Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értékelnétek az alábbi helyzetet?
Hát már ne is haragudj, de ha ilyen bunkó és lenéző vagy, segítsen neked a jó édes nénikéd. Milyen jogon s.eggfejezed le az egyik válaszadót? Szerintem ő nem volt bunkó veled. A másik válaszadót meg leszólod, amiért egy hónap után lefeküdt a barátjával. Megint egy másik meg nem érti, hogy mit akarsz, és már burkoltan lehülyézed, vagy legalábbis az alacsony intelligenciaszintjére célozgatsz. Miért kell így reagálnod? -.-
Egyébként én sem értem, hol itt a gond. Felnőtt emberek vagytok, te nő, ő férfi, ráadásul mivel együtt vagytok, gondolom éreztek valamit egymás iránt. Ennyi bőven elég, hogy vonzódjatok egymáshoz. Nincs a helyzetben semmi rossz, az én barátom is mindig félt (amikor még szűz voltam), hogy túl gyorsan akarna haladni, vagy ha már odáig jutunk, nem bírna leállni. Mondd meg neki, hogy jól esett neked is, és ha kell, majd leállítod. xD
(Tessék, most lecseszhetsz engem is azért, ahogy kezdtem, vagy mert nem úgy válaszoltam, ahogy te akartad, de tőlem ennyi tellett...)
ha szüzek akartok még maradni akkor nyomjátok kézzel és szájjal. ennyi.
amúgy meg baromság hogy "jajj mi megegyeztünk hogy még szüzek maradunk. Igaz hogy már úgy kívánjuk egymást hogy majd belehalunk"..... ekkora f@szságot! Történjen meg aminek meg kell történnie. Mire vártok? Tapsra?
TAPS!
Úr Isten de bénák vagytok...
Na mindegy,az a lényeg hogy nekem ma jó lesz, mert rettenetesen meg fogom b*szni a barátnőmet, olyan pózban ahogy csak ő akarja.
Szegény Ti! Nem tudjátok miről mondtok le még mindig.
"Az előtted válaszolónak speciel sikerült (16:59 azt hiszem), csak intelligencia kérdése."
Értem.Tehát az az intelligens válasz, ha valaki azt írja amit látni szeretnél :) értem.
"Nem lehet rá komolyan válaszolni."
Én erre a mondatra válaszoltam az általad idézett mondattal (azt hittem, egyértelmű). Ebből miért következik az, h aki nem ért egyet velem, az nem intelligens? KOMOLY választ mindenre lehet adni, még akkor is, ha nem értek épp vele egyet.
szegény... te nagyon buta vagy :(
várjatok még pár évet mielőtt összefekszetek mert a kommentjeid alapján nagyon nem vagy még a dologra megérve ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!