Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van meg valaki rajtam kivul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg valaki rajtam kivul, aki minden gond nelkul el tud dumalni azzal a sraccal, akibe bele van zugva? Vagy mindenki hebeg-habog, pirul, es alig mer megszolalni?

Figyelt kérdés

Itt mindig azt olvasom, h nem merek odamenni, meg h nem merek hozzaszolni, meg jaj mit mondjak stb. En ma beszeltem egy sraccal, aki nagyon tetszik, de szinte meg a gyomrom se mozdult, annyira nyugodt voltam. Lehet, h nem is erzek iranta semmit, ha ennyire konnyen megy a beszed vele? Vagy nem mindenki egyforma? Ti hogy vagytok ezzel?

19/l

2010. márc. 16. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Hello!

Ha megtalálom a témát, meg a fiú is beszédes, akkor én bármikor, bármelyikükkel tudok dumálni.

Teszem hozzá, hogy nálam a belezúgásnál semmi érzelem nincs, maximum annyi, hogy bele tudnék szeretni, meg szívesen járnék vele, ha megkérdezi.

2010. márc. 16. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ ki az illető. Én legtöbb lány ismerősömmel órákig el tudok beszélgetni, hülyéskedni, nem csak msnen, hanem élőben is. Semmi para sincs.

Viszont van olyan, akivel 2 óra alatt 3 szót váltok. Szia, hogy vagy? Jól. Kb ennyi :D

Tetszem neki, ő is nekem, de ez így nem megy, hogy nem tudunk beszélgetni.

2010. márc. 16. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Én Fiú vagyok de én is eltudok beszélgetni minden lánnyal még azzal is aki nagyon tetszik vagy szerelmes is vagyok belé.
2010. márc. 16. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem akinek jó dumálója van nincs gondja a csajokkal se a srácokkal, bármilyen is a kapcsolat köztük.

Aki meg mafla és nem tudja mi fán terem a beszélgetés, az magára vessen.

2010. márc. 16. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
a fiutol fugg. van akivel gond nelkul elbeszelgetek,orakon at nincs egy fel perc kinos csond sem. es van olyan akivel csak allunk egymas mellett es minden 3adik mondat utan kudarcba fullad a beszelgetes.
2010. ápr. 7. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!