Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értékelnétek az alábbi helyzetet?
Inkább mindketten azok. Ezt nem is akarom elhinni. Mire vártok? Tapsra? Fényképészre?
Meg senki ne mondja már nekem, hogy normális, ha egy 21 éves férfinek bűntudata van, amiért megfogta a barátnője mellét. Ez vicc.
:D:D csesszétek meg de rohadtjót röhögtem xDxDxD
ez most komoly????? felnőtt embrek vagytok, és 3 hónap után nem tapizzátok egymást???pfffffff
Ha ez vicc, akkor tényleg jót nevettem. :)
Ha meg nem, hát... ott azért valami baj lesz skacok. Szép dolog, hogy 18 évesen még szűz vagy, és az is szép dolog, hogy hoztatok egy közös döntést a pároddal, miszerint vártok még a dologgal. Az, meg hogy ő is szűz, külön boldogság lesz majd mindkettőtöknek. De egy kis simi, tapi, petting, simán bele kellene, hogy férjen 3 hónap után. Pláne, ha mindketten szűzek vagytok. Elronthatja majd a nagy napot, amikor kiderül, egyikőtök sem tud semmit a másik testéről. Szóval magát az aktust, hagyjátok későbbre, ráértek. Addig pedig simán belefér egymás kézzel (ne adj Isten szájjal) való ingerlése... Puszik, csókok, simik. Igenis fedezzétek fel egymás testét, hogy amikor végre sexre kerül a sor, akkor mindezt kellőképp megkoronázhassa. És akkor hidd el, ez lesz a legszebb eddigi dolog az életedben.
20/L
a jót röhögős vagyok ismét :D szóval azért három hónap után már elkéne kezdeni ismerkedni egymás testével nem? igaz én egy hónap alatt lefeküdtem a barátommal de nem bántam meg.
szóval szerintem kissé le vagytok maradva
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!