Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újonnan vásárolt Roccat Kave...

Újonnan vásárolt Roccat Kave füles nem akar megszólalni. Mi lehet a gond? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Roccat Kave tulajok segítségét kérném. Történt ugyanis, hogy megvétel után miután rácsatlakoztattam egy macbookra a fülest, kis túlzással néma csend fogadott. A hangerőt teljesen maxra tekerve sem volt hang, ha nagyon koncentráltam, csak akkor lehetett hallani egy nagyon kicsit (olyan volt, mint amikor nincs teljesen bedugva a jack, de ez a hibalehetőség ez esetben kizárva). Nem keseredtem el teljesen, reménykedtem benne, hogy a saját gépemen nem lesz semmi gond, hátha csak a mac rendszer miatt nem szólal meg, vagy épp a laptopban van a hiba. Azonban otthon is csalódnom kellett, ott még az a minimális hang sem volt hallható. Mi lehet a gond szerintetek? Valaki tapasztalt bármi hasonlót, talált megoldást?

Nem a legjobb a hangkártyám (kb. 5-6 éves), a gépbe csak a klasszikus zöld-rózsaszín párosítást dugtam be az USB-vel együtt, de elvileg így is szólnia kellene. Ráadásul a próbált mac hardvert tekintve még újabb, így én a hangkártya hibát nem látom lehetséges hibaforrásnak (mármint, kétlem, hogy túlságosan elavult lenne). Próbáltam a windows hardver kereső varázslójával felismertetni, és a vezérpultban ügyködni, de nem jutottam előrébb. Gépújraindítás volt, hatása nem. Érdekes, hogy a mikrofon teszt sikeres volt, faszán felvette a hangokat. Csak a hangszóró nem akar megszólalni...

Lehetséges, hogy hibás fülest kaptam? Ennyire peches lennék? Vagy valamit nem csináltam jól?

Remélem tudtok segíteni, már egy ideje rakosgattam félre a pénzt, hogy megtudjam venni, és ez a helyzet most elég kiábrándító.

Előre is köszönöm szépen mindenki segítségét, tanácsát!

2010. okt. 19. 15:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!