Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meg valaki rajtam kivul, aki minden gond nelkul el tud dumalni azzal a sraccal, akibe bele van zugva? Vagy mindenki hebeg-habog, pirul, es alig mer megszolalni?
Itt mindig azt olvasom, h nem merek odamenni, meg h nem merek hozzaszolni, meg jaj mit mondjak stb. En ma beszeltem egy sraccal, aki nagyon tetszik, de szinte meg a gyomrom se mozdult, annyira nyugodt voltam. Lehet, h nem is erzek iranta semmit, ha ennyire konnyen megy a beszed vele? Vagy nem mindenki egyforma? Ti hogy vagytok ezzel?
19/l
Hello!
Ha megtalálom a témát, meg a fiú is beszédes, akkor én bármikor, bármelyikükkel tudok dumálni.
Teszem hozzá, hogy nálam a belezúgásnál semmi érzelem nincs, maximum annyi, hogy bele tudnék szeretni, meg szívesen járnék vele, ha megkérdezi.
Attól függ ki az illető. Én legtöbb lány ismerősömmel órákig el tudok beszélgetni, hülyéskedni, nem csak msnen, hanem élőben is. Semmi para sincs.
Viszont van olyan, akivel 2 óra alatt 3 szót váltok. Szia, hogy vagy? Jól. Kb ennyi :D
Tetszem neki, ő is nekem, de ez így nem megy, hogy nem tudunk beszélgetni.
Szerintem akinek jó dumálója van nincs gondja a csajokkal se a srácokkal, bármilyen is a kapcsolat köztük.
Aki meg mafla és nem tudja mi fán terem a beszélgetés, az magára vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!