Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy értékelnétek az alábbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értékelnétek az alábbi helyzetet?

Figyelt kérdés
Én 18 vagyok, barátom 21. Mindketten szűzek vagyunk, és mivel még csak 3 hónapja avygunk együtt, egy ideig azok is szeretnénk maradni, ezt megbeszéltük. Nála aludtam és az történt, h arra ébredtem éjszaka, h fogdossa a mellemet a pizsi alatt. Azelőtt ilyet sose csinált, és hát.. tetszett neki :) Meg nekem is :) Ezért hagytam. Aztán kb. 15 perc múlva nagy nehezen abbahagyta. Reggel azt mondta nekem, h miért nem szóltam rá, h hagyja abba. Nem akarok vele még lefeküdni, de jólesett a dolog.
2009. nov. 3. 11:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
73%
én ezt a helyzetet a tízből 1, azaz egy pontra értékelem.
2009. nov. 3. 11:59
 2/30 A kérdező kommentje:
Áhh..köszi, sokat segítettél.
2009. nov. 3. 12:06
 3/30 anonim ***** válasza:
50%
én ezt a helyzetet úgy értéklem, h a barátod 1 idióta ;D
2009. nov. 3. 12:07
 4/30 anonim ***** válasza:

Inkább mindketten azok. Ezt nem is akarom elhinni. Mire vártok? Tapsra? Fényképészre?

Meg senki ne mondja már nekem, hogy normális, ha egy 21 éves férfinek bűntudata van, amiért megfogta a barátnője mellét. Ez vicc.

2009. nov. 3. 12:08
 5/30 anonim ***** válasza:
0%

:D:D csesszétek meg de rohadtjót röhögtem xDxDxD

ez most komoly????? felnőtt embrek vagytok, és 3 hónap után nem tapizzátok egymást???pfffffff

2009. nov. 3. 12:09
 6/30 anonim ***** válasza:
50%
meg lecseszi, mert nemszólt rá, h hagyja abba :D
2009. nov. 3. 12:11
 7/30 A kérdező kommentje:
Miért? Mindenkinek kufircolni kell 15 évesen, vagy mi?? Nem azt mondtam, h nem fekszünk le házasság előtt, hanem azt, h MÉG nem. És egyikünknek sem volt még olyan komoly kapcsolata, h lefeküdjön valakivel. De tudom, itt már sokaknak 2-3 hét járás is komoly kapcsolatnak minősül.
2009. nov. 3. 12:11
 8/30 anonim ***** válasza:
Biztos vallásos neveltetésben részesültek. És Istennek nem tetsző a pizsin keresztüli cici fogdosás. Próbáljátok meg ruha nélkül, hátha akkor nem lesz bűntudata a srácnak. :)
2009. nov. 3. 12:14
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez vicc, akkor tényleg jót nevettem. :)

Ha meg nem, hát... ott azért valami baj lesz skacok. Szép dolog, hogy 18 évesen még szűz vagy, és az is szép dolog, hogy hoztatok egy közös döntést a pároddal, miszerint vártok még a dologgal. Az, meg hogy ő is szűz, külön boldogság lesz majd mindkettőtöknek. De egy kis simi, tapi, petting, simán bele kellene, hogy férjen 3 hónap után. Pláne, ha mindketten szűzek vagytok. Elronthatja majd a nagy napot, amikor kiderül, egyikőtök sem tud semmit a másik testéről. Szóval magát az aktust, hagyjátok későbbre, ráértek. Addig pedig simán belefér egymás kézzel (ne adj Isten szájjal) való ingerlése... Puszik, csókok, simik. Igenis fedezzétek fel egymás testét, hogy amikor végre sexre kerül a sor, akkor mindezt kellőképp megkoronázhassa. És akkor hidd el, ez lesz a legszebb eddigi dolog az életedben.

20/L

2009. nov. 3. 12:14
 10/30 anonim ***** válasza:

a jót röhögős vagyok ismét :D szóval azért három hónap után már elkéne kezdeni ismerkedni egymás testével nem? igaz én egy hónap alatt lefeküdtem a barátommal de nem bántam meg.

szóval szerintem kissé le vagytok maradva

18L

2009. nov. 3. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!