vagyok,nem szamitom bele az eletembe az ien erőszakokat.Helyes ez?kerkek segitsetek!mit tehetnék?örök életemre maradjak a ténnyel h így jártam?!amúgy 16vok,az idiota faxfej,aki meg most is mosolyog a szemembe de en ranezni se birok 27
2008. júl. 3. 13:15
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha már 3-an mentek be, h megerőszakolt benneteket, 3:1 az arány... Egyébként orvos meg tudja (tudta volna, ha időben mész el - ezt nem tudom) állapítani az erőszakos behatolás nyomait, gondolkozz már! A többieknél hogy állapítanák ezt meg...
2008. júl. 3. 13:53
 12/48 A kérdező kommentje:
hát akkor biztos megtudta volna allapitani az orvos,de ez mar tulsagosan késő!asszed volt erőm bárkinek is mesélni róla?v tudtam gondolkodni abban az allapotban?hat nem...
2008. júl. 3. 14:03
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Szia felkelelt volna jelentened! engem 2 éve erőszakoltak meg úgy hogy unokatestvérem jókat röhögött meleltem! elmondtam szüleimnek nőgyógyászhoz rángattak 2 év múlva megkaptam a papírthogy lecsukták! én nem akartam senkinek elmondani de a drága unokatestvérem azt mondta hogy ezt csináltam meg azt és elkellet mondanom a szüleimnek akivel nem voltam jó viszonyban! azóta tükörbe nézek és undorodom magamtól! mindenképp mond el a szüleidnek!! egy 16éves lány
2008. júl. 3. 14:12
 14/48 anonim ***** válasza:
90%
hät kaptäl te itt mindent,de annak a jo bunko välaszadonak üzenem...hogy ha egy értelmes välasza sincs akkor meg a f..nak ir.tehät ne azon godnolkozz és ne olyanokat irjatok neki hogy mit kellett volna tennie.ahhoz mär késö hogy mit kellett volna,de hozzäteszem nagyon hasznos tanäcsokat kaptäl mär az elöttem iroktol.független attol hogy nem jo a kapcsolatod a szüleiddel(nekem sem volt jo régen)abban a korban amien te vagy ez totäl normàlis dolog.de mindenképpen talälj rä alkalmat,hogy beszélj velük.anyuddal vagy apuddal.hidd el nem fognak fejbeverni hogy kislänyom megeröszakoltak..akkor most pakolj és menj.nem.ne erre szämits.hidd el,hogy megfogjätk éRteni,és mond el nekik elejtöl a végéig mi hogy olt,és NE ÉrEZD CIKINEK!a mäsik pedig,tudom rosszt ezt hallani,de lehet ez kellett ahhoz hogy megjavuljon a kapcsolatod a szüleiddel,vagy hogy egy kicsot közelebb kerülj hozzäjuk.mindenképpen mond el,és segiteni fognak.ök nem gyerekek,az ilyet ök nem tartäk cikinek.hidd el amint elmondod nekik,csak nézni fognak ,és kérik töled mondd el mi történt.megfogjäk éRteni,és teljesen pozitivan ällnak majd hozzäd,illetve a dologhoz.az pedig hogy nem lehet semmit tenni hülyeség.3 honapja volt nem 3 éve.hidd el lehet valamit tenni,és gondolj arra is,hogy ha nem modnod el,és azt sem hogy ki volt..häny ilyen csajjal teszi ezt méG meg,és ha egyik sem mer beszélni rola mert a geci megfenyegette,akkor hänynak lesz rossz az élete??:(.segits magadon azzal hogy elmondod,és mäs kiscsajokon hogy ne kerüljenek ilyen helyzetbe ezzel a fickoval!ne félj attol mert megfenyegetett!egyértelmü hogy egy ilyen utän azt teszik mert fosnak.lazän börtönbe kerülhet,ezert fenyegetett meg hogy ne merj rola beszélni.nyugodtan mond el,és beszélj rola,hidd el jobb,hisz ha nem teszed,lehet tönkreteszed az EGÉSZ ÉLETED!!!!:(:(:(.KÉRLEK!!!ha netàn beszélnél szüleiddel,DE ITT MINDENKI ARRA BIZTAT!!!!irj ide vissza nekünk!ha kell 1-2-3 honap mulva,hidd el sokan kiväcsiak vagyunk hogy hogyan döntöttél,és hogy hogyan alakultak a dolgok!szoritunk!
2008. júl. 3. 14:38
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán tudok mit hozzátenni a dologhoz, mindent leírtak előttem. Ilyen esetben azonnal feljelentést kell tenni, mert úgy sokkal könnyebben bizonyítható a dolog. De még most sincs késő. A mai modern vizsgálatokkal, plusz pszichológiai szakvéleménnyel simán bizonyítható ennyi idő után is. (a pszichológust feljelentésen kívül is ajánlom, főleg ha a szüleiddel nem szívesen beszélnél a dologról). A korábban belinkelt ingyenesen hívható számon szintén kérhetsz tanácsot, illetve "kiöntheted a lelked" az ott dolgozó szakembereknek. Ha több lánnyal is csinálta akkor közösen is tehettek feljelentést, ami úgy már sima ügy. Ha pedig bekerül a sittre, ott garantáltan olyan élményekben lesz része, hogy utána a büdös életben nem fog még csúnyán se nézni lányokra (a börtönben NAGYON nem szeretik a fiatal lányokon erőszakoskodó faszikat...)
2008. júl. 3. 14:46
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is szüleidnek, de egy hozzád közel álló felnőttnek el kellene mondanod és a rendőrségre is el kéne menned, hiszen meg kell állítani az ilyen vadbarmokat, hogy soha többé ne csinálhassák ezt. Gondolom hogy nezéh lehet ez, de meg kéne tenned.
2008. júl. 3. 14:52
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen tegyél feljelentést a Rendőrségen. Igaz, hogy 3 hónapja történt, de ha feljelentést teszel, nem számít, hogy jó viszonyban van a rendőrökkel, bűncselekményt követett el, és ezek szerint már nem először (és biztos nem utoljára). Mindenképpen beszélj a szüleiddel, vagy valakivel, akivel már történt hasonló, mert tapasztalatból mondom, hogy ha magadban tartod, akkor fog előjönni, amikor a legkevésbé számítasz rá, és ez semmiképpen sem jó!
2008. júl. 3. 14:53
 18/48 A kérdező kommentje:
nagyon köszi az utolsó két velemenyironak!!!!és az nem lenne elég sztetek ha a tesomnak elmondom?ő is felnőtt,25 éves,és vele jó viszonyban vagyok,s neki el is mondtam volna,csak most nincs itthon,de rem hamarosan hazajön.
2008. júl. 3. 14:57
 19/48 A kérdező kommentje:
a koszonetnyilvaitasom a 2hosszabb valasz irojainka szolt:)amugy mindenkinek thanx
2008. júl. 3. 14:58
 20/48 anonim ***** válasza:
19%
szerintem ez kurva nagy kamu
2008. júl. 3. 15:42
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!