Semmi erőset nem ettem meg, most hogy lehet?
Soha nem ettem meg az erős ételeket... 3 hónapja meg húsokhoz kiskanállal eszem az ErősPistát vagy a chili paprikát. Van amikor csak azért eszek sós ételt hogy tudjak valami csípőset enni. Műfaterom is így volt ő meg 3 napja eszik mindent úgy hogy erős legyen. Mitől lett ez nálunk? =D
18/Lány
az ember ízlése az élete folyamán sokszor változik.amit gyerekkoromban imádtam, most nem szívesen eszem meg, és fordítva is előfordul.
a gyerekeket általában óvják a csípős ételektől,miattuk nem főznek csípősen, és a felnőttek külön paprikázzák meg
az ételüket.
ezért lehet, hogy nem is tudják milyen a csípős érzés.
aztán felnőnek, egyszer megkóstolják, és láss csodát, ízlik nekik:))
múltkor itt volt a 4 éves unokám, és virslit kért kecsappal,de csak csípős volt itthon.
szóltam előre, hogy babám ez csípős lesz...sziszegve ugyan, de mondta, hogy mama ez nagyon finom:))
üdv.
Ez rám is igaz hogy amit gyerekként imádtam ma már meg nem enném, és fordítva is. A zellernek a szagától rosszul voltam most meg legalább 1x egy héten kell valami formába zellert ennem mert kívánom.
Az unoka aranyos lehetett a csípős kechuppal :)
Minden jót kívánok!
Köszi, nagyon kedves vagy:)Neked is minden jót!
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!