Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy értékelnétek az alábbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értékelnétek az alábbi helyzetet?

Figyelt kérdés
Én 18 vagyok, barátom 21. Mindketten szűzek vagyunk, és mivel még csak 3 hónapja avygunk együtt, egy ideig azok is szeretnénk maradni, ezt megbeszéltük. Nála aludtam és az történt, h arra ébredtem éjszaka, h fogdossa a mellemet a pizsi alatt. Azelőtt ilyet sose csinált, és hát.. tetszett neki :) Meg nekem is :) Ezért hagytam. Aztán kb. 15 perc múlva nagy nehezen abbahagyta. Reggel azt mondta nekem, h miért nem szóltam rá, h hagyja abba. Nem akarok vele még lefeküdni, de jólesett a dolog.
2009. nov. 3. 11:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
56%

Hát már ne is haragudj, de ha ilyen bunkó és lenéző vagy, segítsen neked a jó édes nénikéd. Milyen jogon s.eggfejezed le az egyik válaszadót? Szerintem ő nem volt bunkó veled. A másik válaszadót meg leszólod, amiért egy hónap után lefeküdt a barátjával. Megint egy másik meg nem érti, hogy mit akarsz, és már burkoltan lehülyézed, vagy legalábbis az alacsony intelligenciaszintjére célozgatsz. Miért kell így reagálnod? -.-

Egyébként én sem értem, hol itt a gond. Felnőtt emberek vagytok, te nő, ő férfi, ráadásul mivel együtt vagytok, gondolom éreztek valamit egymás iránt. Ennyi bőven elég, hogy vonzódjatok egymáshoz. Nincs a helyzetben semmi rossz, az én barátom is mindig félt (amikor még szűz voltam), hogy túl gyorsan akarna haladni, vagy ha már odáig jutunk, nem bírna leállni. Mondd meg neki, hogy jól esett neked is, és ha kell, majd leállítod. xD

(Tessék, most lecseszhetsz engem is azért, ahogy kezdtem, vagy mert nem úgy válaszoltam, ahogy te akartad, de tőlem ennyi tellett...)

2009. nov. 3. 19:20
 22/30 anonim ***** válasza:

ha szüzek akartok még maradni akkor nyomjátok kézzel és szájjal. ennyi.

amúgy meg baromság hogy "jajj mi megegyeztünk hogy még szüzek maradunk. Igaz hogy már úgy kívánjuk egymást hogy majd belehalunk"..... ekkora f@szságot! Történjen meg aminek meg kell történnie. Mire vártok? Tapsra?

TAPS!

2009. nov. 4. 15:54
 23/30 anonim ***** válasza:

Úr Isten de bénák vagytok...

Na mindegy,az a lényeg hogy nekem ma jó lesz, mert rettenetesen meg fogom b*szni a barátnőmet, olyan pózban ahogy csak ő akarja.

Szegény Ti! Nem tudjátok miről mondtok le még mindig.

2009. nov. 4. 15:58
 24/30 A kérdező kommentje:
Miért nem értitek meg, hogy nem mindenki tartozik a rendkívül menő tizenévesek közé, akik über felvilágosultak és szex-orientáltak? Utolsó: irtózatosan jó b*szást kívánok a barátnőddel, remélem, neki is ezekkel aszavakkal sdod majd elő.
2009. nov. 4. 16:04
 25/30 anonim ***** válasza:

"Az előtted válaszolónak speciel sikerült (16:59 azt hiszem), csak intelligencia kérdése."

Értem.Tehát az az intelligens válasz, ha valaki azt írja amit látni szeretnél :) értem.

2009. nov. 4. 16:36
 26/30 A kérdező kommentje:

"Nem lehet rá komolyan válaszolni."

Én erre a mondatra válaszoltam az általad idézett mondattal (azt hittem, egyértelmű). Ebből miért következik az, h aki nem ért egyet velem, az nem intelligens? KOMOLY választ mindenre lehet adni, még akkor is, ha nem értek épp vele egyet.

2009. nov. 4. 17:05
 27/30 anonim ***** válasza:

szegény... te nagyon buta vagy :(

várjatok még pár évet mielőtt összefekszetek mert a kommentjeid alapján nagyon nem vagy még a dologra megérve ...

2009. nov. 5. 18:25
 28/30 A kérdező kommentje:
Azért, mert valaki nem akar szexelni 18 évesen (amikor 14 éves nagylányok is már megteszik) már rögtön buta? És ha nem állok készen, csak 20 évesen, akkor mi van? Szánalmas vagy.
2009. nov. 5. 18:27
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem azért vagy buta mert nem szexeltél 14 évesen...ezzel az utóbbi hozzászólásoddal is csak ezt hitelesítetted, hogy nagyon ostoba vagy.Attól, vagy az mert egyszerűen nem is érted meg amit mondanak mások rögtön arra lyukadsz ki, hogy azért tartanak hülyének mert nem 14-16 évesen dugtál.Figyelj szánalmas mert ez egy olyan dolog ami igazából senkit nem érdekel mivel ez nem probléma...oké ez történt..de miért gyakorikerdesekre írod ki miértnem a barátnőidnek meséled?erre nincs vélemény.ez megtörtént és kész...miaz, hogy hogyan értékeljük?oké csodálatos megkaptad a választ nagyon ügyesek vagytok :) és teljesen fölösleges volt ide kiírnod mert csak azt lehet rá válaszolni amit te is tudsz magadtól..ilye negyszerű.
2009. nov. 6. 16:34
 30/30 A kérdező kommentje:
És szerinted amikor kiírják ide, hogy szeret a barátom? Terhes vagyok? Ezeknek van értelme? Akkor már az én kérdésemnek sokkal több van.
2009. nov. 6. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!