Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért pirul?
Figyelt kérdés
Főiskolás lány vagyok, 20 éves. Van egy srác az évfolyamon, aki elég csendes és ritkán dumálunk. De ha odaköszönök neki, vagy beszélünk egy-két szót, elindul egy kis pír az arcán, és kicsit pirosodik. Ez furi, mert más osztálytársnál nem pirul. Nálam mindig. Ez feltűnő. Miért nálam?2009. okt. 16. 20:02
1/7 anonim válasza:
jajjj....tényleg nem tudod,vagy csak játszod?
2/7 anonim válasza:
Talán mert tetszel neki és zavarba hozza a közelséged. Erre nem gondoltál?
3/7 anonim válasza:
Vajon miért? 20 évesen már sejthetnéd a választ.
4/7 anonim válasza:
Sztem is ez lehet h tetszel neki, de ő elég félénk h beszélgessen veled. Ha neked tetszik akkor azt mondom hajts rá. 15/F
5/7 A kérdező kommentje:
Sejtettem, csak kíváncsi voltam, hogy ti mit válaszoltok:-)))
Igen, elég félénk.
2009. okt. 16. 20:59
6/7 anonim válasza:
én konkrétan a lányoktól féltem , mert anyám vert , de próbálkozz csak:D
7/7 anonim válasza:
háth figy...sztem is tetszel neki...próbálj te is lépni...ha tetszik talán elmondhatod neki...és talán ő is megpróbál lépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!