Semmi sem pirul meg a sütőben. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kétrózsás régi Karancs tűzhelyünk van az albérletben. Ma sajttal megszórt rakott tésztát sütöttem benne, de nem pirult meg, pedig nem öt percet volt a sütőben. Arra sikerült megoldást találnom, hogy ne égjen le az alja, de hogy tudnám rendesen megsütni az ételeket, hogy ne legyenek belül nyersek - mint egy múltkori sütimnél -, és piruljon meg a tetejük?
Akinek lenne erre jó ötlete, és megosztaná velem, annak nagyon megköszönném!
2011. okt. 4. 18:15
1/4 anonim válasza:
A sütés végefelé tedd a legfelső rácsra. Az lehet,hogy segít.
2/4 anonim válasza:
süsd lassan kisebb hőfokon amig meg nem sül, lehet tovább de megsül, ha pedig kész van 5(-10) percre magas fokon süsd még, csakmegpirul... én is uj albiban vagyok, sima gázos-lángos a sütö, életemben nem sütöttem ilyennel, én igy csinálnám. hétvégén fel is avatom :D
3/4 anonim válasza:
Nincs rajta alsóláng/felső láng? Ha van akkor felső lángon piríts rá
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket! A mai sütit a legfelső rácson alacsony hőfokon sütöttem, a végén kapcsoltam rá egy kicsit és megpirult! Huh, el sem hiszem... nagyon köszönöm!
2011. okt. 5. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!