Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megerőszakoltak, 3 honapja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakoltak, 3 honapja, raadasul 1 olyan srac akit szinte minden nap latok. Örök életemre tartsam magamban?

Figyelt kérdés
3honapja történt a dolog,szűz voltam.es tudom h ha a szuzhartyam nem is szakadt at(habar az sincs kizarva),most mar nem vok az:(es persze mindenkinek azt mondom h az vagyok,mit mondhatnek?a szüleim ha megtudnak...pfff...bele se gondolok...nem h nem ertenek meg,tobbe nem allnanak mellem,pedig en abszolut tehetetlen voltam.es a szüzessegemre büszke voltam,mert sok olyan srac akarta aki nagyon joo pasi,es visszautasitottam mind oket.ezert mindenki ugy nezett ram h "huu,nem csak jó csaj,hanem rendes,kedves,megbizhato" ...a barátaim mellém állnának,de nem mondhatom el senkinek!ráadásul megfenyegetett h ha vkinek szolok a dologrol,nem lesz jó vége.és ő azzal dicsekedik a haverjainak h igy meghúztam a csajt s úgy meg...s én tűröm,de mar bele vagyok betegedve ha ragondolok...feljelenteni késő,úgyis tagadná es mit mondhatnék??ja es en ugy veszem h szűz vagyok,nem szamitom bele az eletembe az ien erőszakokat.Helyes ez?kerkek segitsetek!mit tehetnék?örök életemre maradjak a ténnyel h így jártam?!amúgy 16vok,az idiota faxfej,aki meg most is mosolyog a szemembe de en ranezni se birok 27
2008. júl. 3. 13:15
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
29%
béna ám a jó édes anyád te kis ribanc,biztos ráztad neki a segged akkor meg ne sírjon a szád h ez lett a vége...szarul van előadva a dolog ;)
2008. júl. 4. 09:16
 32/48 anonim ***** válasza:
72%
minek kell ennyire leszolni?(én irtam a nagyon hosszu vàlaszt...).semmit nem tudsz a läny életéröl...és még jo hogy ide fordul ha nem mer mäshoz!te jokat röhögsz rajta,mig lehet valoban megeröszakoltäk..és azert is röhögsz jot,mert nem veled törént meg!tudod te häny länyt-kisfiut eröszakolnak baszki???te meg itt röhögsz.,jo nagy taplo vagy.ne hragudj hogy igy fejeztem ki magam.
2008. júl. 4. 13:50
 33/48 anonim válasza:
41%
Álj. Mi ez a sor a kérdésben?:nem szamitom bele az eletembe az ien erőszakoKAT. Most akkor mi is van?
2008. júl. 4. 14:07
 34/48 anonim ***** válasza:
42%

Hm..lehet h tapló vagyok ez van...én viszont akkor sem hiszem el ezt az egészet...ha tényleg megerőszakolták volna,akkor BIZTOS h szólt volna vkinek /ilyen nincs h nem mer..a szüleinek sem...én se vagyok jóban a szüleimmel,faterom nem velünk él,anyámmal nem vagyok túl jó viszonyban,de ha ilyen történne biztos h minden erejével próbálna nekem segíteni/ másrészt nem a neten lógna...szerintem,hanem a sarokba bújva sírna..harmadrészt meg olvasd már el amit írt...azt se tudja h fiú-e vagy lány... "s tudom h ha a szuzhartyam nem is szakadt at(habar az sincs kizarva)" könyörgöm...erről a mondatról süt a szerencsétlenség...

meg hát ha tényleg vki olyan "tette" akit mindennap látsz,nem hiszem el h semmit nem teszel..ha lenne ez biztos h önkívüli állapotban neki esnék...de te csak elsétálsz mellette...hát ezért/ezekért gondolom én azt hogy kamu... ;)

2008. júl. 4. 15:41
 35/48 anonim ***** válasza:
0%
bocsánat...ha *velem lenne ez..
2008. júl. 4. 15:43
 36/48 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszed hát nem hiszed. Én nem erőltetlek. Persze h nem vagyok biztos benne, hogy átszakadt-e a szűzhártyám, fájdalmat éreztem, de honnan tudhatnám, hogy az fájt-e? Hisz nem is voltam nedves, azért is fájhatott. 3 hónap után üljek a sarokba és sírjak? Hat annyira hülye mégsem vagyok. És mégis mit sirassak? A szüzességem? Vagy pedig azt, hogy most kellett rájönnöm, hogy vannak ilyen szemét alakok? Hidd el minden nap eszembe jut... Most is a hideg fut a hátamon ha belegondolok. Kinek szóltam volna? Faluban lakom,ha vkinek elmondom, másnap az egész falu tudja, és 1 teljesen más variációt. Szoktam a neten keresgélni, amikor megtaláltam ezt az oldalt, regisztráltam is. Örültem, hogy legalább itt elmondhatom a történteket (legalább nem nyomja annyira a lelkem...) és hogy valaki megérti. Hála Istennek több olyan személy akadt aki próbál segíteni és köszönöm mindazoknak.
2008. júl. 4. 17:11
 37/48 anonim ***** válasza:
53%

Na kibújt a szög a zsákból ;) Nekem ez a pár mondat bőven elég volt... ;)

És igen,talán a szüzességeted sirathatnád...ha már egyszer annyira BÜSZKE voltál rá ugye?!...Szánalom komolyan mondom,a sok palimadár meg beveszi.Hát gratula.

2008. júl. 5. 10:31
 38/48 anonim válasza:
34%
Szerintem nem jópofáskodni akart az előző hozzászóló, a butaságodra akart rávilágítani kicsit! Hihetetlen, hogy mekkora ostobaságot csinálsz! De ha nem is akarsz tenni semmit, akkor miért sopánkodsz???
2008. júl. 5. 12:32
 39/48 anonim válasza:
34%
Még annyit, hogy szerintem is kezd kamuszagú lenni a dolog... Ha meg tényleg igaz a történet, akkor tényleg elég szerencsétlen vagy, hogy ennyire nem tudsz a saját dolgaiddal tisztába jönni és segíteni magadon, vagy legalább annyit tenni magadért, hogy más segíthessen!!!
2008. júl. 5. 12:45
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap? Ha nem kamuzol és nem feküdtél le azóta senkivel akkor orvoshoz menj és meg tudja állapítani hogy erőszak volt. Barátnőmnél 5 hónap után is meg tudta mondani, nincs még késő. Aztán rendőrségre az üggyel, ha ismersz mást akit szintén megerőszakolt akkor fogjatok össze. Ha nem akkor menj egy barátnőddel vagy tesóddal aki melletted áll és tanúskodik, még ha nem is látta az esetet.
2008. júl. 5. 12:51
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!